Yok kadınlar benim parama bakmasın yok benim aşkıma baksın yok benim parama değer vermesin böyle moron moron hareketler yapmayın üzmeyin bizi çok üzülüyoruz ağlıyoruz çiçek alın seviniriz hadi canım biz narin kişileriz sokturtmayın paranıza
Yok kadınlar benim parama bakmasın yok benim aşkıma baksın yok benim parama değer vermesin böyle moron moron hareketler yapmayın üzmeyin bizi çok üzülüyoruz ağlıyoruz çiçek alın seviniriz hadi canım biz narin kişileriz sokturtmayın paranıza
Valla bu devir o devir değil. Kadın da kendi ayakları üstünde durucak, maddi özgürlüğü olacak. Ama erkeğinde durumu iyi olacak kazancı olacak. Olmasa bile kapasitesi olacak. Zaten hayat inişli çıkışlı. Bu hayatta batarsında çıkarsında ama kapasite olayı bambaşka. Taşı sıkar suyunu çıkarırsın. Şahsen çiçek koparılmasını hiç sevmem. Maddi hediyeler tercihim. Maddi hediyeler etmekte tercihim. Manevi tarafı, nokta atışı yaparım. Çünkü gözlemlerim. Aynı şeyi beklerim. Asıl düşüncem bence bu. Aşırı manevide düşünmemek lazım.
Babadan gelen para değilse kadın erkeğin para kazanma yeteneğine aşık olabilir, tipe aşık olan kadından iyidir. Tip doğuştan gelen yüzeysel bir şey ama para kazanma yeteneği zeka, azim ve çalışkanlığın göstergesidir. Kadın erkekte bu nitelikleri neden aramasın?
Helal be
Biraz kadın ol kadınlığını bil. Çocuklarımı düşünüyorum rahat bir yaşam istiyorum de. Çiçeği böceği niye karıştırıyorsun. Bu kadınların en doğal hakkıdır.
Cevap
11Cevap
Bazıları öyle
Hay çicek yalanınıza sizin. Süresiz nafaka alırken halay çekiyorsunuz.🤦
Ayol niye halay çekelim adam ölecek zaten o zaman kesilir nafaka
Uzun yaşayacağı tuttu, yedikçe yiyorsunuz oh.
Bunu diyenler araba markasına göre genelde sevgili seçiyor :D
Narin kadının yazdığına bak şeyi olsa bütün erkekleri düzecek 🤣🤣🤣
Ölü çiçeklere sevinen de... Bilemedim... 😂😂😂
Herkes dengine baksin ne kadar paraliysan o kadar paraliya bak
hangi çiçeği seversin
Konuş ablam kskvkskvlslvkdk helal
Haha yine birileri kızdırmış belli ki
Evet çiçek şartt
Evet
Malız yavrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?