Aileden başka şehirde yaşamak sizce hata mı?

Öncelikle bu kısmı okumanızı istiyorum cevap vermeden.Şu anda ben doğuda bir şehirde yaşıyorum ve ailem bana karşı baskıcı ben bunu yeni yeni farkediyorum şöyle benim babam ekonomik olaylar dolayısıyla yurtdışına gitti abim annem ben kaldık ve annem abim erkek diye ona bir nevi bazı haklar tanımaya başladı ne bileyim işte abim benim ne giydiğime karışabilir(çoğu zaman karışmaz şimdi yanlışlık olmasın) örneğin abim beni herhangi bir erkekle çok yakın arkadaş olduğumu görse bana kızar ve annem bu konuda bişey demez abim bana şunu yap bunu getir der ve ben onu yapmak zorundayımdır yani erkek olarak ayrıcalık tanıyo o istediği saatte eve döner ben dönemem o arkadaşlarıyla tatile çıkabilir ben ne kadar büyürsem büyüyeyim çıkamam bir erkek arkadaşım olsa annem bişey demez ama abim onu dövebilir herşeyi yapabilir annem bişey demez evde bile sırf serin odada o yatsın diye yatağını değiştirdi resmen abimi evde egemen ilan ettik yaşadığım şehir genel olarak böyle ve bu gitgide beni feminist yapmaya başladı bu yüzden hiç erkek arkadaşım bile olmadı facebookuma twitterıma hiçbir zaman abim görür diye istediğim şeyleri yazamadım ben böyle biyerde yaşamak istemiyorum sizce hata mı etmiş olurum?
Güncellemeler
+1 yıl
ben günlerce bulaşık yıkayayım kimsenin umrunda olmaz ama abim araba kullansın 2 gün bunun sohbeti geçer
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese cevabi icin tesekkur ederim :)
Aileden başka şehirde yaşamak sizce hata mı?