Sevgilim vefat etti, annesi benden bütün bana aldığı hediyeleri istedi. Süreci nasıl atlatabilirim?

Arkadaşlar sevgilim vefat etti kardeşi tiktokta videolarımızı paylaşmış psikolojik tedavi alıyorum bu süreçte ve o videoları gören herkes beni dünde bir kişi neredeyse başın sağolsun diye arıyor ve iyileşmiyorum alışamıyorum bu sürece kaldırmalarını istedim en azından benimle olanları kaldırmanızı istiyorum dedim diye bana düşman oldular sevgilimin ölmeden önce bana aldığı hediyeleri kuruşu kuruşuna geri istediler kendimi çok kötü istiyorum hakkım haram olsun dediler ben kötü bir şey demedim ki onlar benden alkolik olduğunu her gece alkol içtiğini evde şiddet uyguladığını iki tane telefon kullandığını herşeyi gizlemişler öldükten sonra öğrendim ve psikiyatriye gittim destek almak için durumumu anlattım benim iyi olmam için kaldırmanızı istiyorum dedim her gün birisinin arayıp başın sağolsun demesi beni perişan ediyor dedim bana bir sürü laf söylediler

Sevgilim vefat etti, annesi benden bütün bana aldığı hediyeleri istedi. Süreci nasıl atlatabilirim?