insana en çok vefâ yakışır; yüreğe sevda, göze hayâ

insana en çok vefâ yakışır; yüreğe sevda, göze hayâ

Günaydın 🌸
Detaya o kadar güzel açıklamışsın ki çiçeğim başka ne denilir ne soylenilir ki😌 insana vefa yakışır merhamet yakışır en önemlisi nezaket yakışır. Yüzgöz olmaya hiçbir şekilde fırsat vermeyen bu bağda, bizi her zaman tetikte tutan şey herhalde muhataplarımızın insanlık serencamı ve ötekine kayıtsızlığı değil, empatiyi seçen merhamet yüklü adımları olmalıydı. Dostluk, yoldaşlık, empati merahamettir insana yakışan.
Günayraan teşekkür ettim. O senin güzel görüşün 🤌🫐
İnsana en çok şefkat duygusunu yakıştırıyorum ben, şefkat karşısında eriyip bitiyorum. Muazzam bir duygu şefkat, şefkatli kişiler vazgeçilmezim, insanı insan yapan bir duygu şefkat. Üşüyen bir yüreği ısıtan bir duygu şefkat lakin insanlaşmamış kişilerin üzerinde eğreti duruyor, çünkü onlar oynuyor, sahici değil onlar lakin şefkat hakikat barındırır, sahtelikten uzaktır şefkat, onun için o duygudan uzak kişilerin üzerinde eğreti duruyor şefkat.
Tek kelimeyle mütheşmel 🤌
Müteşekkir☺🤍
Teşekkür ederim🌺
Ne demek 🫐
Merhamet, merhametli birisini görünce ve tabi onun merhametli davranışını görünce içten içe mutlu oluyorum yüzümü bile tebessüm kaplıyor
Cevap
18Cevap
Bence iyi bir kalbi olması.. saf ve düşünceli olması.. iyi niyetli olması.. sevgi dolu olması.. nazik ve kibar olması. bunları yakıştırırım
Dürüstlük, net olmak. Ayran gibi çalkaladıkça başka mevzuya dönmesin kimse.
Gülümseme.. bulaşıcımıdır bilmem ama duygusal insanların en büyük ilacıdır..
Edep çok yakışıyor insana. Bir de samimiyet.
Merhamet yakışıyor tebessüm de öyle
Samimiyet de çok yakışır ama insan olabilene.
İnsanı insan yapan tek şey vicdanıdır.
Merhamet. En çok da erkeğe yakışır.
Kızı erkeği yok bence. Her canlıda bulunması elzem
Dünyanın huzuru için erkeklerin merhametli olmayı öğrenmeleri şart. Kadınlar zaten annelik icgudusunden dolayı bununla donanmış şekilde doğuyorlar.
Maalesef anne olmasına rağmen insan bile olamamış hem cinslerim var.
Omurga bence çok yakışıyor
chvcfh
Sevmek yakışır insana. Mutevazılık yakışır.
Ar ve vefa.
merhamet
Ne güzel dmeişsin...
edep
Merhamet
Merhamet
Güzel bi partner
Ahlak.
Edep
Nezaket vicdan
edep
yavvşaklık