Geceleri iş tutan pazarlik yapan eskortlardan dolayi da böyle bir algı oluşabiliyor kafalarinda ama yine de yanlış herkes hayat kadını olacak değil ya.
Napsinlar geçinemiyorlar çoğu bosanmis çocuklu hayat mücadelesi icinde olduğu için destekleri yok mecburiyet yapıyorlar asla yadirgamiyorum benimde başımda gelebilir. Bile bile giden erkeklere sitem ediyorum. Uln kadini değil parani seviyor kadin cokmu meraklı tanımadı adamın teri nefesi çeksin. Gecenin saati cocuklari uyumak varken geçim için korkarak çalışıyor çoğu. Bazen denk geliyor sohbet muhabbet anlatıyorlar. Bazıları mecburi bazıları harbi kaninda bacım var
Türkiye'de kız ol yeter zaten kaaşar demeye yer arıyorlar. İlla bişe yapmana gerek yok ki erkekler sana sinirlendiklerinde bile küfür ediyorlar. Ben bi dönem Ankara 'da iç anadolu da yaşadım oradaki erkekler daha berbattı kız görmemiş gibilerdi hurraa üstüme çullandılar bi kaç kişiyle cinsellik yaşadım diye sağa sola yayın yaptılar çok çektim bu kafalardan bu yüzden seni anlıyorum. Sana o. etiketi yapıştıran ikiyüzlü pisliklere vermek istesen hiçbiri yok demez. Ya türk insanının zihniyeti genel olarak çok bozuk zaten söyleyince bana saldırıyorlar ama bu bi hakikat istedikleri kadar inkar etsinler bana ne.. Dul kadınlara ise bu coğrafyada yüzyillardir kötü gözle bakılıyo zaten bu da aynı zihniyetin bi eseri maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Şarkı dinliyorum Ankara var
Evet yağmurlu ve sen söyleyince benimde küt böreği çekti canım ama maalesef göbeksiz ve düz karnın sırrı bu nefsine hakim olacaksın yavrum.
Ay hakkını helal et ya lütfen :(
Keyfine bak nefsim terbiyeli yağsız karınla mutluyum, yağlılar düşünsün😁
Bende ayda yılda bir kere yiyorum :)
O kadar da olsun pudrasız böreğin tadı daha güzel geliyor tabii böreğe göre değişir heryer iyi yapmıyor
Sarıyer börekçsi guzel
Sarıyer olmayan börekçi mi var 😀
Var tabi mahalle aralarinds
Daha bugün Cevahirdeydim, sokak yemekleri AVM restorandlarından daha pahalı yahu Mecidiyeköyde afiyet olsun
Evet hava çok yağmurlu ve serin, üzerine İstanbul trafiği eklenince çekilmez bir hal alıyor. Aynı menüyle kahvaltı ettim. :D
Napalım bizde calısıyoruzz
İstanbul kartal. Hava güzel bence, hafif serin olması gayet iyi
Günaydın işe geldim şimdi kahvaltım birazdan gelir takılıyoruz
Alışverile geldim market açılsın diye bekliyorum, kıymalı kol böree varken kütmü tenirmiş ya)))
Hafta içi nasıl börek falan yiyonuz benim midem almıyor
pudra şekerli.. oofff.. karaköyde el arabasından alıcan..
Ora sakat yer tek korkarım :(
hahah, zaten 7 den sonra şimdi diil... sen nerdesin
Mecidiyeköy
haha. orada çok güvenlidir ya.. neyse afiyet olsun sana , bide duble çay böreen yanına.. ohh mis.
Çay sevmem. Kahveciyim
ama kürt böreee ile çay iyi giderdi.. kahveyi üstüne içerdin.. sonra napıcan börek yedikten sonra?
Eve gidicem duş alıp çamaşırları hallettikten sonra uyurum
atla gel. sirkeciden marmaraya bin, karşıda idealtepede in, sahilde karavanda yaşıyorum. kahve yaparım sana.
Çok şanslısınız, sonra işe geçiyorsunuz galiba 😉
Az önce spordan çıktım Sefaköy tarafında oturuyorum kulaklığı takıp yağmur eşliğinde yürümek o kadar iyi geldi ki anlatamam
Bende istanbuldayım arkadaş olalım mı gezeriz sohbet muhabbet güzel geçer bence
Bu saatte mi :)
Hiç eglenceli degilsin :)
Of seni her yerde görmekten bıktım çok aktif kullanıyorsun burayı merak ediyorum mesguliyetiniz işiniz yokmu harbi :D
İşteyim inanır mısın şu an :) sende o zaman benim kadar aktifisin :) mecidiye koylu
Bende isteyim :))
Yok artık yaaa :) peki biz neden karsilasamadik yaa o kadar aktifsek neden arkadaşım degilsin 🤭
İşler yoğun heralde 🤣
Hangi semtte kalıyorsun
Mecidiyeköy
Ben de beşiktaş'dayım
Bir vesaitle. 😍
Tamam geleyim neredesin
Afiyet olsun. Neresi orası?
Avrupa yakasi
Beylikdüzü mü şişli mi neresi
Şişli olduğunu nerden anladin :D
Tahmin.
Bisis değildir ama
Banada ısmarlarmısın :)
Alman usulu. Fakirim :(
Tamam ben ısmarlarım sanada :)
Knoum at gelip ısmarlıyorum :)
Ofisteyimm istanbuldayım sahile yakın
Kürt böreği değil mi o 😂
Küt böreği + kahve olsaydı ne güzel olurdu.
Bi türlü sevemedim şu böreği 😂
peynirli ya da kıymalı olacak 😁
Daha çok aşermişsin sanki
Bensiz mı yiceksin gerçekten
Bugün sabah da herkes bacak atıyor
İstanbul yok Sidney var
Sağol ben yemiyorum jsjsj
Gel gir sicak yatagima isinalim
Gelim
Eskortmsn
Ne alaka
istanbuldayım görüşelim
Afiyet olsun
Günaydın afiyet olsun
Uzanıyorumm
İzmit var 😁
Uykumu bekliyorum.
Bu saatte mi
Evet :))
Biri sana sırf dışarda olduğun için eskort musun diye soru yöneltmiş kafalara bak 🤣
Özgürüm istediğim saatte çıkarım. Geçen gece bekçi durdurdu kimlik istedi. Beyfendi dedim ben ozgurum hani. Niçin burdasın diyo taksi bekliyorum diyorum nereye gidiceksin diyor tuhaf gerçekten
Aynen kimseyi ilgilendirmez ama İstanbul'da her yer tekin olmuyor dikkat et bence
Korkum yokta çok sorgu sual var kim bu acaba felan konusmalari duyuyorum. On yargılı bakiyolar m@l m@l
Cinsel açtığın afrikasi Türkiye işte Taksim meydanında bile var o mallardan. Gözlerini dikip bakiyorlar b*k varmış gibi.
Aynen... Taksim'de direkt yanıma geliyor kaç para calisiyormusunuz diye soruyolar mk
Geceleri iş tutan pazarlik yapan eskortlardan dolayi da böyle bir algı oluşabiliyor kafalarinda ama yine de yanlış herkes hayat kadını olacak değil ya.
Napsinlar geçinemiyorlar çoğu bosanmis çocuklu hayat mücadelesi icinde olduğu için destekleri yok mecburiyet yapıyorlar asla yadirgamiyorum benimde başımda gelebilir. Bile bile giden erkeklere sitem ediyorum. Uln kadini değil parani seviyor kadin cokmu meraklı tanımadı adamın teri nefesi çeksin. Gecenin saati cocuklari uyumak varken geçim için korkarak çalışıyor çoğu. Bazen denk geliyor sohbet muhabbet anlatıyorlar. Bazıları mecburi bazıları harbi kaninda bacım var
Haklisin. Ben de yadirgamiyorum zaten yadirgamam da yaşayıp gördüklerimden sonra kimseyi kinamamayi öğrendim
Aynen bende bosanmis kadınım. Bu yüzden ksr damgasi yiyorum. Erkekler gözümde hicler nefret ediyorum. Sevemiyorum inanmiyorjm güvenemiyorum. Tiksincler.
Türkiye'de kız ol yeter zaten kaaşar demeye yer arıyorlar. İlla bişe yapmana gerek yok ki erkekler sana sinirlendiklerinde bile küfür ediyorlar. Ben bi dönem Ankara 'da iç anadolu da yaşadım oradaki erkekler daha berbattı kız görmemiş gibilerdi hurraa üstüme çullandılar bi kaç kişiyle cinsellik yaşadım diye sağa sola yayın yaptılar çok çektim bu kafalardan bu yüzden seni anlıyorum. Sana o. etiketi yapıştıran ikiyüzlü pisliklere vermek istesen hiçbiri yok demez. Ya türk insanının zihniyeti genel olarak çok bozuk zaten söyleyince bana saldırıyorlar ama bu bi hakikat istedikleri kadar inkar etsinler bana ne.. Dul kadınlara ise bu coğrafyada yüzyillardir kötü gözle bakılıyo zaten bu da aynı zihniyetin bi eseri maalesef
Bende arabada oturuyorum Kadıköy moda sahilde
İstanbul ben
İstanbul beykoz
Afiyet olsun
Semt
Çay alıp gelim mi
Kiyamam sana