Atalarım kurmuş bende kurarım. Herkes kendi ırkıyla evlenecek. Türk ırkını renklendirmek için ve soy babadan geldiği için Türk erkeklere esmer kürt kız , Latin kız, Rus kızlarda alacağız. Ekonomi güçlü olsa gelirmisiniz? Ülkede mülteci olmayacak. Türk kızlarına başka ırktan erkek elleyemeyecek sadece Türk erkekler dokuna bilecek. Ama Türk erkekler fakrllı ırktan kızlarla dokunabilir. Ülkede Avrupalı amerikalı insanlar da olacak. Türk kızlarına tecavüz eden ağır şekilde cezalandırılacak. Türk kızları koruma Kanunu olacak. Ülkeye orta doğulu , asyalı (Japon, Kore hariç) , afrikalı erkek alınmayacak.
Gelirim
Gelmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gelen olur
Sen gelirmisin
hayatimda duydugum en sosyopatca sey bu kadin kadindir turk kurt amerikali diye ayrimak da sosyopatlik. ve sadece bir irkin kadinlarini korumakta sosyopatlik.
Tüm kadınlar korunacak
yine de sosyopatca normal bir imparotorluk olsa gelirim ama
Neresi sosyopat sevmediğin kısmı söyle
erkekelr farkli irklar ile olurken turk kizlarinin olamamasi galiba
niye direkt duz krallik kurmuyon. meksikalilari kole yapicaksan hatta ilk vergiyi ben veririm.
Sevgili olabilir evlenemez. Evliliği herkes kendi ırkıyla yapacak. Sadece Türklerin çeşitliğiinin artması için Rus, Latin, Kürt kızlardab da çocuk yapacaklar
Türk Erkekler den çocuk yapacaklar
bir kurt olarak bana sosyopatca geldi. ve irk kadinalrdan da cogalabilir. bir turk ve kurt evlenirse hem kurdun hem de turkun soyu ilerler.
Kadından soy ilerlemiyeceği için sadece Türk erkekler erkek olduğu için Türk ırkını ilerletir. Kürt kızlarda ülkemize gelebilir
kadindan nasil soy ilerlemez. hani Hz. Muhammed'in kizi sadece kaldi ya hani. onun soyunu kizi surdurdu ya hani. kizdan da soy ilerler.
Ben müslüman değilim. soy kadından ilerleseydi babanın soy ismini almazdı çocuk
Türklerin soyunu Türk erkekler ilerletecek renkli gözlü, sarışın, esmer Türkler olacak yababancı kadınlardan
tamam sen benden daha sosyopatsin.
Kürt kızları da alacağız ülkeye.
mesele o degil cogu kurt kizi turklerden hoslanmz zaten. bu kadar sosyopat olmasaydin tam tarifine gore bir suru arkadsim vardi ayarlardim. mesele 100 yil oncesi gibi konusman hayir bende geri kafaliyim ama sen ileri levelsin.
Bizim burada Kürt damadın 10 katı Kürt gelin var. Bizim 8 tane Kürt gelinimiz var ama Kürt damat yok. Kürt kızlarda bazıları hariç Türk erkeklerle evleniyolar
evlenen cok gordum biliyorum evlensinler eger ailesel baski yoksa ne guzel.
Irkçılığın cezası ağır olacak
irkcilik yoksa yasnilir. ama yine de sosyopatca.
Yorum yapmicam
Neden
Öylesine
Kötü bir paylaşım yapmadım ki kimseye zorla bişey yapmıyok istemeyen krallığımıza gelmez
Yani krallığı kuracana o kadar inanıyorsun öylemi
Adım gibi inanıyorum. Biz bu yola başımı veririm. Türk devletsiz olmaz. Türkiye çöktü artık mülteci doldu. Yeni devlet şart Türklere. İstersen sende gel. Irkçılık olmayacak ülkede