Ikimizde calisiyoruz ben esime maddi destek oluyorum ama o bana olmuyor. Yani isten yorgun argin gelip yemek vs bekliyor. O iceri gecip dinlenirken ben son gucumle yemek vs yapıyorum.
Cok konustum, anlattim, gel bana destek ol, şu camasirlari asar misin vs diye gorev verdim. Makinenin yanina gidiyorum camasirlar hala makinede. Asılmamış, sozumun bir kiymeti de yok. Sonra madem yapmiyor o zaman para verelimde yemek ve temizlik icin destek alalim dedim.
Kabul etti ilk basta ama sonradan laf etmeye, boyle seyler icin bosa para harciyoruz, yemek ve temizlige cok paramiz cikiyor, aylik su kadar , yillikta su kadar paramız havaya gidiyor vs demeye basladi.
Bende destek ol paramiz havaya gitmesin dedim. Diger kadinlar eve hizmetci, yemek icin para mi harciyorlar kendileri yapiyorlar dedi. Bu cumlesinden sonra sogudum zaten kendisinden ilk eksisini orada aldi zaten benden ama disardan hizmet alarak devam ediyoruz, hemen yuvayi yikmayayim diye bir sey demedim.
Sonra bu isler icin para koymamaya basladi ortaya. Ben bunu gereksiz buluyorum diyerek parayi da vermedi. Bende haliyle sadece kendi paramdan odemek istemedim. Ortak veriyorduk cunku.
Yani adam benim hem hizmetimden hem paramdan faydalaniyor ama ben ondan zerre faydalanamiyor, destek gormuyorum. Yorgunlugumu da gormuyor. Hen disarda hem evde calisiyorum. O zaman niye evliyim, yanimda ne işi var diye dusunmeye basladim.
Cunku ben bekarken de boyle yasıyordum. Ve bekarken de ortalik daginik olmuyordu, iki kisinin yuku olmuyordu ustumde. Sanırım boşanacağım. Cozumler uretmeye calistim ama olmadi. Kendisini ev islerine dahil etmek istedim olmadi. Yapmiyorsa disardan paramizla hizmet alalim dedim o da olmadi. Artik yapacagim bir sey yok.
Ben artik omur boyu kendisine hem para hemde hizmet sunmak istemiyorum. Evli haliyle nasil işten sonra o koltuga gecip oturup, dinleniyorsa bekar haliyle de ayni devam etsin. Zaten erkeklerin cogunda evlilikten sonra hayatlarinda bir sey degismiyor, bekar hayatlarina devam etmek istiyorlar. Madem oyle gercekten medeni durumunda evli yerine bekar yazarak devam etsin hayatina.
Bu hafta avukatla gorusmeye gitmeyi dusunuyorum. Cok yoruldum bu bir yılda. Kadin is arkadaslarim diyordu yukun buyuk cogunlugu biz kadinlarda diye ama insan basina gelmeyince anlamiyor işte.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer