Aile & Toplum Aileyle aynı şehirde ayrı eve çıkar mısınız? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Belli yaştan sonra çıkılmalı ama siz ne düşünüyorsunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aileyle aynı şehirde ayrı eve çıkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Param olsa çoktan çıkardım 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bi ara yapıyodum tam sonra şartlar değişti bu bi işaret dedim sonra cesaret edemedim 😅 ama yapılmalı. 2 3 Yorumla apro45 +1 yıl Nickin ismi bundan dolayı değil di mi :)) Yorumla Bıktımmmmmm +1 yıl Yok o genel 😅 Yorumla apro45 +1 yıl Tc sunucusu yorgunluğu mu Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. İmkanı olan yapmalı, direkt askere veya evlenmeye geçince uyum sağlamak zor olabilir 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır çıkmam ailemi seviyorum onlarla olmayı seviyorum 1 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Bencede çıkılmalı Kendi Ayaklarımızın Üstünde Durmayı Öğrenmeliyiz 1 0 Yorumla
selinnnisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 77% +1 yıl Ben Şu an bile cikmak isterim ama maalesef 3 1 Yorumla apro45 +1 yıl Niye çık arkadaş bulup yine çıkarsın Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Ben çıktım çokta rahat ettim 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Yakında mı uzakta mı Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çıkamam annem izin vermez 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl O ayrı konu Yorumla
denizsu76 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Neden kira vereyim elektrik su parası bedava varken 1 0 Yorumla
aysuaava Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Kendi başının çaresine bakmayi bilen biriyse neden cikmasin 1 0 Yorumla
Valinyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl hayır niye çıkıyım aile gibisi var mı yaa 4 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayrı olsun da şehir ülke farketmiyor 1 0 Yorumla
Sosyetik_Piliç Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 81% +1 yıl böyle daha rahat 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Öyle nasıl Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Evet çıkılmalıdır 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. boşa masraf 1 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı. Çıkılır 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet Çıkarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Param olsa çoktan çıkardım
Bi ara yapıyodum tam sonra şartlar değişti bu bi işaret dedim sonra cesaret edemedim 😅 ama yapılmalı.
Nickin ismi bundan dolayı değil di mi :))
Yok o genel 😅
Tc sunucusu yorgunluğu mu
İmkanı olan yapmalı, direkt askere veya evlenmeye geçince uyum sağlamak zor olabilir
hayır çıkmam ailemi seviyorum onlarla olmayı seviyorum
Bencede çıkılmalı Kendi Ayaklarımızın Üstünde Durmayı Öğrenmeliyiz
Ben Şu an bile cikmak isterim ama maalesef
Niye çık arkadaş bulup yine çıkarsın
Ben çıktım çokta rahat ettim
Yakında mı uzakta mı
Çıkamam annem izin vermez
O ayrı konu
Neden kira vereyim elektrik su parası bedava varken
Kendi başının çaresine bakmayi bilen biriyse neden cikmasin
hayır niye çıkıyım aile gibisi var mı yaa
ben çıkarım özelim olur ne güzel