Şurada 25 yaşına girmeme çok ta bir şey kalmadı (3 - 4 ay var):
- Daha hala mezun olamadım çoğu sınıf arkadaşım mezun oldu çalışıyor. Onları yakalayamam gibi.
- Sadece yazları (o da yaz okulu olmazsa) geçici işlerde çalışıyorum.
- Bana ait hiçbir mal mülk işletme vs. yok. Ekonomik hiçbir yatırımım yok.
- Eş desen nerede yaşımdan küçükler bile sevişiyor iken nerede bulacağım bana göre eşi benim kriterim bulunmaz Hint kumaşı gibi bir şey. Kimsenin ilki olamayacağım.
Sırf bu dört nedenden dolayı intihar etmeyi bile düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Knk biraz saçmalamışsın hiç bir yatırımı sevgilisi para olmayan okumamış 40 yaşındaki adamlar bile senin kadar kafaya takmıyor bumu düşünme sende
E saçmalamayım da ne yapayım hepsini geçtim ünv. de sevişerek hızlıca mezun olanlar oldu ben süründüm de yine mezun olamadım. Birinin ilki olmak isterdim bilmem anlatabildim mi? 18 yaşındaki bebeler bile çeyiz meyiz bakıyor. Soruda da dedim ya 18 yaşındakiler bile sevişmiş oluyor ya da ilişkisi oluyor bunların.
Hem hiç bir yatırımı sevgilisi para olmayan okumamış 40 yaşındaki adam mı var hala?
Sorumu kaldırdın cevap vermiyorsun neyin kafası bu hayır neyin havasına giriyorsun anlamadım?
Sorunu falan kaldırmadım ben , cevap vermedim çünkü cevap verecek bir şey bulamadım yaşın benden büyük belkide senin sorunun bana basitçe geliyordur bu yüzden yanıp verip yanlış bir şey demek istemedim
Tabi basitçe gelecek nişanlısın sonuçta. Benden küçük isen Z kuşağı olabilirsin ve önüne geçenin penisinin dudağının keyfini çıkarmış ta olabilirsin. Yargılamak haddimi aşar ben sadece varsayımda bulundum.
Anlıyorum varsıyımların yanlış ama dediğim gibi zaten psikolojik olarak boşlukta gibi olduğunu ve bu konuyu kafana çok taktığını anladım yanlış bir şey söyleyim sorunun üzerine sorun eklemek istemedim sadece , umarım her şey düzelir daha iyi hissedersin kendini
Ne söyleyeceğine bağlı belki de eklemezsin anlat. Zaten hazırlıklıyım
Ya saçmalama bunun için intihar edililir mi 😂 daha 25 sin dostum en güzel yastasın 30 una 5 sene var 5 sene de çok sey değişir çok
Değişir mi gerçekten?☹️
Hayat o kadar süprizlerle dolu ki :) bak sunu diyeyim ev arkadaşım ile sorun yasadım evden çık dedi bir sene sonra kendi evimi aldım 😂
Ev neyse aldım kabul ettim eyvallah. Sence son madde de mi sürprizlerle dolu? Ben şahsen sanmıyorum o günler artık geçti gitti sanırım kaybettim.😔
Yav bir açıklama yapmak bu kadar zor ego manyağı. İnsan gibi bir şey istedim ille de kalbini mi kırayım?
Ego mu?
Kalbimi neden kırıyosun ne yaptım 😂
Yanıt vermedin en sonki soruma son madde için diyorum o da mı sürprizlerle dolu? O günler geçti gitti kaybettim. Millet 30 yaşına gelmeden evleniyor. 19 yaşındaki bebeler çeyiz alyans filan bakıyor.
Erken yasta evlilik güzel değil hayatını yaşa ve evet o da süprizi hiç beklemediğin anda oluyor
Haklısın güzel olmasa bile çoğunluk böyle. Bak benim beklentim ne biliyor musun? (Yoksa kadın her türlü bulunur onda hemfikirim) hiçbir kadının ilki olamayacağım hani davul bile dengi dengine olmalı derler ya son maddeyi neden okumamaya direniyorsunuz anlamıyorum. Misal sen bile geçmişte öpülmüşsündür.
Kedi çiçek vs. başka ona lafım yok ben erkek diyorum😂.
Anlamamazlık yapma ya?
Sana söyleyeceklerim bu kadar sağlıcakla kal
Neden söylemiyorsun daha fazla ne var bu sorduklarımda? Harbiden egodan gözün dönmüş senin.
Ayrıca medreseden kastın ne cami mi?
Bu senin düşüncen lütfen biraz araştır ya daha bunu bilmiyorsun
Hiç seninle uğraşamam anlatmaz isen kaldırırım görüşünü.
Takıntılı olmak sana kaybettirir keyfin bilir google var arastır
Ya doğru düzgün açıklama istedim senden takıntı ne alaka açıklamanı yapıp gideceksin sadece. Sadece google amcaya sormayla olmuyor zamanında chatgpt ye de sordum yoksa.