Adetler yüzünden ni̇san ati̇lmasi̇ yardi̇mmmmm?

Nişanlanali çok yeni oldu adetler için konuşmaya geldiler kayinvalidem takıları alıp istediği kadarını bize verecekmiş babamlarda öyle şey olmaz biz kızımıza takılanlara ellemicez sizde ellemeyin onlar yuva kuruyolar en çok onların ihtiyacı var ev araba için yatirim dedi , kayınvalidem bı gerilerek ayağa kalktı ayıp bu konuştuğunuz bu konu konuşulur mu diyerek tepki verip içinden alicagini söyleyerek balkona çıktı peşinden annem babam çıktı ve balkonda benim borcum varken onlar arabaya binemez direksiyonu tekeri bilmem naparim tarzında konuşmuş ve nişanlım hiç bir şeye ses çıkarmadı sustu ve dinledi mantıklı olanı savunamadi bile onlar borç yapicagi için takıların bı kısmıni almak istiyorlar bu zamana kadar çok fedakarlık yaptım nişanda yaş pasta getirirler getirme dedim 6000 TL gibi fiyat çıkardılar, diğer gelinine nişana giderken çerez götürmüşler kalkıp onlardan cerez istmdm mobilyaların ucuzuna bakiyorum gelinlik paketlerine bakıyorum her şey dahil uygun olsun diye ve ben gurbete gelin gidicem ailenin tek kızıyım onlarda bulaşık makinesi kız alıyormuş bizde böyle bişey yok ona rağmen ben ortak alalım diyerek orta yol bulmaya çalışırken onlar bulaşık makinesi ve takılara takmış durumdalar bu durumda siz ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var evet seviyorum hemde çok ama sevginin yetmediği yerler var hiç birşeyin karşısında ses çıkarmayan ve hala savunmaya devam eden biri var ailesinin lafıyla hareket ediyor, gurbete gidicegim için kafam çok karsk ordada hersye susp kalrsa bu evlilik için byk sknti? Sevgisinin arkasında bile duramiyor ne yapmam lazım Yardim
Adetler yüzünden ni̇san ati̇lmasi̇ yardi̇mmmmm?