Güncellemeler
+1 yıl
Aslında hesap çok basit uygulamada bir kumbaranin dolması için 160.000.000 sevgi puan gerekiyor bir kişi tüm reklamları izlerse (10 15 dakikanızı alıyor) aşağı yukarı 50.000 ile 60.000 civarı bir puan alıyor. Hepsinin 50.000 sevgi puan aldığını düşünürsek 3200 kişinin puanı ile kumbaralar doluyor yani demem o ki 3200 kişi bir olursa her gün bir çocuğa umut olabilir yaşamasına destek olabiliriz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu ilaç sadece 5 yıllığına hastalığı durdurmuyor mu? hadi 2m dolar buldun kurtardın sonraki 5 yıl ne olacak?
Hayır öyle bir durum yok çocukların hayatı kurtuluyor direkt tedavi olarak düşünün
rutin bağış yaptığım bir bebek var allah yardımcıları olsun
Aslında benim de amaçladığım şey tam olarak siz ya da benim gibi rutin bağış yapan herkesi bir araya toplamak ve daha çok destek olabilmek
doğru bir düşünce umarım suistimal edilmez
Umarım
Paranın Sma hastası çocukların hesabına gittiğine nasıl inanacak insanlar 🤔
Uygulama düzenli şekilde paylaşıyor ayrıca özellikle Efnan için söylüyorum şu an için kumbara dolduğunda onlar da aldıkları ödemeyi paylasacaklardır eğer bu konudan dolayı aklınızda soru işareti varsa
Reklamı nerden izleyeceğim?
URL verir misin, tarama yapacağım.
Merhaba mutlu çocuklar uygulaması üzerinden
İstemem. Çünkü sma hastaları yerine kurtulma şansı daha yüksek hastalara yardımcı olmak isterim.
Sma hastalarının kurtulmadığını size düşündüren ne tam olarak bilmiyorum fakat zolgensma ilacını almış kurtulan bir çok bebek var ayrıca dediğim gibi hiç bir ücret ödemeden yapılan bir sey var ve özellikle sma hastaları için kullanılan bir uygulama şu an
Yani sizin tabirinizle "kurtulma şansı daha yüksek hastalar" durumu yok.
Wp grubu var mı?
Hayır telegram var
Himm :/
istemem
Bunun için kendini bu kadar yormasaydın
kuzeniyle akrabasıyla evlenenler den oluyor sma hastası çocuklar umarım haberin vardır
Ciddi olamazsın ya ne kuzeni ne akrabası sadece taşıyıcı olmak yetiyor
hayır yanlış biliyorsun araştır
SMA HASTALIĞI NEDEN OLUR?
SMA hastalığının en yaygın nedeni, 'hayatta kalma motor nöron 1' (SMN1) adı verilen mutasyona uğramış veya eksik gendir. Bu durum 'otozomal resesif kalıtım’ olarak adlandırılır. Her iki ebeveyn de taşıyıcıysa, çocuğun SMA hastası olma olasılığı (dörtte bir) yüzde 25’tir. Her 40 kişiden biri, SMA'ya neden olan gen varyasyonunun taşıyıcısıdır. Ebeveynler taşıyıcı olduklarını bilmeden bebek sahibi olmak istediklerinde mutasyona uğrayan gen her iki ebeveynden de bebeğe geçer ve SMA hastalığı oluşur.
Bence bir oku araştır biraz kültür falan edinirsin
Ksjskskskskdj cidden güldürdün sen bir oku araştır bence bunun akraba evliliği ile bir ilgisi yok sma hastalığında akraba olup olmaman değil taşıyıcı olup olmaman önemli ve testleri de zorunlu olmadığı gibi çok uzun sürelerde çıkıyor üstüne üstelik bir çok doktor eslerden bir tarafa yapıp diğer tarafa amaaan sana gerek yok diyor
Konuk, Türkiye'de SMA'nın dünyada görülme oranına göre daha yüksek olmasının nedeninin akraba evliliği olduğuna dikkat çekerek “Bu hastalık (SMA) dünyada 10 bin kişide bir görünmesi rağmen Türkiye'de bu sayı 6 bin kişide bir. Bunun nedeni tamamen akraba evlilikleri
Soru: SMA hastalığının tek sebebi akraba evliliği midir? Hastalar içinde akraba evliliği sonucu doğanların oranı nedir?
Cevap: Akraba olan fertler evlendiklerinde bütün
kalıtsal (genetik) hastalıklar olduğu gibi SMA hastalığının ortaya çıkması ihtimali de artmaktadır. Fakat SMA, sadece akraba evlilikleri ile ortaya çıkan bir hastalık değildir. Ülkemizdeki SMA hastaları arasında akraba evliliği yapmış olanların sayısı oldukça azdır.
KAYNAK: smabenimleyuruorg. tr
Cidden kendinden 6 yaş küçük birinin sana bu şekilde had bildirmesi biraz koyuyor olabilir haklısın ama boş beleş şeylere inanmak yerine gidip araştırma okumanı tavsiye ederim iyi geceler dilerim daha fazla uğraşmak boş çaba olacak eşek yine eşek hesabı gerek yok.