Hiç bir ücret ödemeden SMA hastası bir bebeğin hayatına dokunmak, ona bağış yapmak ister misiniz?

Merhabalar size bir uygulamadan bahsetmek istiyorum ismi Mutlu çocuklar uygulaması bu uygulama ile günde 10 dakikanızı ayırıp kısa kısa reklamlar izleyerek SMA hastası bir bebeğin hayatına dokunmak ona bağış yapmak mümkün. Ben şu an kendi gönüllüsü olduğum Efnan Dua bebek için sonrasında da sırayla tüm SMA hastası bebeklerimiz için bir mutlu çocuklar ekibi kurmak istiyorum fakat bunun için sizin de desteğinize ihtiyacım var günde 10 dakikamızı ayırarak bir çocuğu yaşatma şansımız varken açıkçası bunu değerlendirmek istiyorum bunun için bir telegram grubu da kurdum ekstra bilgi almak isteyen ve gerçekten iyi niyetli bir şekilde ekibe dahil olmak isteyen herkesi de bekliyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında hesap çok basit uygulamada bir kumbaranin dolması için 160.000.000 sevgi puan gerekiyor bir kişi tüm reklamları izlerse (10 15 dakikanızı alıyor) aşağı yukarı 50.000 ile 60.000 civarı bir puan alıyor. Hepsinin 50.000 sevgi puan aldığını düşünürsek 3200 kişinin puanı ile kumbaralar doluyor yani demem o ki 3200 kişi bir olursa her gün bir çocuğa umut olabilir yaşamasına destek olabiliriz
Hiç bir ücret ödemeden SMA hastası bir bebeğin hayatına dokunmak, ona bağış yapmak ister misiniz?