Kızlar, Cok uzaklara kimsenın benı bulamayacagı yerlere gidesim var?

Merhaba kızlar 20 senelık evlıyım 3 evladım var. Günde 10 saat calısıyorum esımde calısıyor evin bütün sorumlulugu üstümde esim herseye küsen bir tip. Sürekli alttan almaktan barısmasını saglamaktan yoruldum erken uyusam küser yemek güzel olmasa küser kısacası cok basit seylere bile küser. Esimin aılesı yakınımızda sürekli ilgi fedakarlık istiyorlar cocuklar sürekli hizmet istiyor herkesin gönlünü yapmaktan cok yoruldum hic kimse bana senınde bır ıhtıyacın var mı demıyor bir işimin ucundan tutmuyolar hep ben hatalıyım hep ben agzımla kus tutsam kimseye yaranamıyorum kendi aılem desem bosanmıs herkes havasında kimsenın umrunda bıle degılım herkesı arkamda bırakıp bütün herkesten sorumluluklarımdan kacmak ıstıyorum hayattan yemek yapmaktan kosturmaktan cok cok yoruldum herkesın gönlünü yapmaktan bana bir akıl verın cocuklarıma da kıyamıyorum madem bırakacaktın dayanamayacaktın neden yaptın dıyorum nasıl bırakırım dıyorum bazende keske elımde olsa bırakıp gıtsem kımsenın benı tanımadıgı bır yerelere özgür olsam kendım calıssam kendım yesem canım ısterse iş yapsam ıstemezse aksama kadar yatsam dıyorum tek kısılık bır hayat ıstıyorum sizce bunu denemelımıyım ne olur bana fıkır verın kızlar

Kızlar, Cok uzaklara kimsenın benı bulamayacagı yerlere gidesim var?