Amerika'lılar neden çok kibirli ve cahil?

arkadaşlar selam ben Amerika'da yaşıyorum iyi seviye İngilizcem var üniversite 1 e gidiyorum şu an bakın olayı anlatıcam iyi dinleyin instagram kullanıyorum ama kendi fotom yok ppmde sadece anime resmi var amerikalı bir çocuk bana yazdı sen animesin hayatın boyunca kızlara dokunamıycan falan dedi daha birbirimizi normal hayatta görmemiş iki insanız bu nefret ne ip sandalye al hallet dünya senin gibi animesiz daha iyi bir yer dedi bende ingilizce senin sorunun ne dengesiz dedim oda animeden nefret ederim bu yüzden japonyayı bombaladık dedi sesli mesaj attı gülen emoji attı adamlardaki cahillige bakar mısınız bende çocuga adres ver senin kafanı kırayım dedim sonra bana adres verdi ama sen gelemezsin sen bir animesin anime fanısın dedi ilk başta kendi adresini vermedigini sandım sonra beni engelledi mesajı sildi kendi adresiymiş siber zorbalık ta baya uzmanlar hiç tanımadığı insanlara bile siber zorbalık yapıyor ne dengesiz cahil bir millet birde Amerikan üni gidiyorum zenci bir çocuk bana 1 ay önce senden nefret ediyorum demişti bende sorunun ne dedim cevabı ise mavi gözlü beyaz tenli olduğun için dedi çocuga hiçbir zararımda yok millet birbirinden çok saçma sapan şeyler den nefret ediyor hiç tanımadıgı insana profil fotosunda sadece anime resmi var diye siber zorbalık yapan bir milletten bahsediyoruz daha adamla tanışmıyoruz bile sizce bu kadar cahil olma sebebleri ne adamların sebeb her ülkeden göç almaları falanmı ülkede cahil kesimde çok fazla çünkü?

Birde biri kavga ettiğinde burada telefona çekerler herkes kültür şoku yaşadım birde sınıfta herkese dini inancınız ne diye soran 3 kız vardı ben agnostigim agnostigim dedim kızın biri saçımı okşadı afferin yavru kuşum dedi ingilizce sınıfta herkese sordular en sonunda arka sırada oturan Arap bir kız ben müslümanım dedi o 3 amerikalı kız Arap kızı öldüresiye dövdü çıkıştada dövdüler herkesde telefona çekti utanarak söylüyorum bende çektim herkes çekti diye Arap kızı fena dövdüler hem sınıfta hem çıkışta videoları zaten okulda baya yayıldı şiddete meyilli kibirli cahil bir toplum sizce ingiltereye Avrupa'ya falanmı gitsem üniversiteden sonra? Avrupa daha iyi medeni diyorlar ya da kanada? Oralarda yaşayan var mı?

Amerika'lılar neden çok kibirli ve cahil?