Aile & Toplum Napiyosunuz? İstanbul var mı ?🥰😍? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Anlık 🥰 Güncellemeler+1 yıl Of herşeyi ciddiye almayin o para alninim teri masaya koyduysam otelde konaklama yaptiysam ne olmuş yani. Çok fesatsinizzz Napiyosunuz? İstanbul var mı ?🥰😍? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbul da olmadığım için çok kaybediyorum bu aksiyonlar ı siteden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesafeler engel değildir Cevap sahibi +1 yıl Bir kaç yıl önce istisna olmuştu aslında. Her şey anlaşmaya bağlı. Site beni çok değiştirdi Soran +1 yıl Ne anlamda değiştirdi Cevap sahibi +1 yıl Yani yapacağım şeyleri yaptım öyle diyeyim. Bana yanlış gelen şeyler artık yanlış gelmiyor
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbulun neresi? Sorunu beğendim nn ile başlıyor ismim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mecidiyeköy sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bahçelievler Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İstanbul var evet. Kimseye bir şey yaptığımız yok sitede takılıyoruz yatarız birazdan 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl İstanbulun nezih semtinde sakince işyerimde oturuyorum 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. İstanbul sarıyer. Ya sen? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mecidiyeköy Yorumla MmartKedisi +1 yıl Yakınmış, ne içiyorsun canım? Ben 2. ci efes malttayım buz gibi Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Burada ne oldu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sence Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Pompalama Yorumla Soran +1 yıl İhtiyacımız Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Dediğim mi Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Dediğim şey mi Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sigara iciyorum. İstanbul 'danim, neden sordun? 0 0 Yorumla
193lükyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Ben oturuyorum ama sana çakacaklar gibi 0 0 Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Uzaylılar mı kaçırdı sizi nasıl bir ortam ışığı o 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet var. Evde uzandım dinleniyorum. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı. İstanbul'da yağmurda ıslanıyoruz 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok biz Eskişehir liyiz 0 0 Yorumla
GüneyinEnHizlisii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İstanbul'dan selamlar. Yalnız değilsin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalnizim Yorumla GüneyinEnHizlisii +1 yıl Gizlisin :)) Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 hafta sonra umarım 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Maalesef Ankara 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Güzel bir anlık 0 0 Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstanbul değil de çağırırsan geliriz 0 0 Yorumla
Bluewolfff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Gaziosmanpaşa var. Uzanıyorum öyle TV bakiyorummm. 0 0 Yorumla
LuciferRolePlay34 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Kadıköy bizle gel, biz yoksak bozulur dengeler 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Davet yok mu? 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ekmek parası 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı. şişliiii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanındaki polis mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be Yorumla Soran +1 yıl Kız o nereden cikti Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sürünmece. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne içiyoruz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz bişi denedik, yargıçta değiliz, be istersen yaparsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
İstanbul da olmadığım için çok kaybediyorum bu aksiyonlar ı siteden
Mesafeler engel değildir
Bir kaç yıl önce istisna olmuştu aslında. Her şey anlaşmaya bağlı. Site beni çok değiştirdi
Ne anlamda değiştirdi
Yani yapacağım şeyleri yaptım öyle diyeyim. Bana yanlış gelen şeyler artık yanlış gelmiyor
İstanbulun neresi? Sorunu beğendim nn ile başlıyor ismim
Mecidiyeköy sen
Bahçelievler
Eskişehir ya 😏 var mı Eskişehir’den birileri
İstanbul var evet. Kimseye bir şey yaptığımız yok sitede takılıyoruz yatarız birazdan
İstanbulun nezih semtinde sakince işyerimde oturuyorum
İstanbul sarıyer. Ya sen?
Mecidiyeköy
Yakınmış, ne içiyorsun canım? Ben 2. ci efes malttayım buz gibi
Burada ne oldu
Sence
Pompalama
İhtiyacımız
Dediğim mi
Dediğim şey mi
Can sıkıntısı işte
Afiedddd ümraniyedeyim
Sigara iciyorum. İstanbul 'danim, neden sordun?
Pendik sadece sigara içiyorum
Ben oturuyorum ama sana çakacaklar gibi
Uzaylılar mı kaçırdı sizi nasıl bir ortam ışığı o
Yat uyu boş yere moralin bozuldu
Evet var. Evde uzandım dinleniyorum.
İstanbul'da yağmurda ıslanıyoruz
Maalesef Antalya
Mesafe engel mi
Var mecidiyekoye de yakinim
Güzel bir sevisme yaşanmış 👍👍
Yok biz Eskişehir liyiz
İstanbul'dan selamlar. Yalnız değilsin?
Yalnizim
Gizlisin :))
2 hafta sonra umarım
Oturuyorum
Maalesef Ankara
Güzel bir anlık
İstanbul değil de çağırırsan geliriz
Var :)
Oturuyorum
Partner mi lazım
Gaziosmanpaşa var. Uzanıyorum öyle TV bakiyorummm.
Kadıköy bizle gel, biz yoksak bozulur dengeler
Davet yok mu?
varrr bakırkoyy
Ekmek parası
şişliiii
Oynuyorum
Varr
Yanındaki polis mi
Ne alaka be
Kız o nereden cikti
Sürünmece.
Ne içiyoruz