Sevgilimin annesi aradı geçen ve kızınızı istiyoruz dedi. Annem ben mutluyum diye evet diyor ama babamın gönlü yok, gönlü olmamasının sebebi de dar pantolon giydiği için ve bazen gömleği dar. Yani artık çoğu böyle zaten. Babam sadece buna takıldığı için gönlüm yok ama çok istiyorsa veririm diyor. Şimdi böyle bi durum yaşayan oldu mu hiç?
Teşekkürler arkadaşlar
Teşekkürler arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya şöyle söyleyeyim kardeşim babanın beğenmediği şeyi çok da kafaya takılacak bir şey değil yani mutlu olmanıza engel olacak bir şey değil ama genel olarak farklı sıkıntıları görüp ondan dolayı istememezlik oluyorsa kimse mutlu olmuyor ama senin babanın vermediği şey sadece giyim O da çok kötü bir şey değil çocuğun ahlakı veya kötü alışkanlığı yoksa neden kötü olasınız mutluluklar
Bunu işte babamla anlatamıyorum, böyle şeylere çok kafayı takıyor. Mesela oğlanın boyu 1.90 ve dik yürüyor şimdi de kafaya bunu takmış neden hiç kafasını aşağa eğmiyor diye. Aslında kalbi çok güzel birisi. Şimdi de diyor gidip sorup soruşturucam ailesini felan, herkes herkesi sevmiyor ki ya birde biri olumsuz bir şey derse o zaman ne diyecem ben
Hayır herkes herkes sevmediği bir şey yok çoğunluğun dediğine bakılır adam haklı araştırmakta sonuçta bir kilo salatalık vermiyor kızını veriyor benim de bir kızım var ben şu an onu gözümden sakınıyorum yiyemiyorum içmiyorum her şeyden kısıyorum kızıma güzel şartlar sunabilmek için tutup da elin oğluna salatalık satar gibi veremem yani
Kızlar babalarının gözünde hazinedir tabii araştıracak soracak genel çerçeve olumsuz bir tepki veriyorsa neden versin �şte o zaman mutsuz olursun hayatım boyunca
Evet çok haklısın :) bunların farkındayım ama bizim ora küçük bi köy ne kadar iyi olsa bile insanlar o kadar cahil ki dış görünüşü yüzünden açıkça önce zibidi diyorlar. Bunu duydum ona söyledim dedim sana çalışmaz o zibidi felan diyorlarmış dedim bana da dedi ben daha okulumu yeni bitirdim hepsi görsün yalan çıkarıcam dediklerini hemen işe giriyorum dedi taaaa antalyaya işe girmeye gitti yani o da üzüldü insanların onun hakkında söylediğine ama oranın insanı öyle
Canım benim madem öyle bir şey var o toplumda biraz daha dikkat edersin sonuçta bu tarz şeylerin söyleneceğini biliyorsun bak ben de normalde köpeğimi de takıyorum kaşlarımı da çizdiriyorum saçımı da çiziyorum saçları uzatıyorum lakin köye gideceğim zaman hepsini kaldırıyorum
Evet evet işte aslında buna bizde takıldık yani neden öyle yaptı anlamıyorum söyledim ona o da yaptım işte bidaha yapmam size geldiğimde gerçekten beyfendi gibi giyinir gelirim dedi. Ona da şöyle hak veriyorum bak çünkü mesela benim babam ben ve abimi aşırı derece derken aşırı disiplinli büyüttü, herkesi kendi gibi sanıyor. Herkes de çocuğunun üstüne babamın bizim üstümüze geldiği kadar da gitmiyor. Bizim köyde bir sürü var öyle giyinen ama babam işte şöyle dört dörtlük birini istiyor öyle bi kimse de yok
Çok çok mutlu olduk çok
Başına geldi mi böyle?