Merhaba kızlar 20 senelık evlıyım 3 evladım var. Günde 10 saat calısıyorum esımde calısıyor evin bütün sorumlulugu üstümde esim herseye küsen bir tip. Sürekli alttan almaktan barısmasını saglamaktan yoruldum erken uyusam küser yemek güzel olmasa küser kısacası cok basit seylere bile küser. Esimin aılesı yakınımızda sürekli ilgi fedakarlık istiyorlar cocuklar sürekli hizmet istiyor herkesin gönlünü yapmaktan cok yoruldum hic kimse bana senınde bır ıhtıyacın var mı demıyor bir işimin ucundan tutmuyolar hep ben hatalıyım hep ben agzımla kus tutsam kimseye yaranamıyorum kendi aılem desem bosanmıs herkes havasında kimsenın umrunda bıle degılım herkesı arkamda bırakıp bütün herkesten sorumluluklarımdan kacmak ıstıyorum hayattan yemek yapmaktan kosturmaktan cok cok yoruldum herkesın gönlünü yapmaktan bana bir akıl verın cocuklarıma da kıyamıyorum madem bırakacaktın dayanamayacaktın neden yaptın dıyorum nasıl bırakırım dıyorum bazende keske elımde olsa bırakıp gıtsem kımsenın benı tanımadıgı bır yerelere özgür olsam kendım calıssam kendım yesem canım ısterse iş yapsam ıstemezse aksama kadar yatsam dıyorum tek kısılık bır hayat ıstıyorum sizce bunu denemelımıyım ne olur bana fıkır verın kızlar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Mutlu değilseniz bunu eşinizle konuşmanız lazım. Eğer yine küserse ve ya yine bir şey değişmezse o zaman haberdarlık edin deyin böyle devam ederse sende ayrılıcam çoçuklarımıda götürüb ayrı eve çıkıcam. Siz zaten yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla güclü kadınsınız kendi ayaklarınızın üzerinde dura bilecek o güc sizde var. Çoçuklara görede endişelenmeyin eşinize tazminat davası aça bilirsiniz. Eşiniz size yardımda bulunmuyorsa belki böyle yaparsanız o zaman ailesinin olduğunun farkına varır ve böylelikle hem yükünüzde azda olsa azalmış olur. Belkide ilk zamanlar zor ola bilir ama bir addım atarak o zorluğun üzerine giderek, bir şeyler yaparak üstesinden gele bilirsiniz. Kendi eviniz, kendi işiniz olursa bence şimdiki işinizden kolay ve keyifli olucak. Bir düşünün isterseniz. Çünkü bu düşünceniz hiç de doğru değil. Ama sizi azda olsa anlıyorum. Umarım doğru kararı verirsiniz.
Defalarca konustum bir hatam varsa keske bagırsan cagırsan kızsanda küsmesen dedim 20 yılda hep tatlı dille anlatmaya calıstım yerı geldı bende küstüm tabı bır günü asamadım küs kalamıyorum ben evın ıcınde süreklı tripli birisi olması cok agırıma gıdıyor hıc bır sorumlulugumu üstümden almıyor ev işlerinde benım küsmem gerekırken o küsüyor ev işleri calısma derken cocuklarımıda ihmal edıyorum bazen konusmak ıstıyolar susun basım agrıyor diyorum sonra üzülüyorum bugünler gerı gelmeyecek benımle bır daha hıc bısey paylasamayacaklar belkıde cünkü sürekli susun odanıza gecın yapıyorum ya evde işlerim var ya dısarda calısıyorum ya uyuyorum kendıme ve cocuklarıma ayırabıldıgım bes dk bıle olmuyor haftasonları evdeyım onuda kayınvalıde görümcelerle gecıyor onlarında süreklı beklentılerı var bır gün yüzünü düşürsen laf sokmalar baslıyor kimseye bısey dıyemıyorum herseyı at ıcıme ıcıme artık cıldırma noktasındayım kendımımi öldürsem kacsammı ne yapcagımı sasırdım gercekten cok sıkıntılı dönemdeyım ne yapcagımı bılmıyorum cok üzgün ve mutsuzum
Anlıyorum zor zamanlar geçiriyorsunuz. Belkide sizin kızınız yaşındayım ama lütfen benim dediklerimi düşünün. Bunun başka yolu yok. Sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için kocanıza ayrılmak istediğinizi söyleyin ama kesin kararlı olun. Kendiside ciddi olduğunuzu anlasın eğer bu zamanda ailesini kurtarmaya çalışmıyorsa demek ayrılmağınızın zamanı gelmişdir.
Annem babam ayrı oldugu ıcın ayrılıktan nefret edıyorum ben cocuklarıma bu durumu hıc bır zaman yasatmak ıstemedım ayrılık kelımesını asla agzıma alamıyorum üzüldüğümü kırıldıgımı söylemeye calısıyorum ama degısen hıc bır sey yok😞
Böyle oluncada siz mutlu olamıyorsunuz, çocuklarınızın problemlerini dinlemeye zaman bulmuyorsunuz bütün yük sizin üzerinize düşüyor. burada tek üzgün siz ve çoçuklarınızdır. Lütfen ayrılmakdan bu kadar çekinmeyin. Benim annemde babamdan ayrıldı ben o zamanlar çok küçükdüm. Annem baba tarafından yarım kalmayayım diye 4sene aynı evin içinde kaldık orada ilk 4 seneyi orada okula gitdim. Sonra evi satıb anneannemin yaninda kaldık. Babamdan ayrıldık ve arada sırada benimle zaman geçirmek için görmek için gelib, giderdi. Ama hiç bir zaman annemle babamın arasında düşmanlık olmadı. Ama ben yine babamı sevmiyorum. Yani demek istediğim bu zorlukları tek siz yaşamıyorsunuz. Bunu annemde zamanında benim için ayrıldı. Sizde önceki zamanı telafi etmek için lütfen kendi değerinizi bilin ve o adamdan ayrılın.
Cok teşekkür ederim bunu düşünecegim ben zaten yıllardır gecelı gündüzlü calısıyorum dedıgınız gıbı güclüyüm basarabılırım maddi yönden korkum yok Allah saglıgımı daım etsın yeter. Etraf nederede cok takılıyorum ben ayrılınca sanırım sehır degıstırmekte benım ıcın iyi olur cünkü etrafın dedıklerıne cok üzülüp cok takılıyorum😞
Amin. Hiç kimseyide takmayın. Bu sizin hayatınız. İnsanlar bu gün konuşur, yarın unutur. Bu yüzdende bunları kendinize dert etmeyin. Umarım başarırsınız🙏🏻.
Cok teşekkür ederim
Çocuklarınsiz yapamazsın sen çok haklısın ama onlar elini kolunu bağlıyor
maalesef elımı kolımu baglayan tek sey cocuklarım 18 yasında evlendım 10 sene esımın aılesıyle oturdum ard arda 3 cocuk yaptım hep dünya telasesınden cocuklarımla bıle hıc ılgılenemedım hıc iyi bır anne degılım ama hep iyi bır eş iyi bır gelın olmaya calıstım cocuklarımı hep erteledım cok hata yaptım bılıyorum bakıyorum karsıdakı tepkılere ıyı bır anne degılım kabul edıyorum ama ıyı bır este olamamısım iyi bır gelınde hıc kımsemı deger vermez hıc kımse vermıyor yasamanın ne anlamı var dıyorum kac gıt bırdaha dönme dıyorum ama sonra ya cok üzülürsem dıye cok kaygılarım var😞
bence gitme