Hiç yanilmadim bu güne kadar. Herkesin işine geleni yaparsan senden iyisi yoktur. bugüne kadar yaptıklarından iyi ki yapmışım diyorum gerçek yuzlerini gördüm
Açıkçası benim işime gelen bir şey olmuyor genelde... Bana iyi davranırsan iyilik görürsün, iyi davranmazsan sonunda kaybedersin elbette. Fakat aslında iyi veya kötü olduğunu göremediğim anlamına gelmiyor...
Dediğim gibi beni kandırdığını sananlar istediklerini alamıyorlar sonunda... Ayrıca herkesin attığı yemleri görüyorum ve bana yem atıldığında karşımdakinden soğumaya başlıyorum istersen yanılmadığını düşünüp kendini kandır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü iyi rol yaparlar
Birisini tanımak için işine gelmeyen şeyi yapıp sabrını sinayacaksin. biraz boş bırakıp uzaktan izleyeceksin.
Bu saygısızlık olur ve bunda ısrar edersen tanımanın da bi anlamı kalmaz...
Hiç yanilmadim bu güne kadar. Herkesin işine geleni yaparsan senden iyisi yoktur. bugüne kadar yaptıklarından iyi ki yapmışım diyorum gerçek yuzlerini gördüm
Açıkçası benim işime gelen bir şey olmuyor genelde...
Bana iyi davranırsan iyilik görürsün, iyi davranmazsan sonunda kaybedersin elbette.
Fakat aslında iyi veya kötü olduğunu göremediğim anlamına gelmiyor...
Dediğim gibi beni kandırdığını sananlar istediklerini alamıyorlar sonunda...
Ayrıca herkesin attığı yemleri görüyorum ve bana yem atıldığında karşımdakinden soğumaya başlıyorum istersen yanılmadığını düşünüp kendini kandır.
Öyle tabikide. ben ilişkilerle ilgilenmiyorum artık.
Aslında almıyor ama biz görmek istemiyoruz gösterseler bile
Doğru...
Hele bir de zayıf noktandan seni zehirlemeye çalışıyorsa gördüğünü bile inkar ediyorsun...
Tam bir süresi yok bunun.. Biraz uzak durmak, uzaktan izlemek yetiyor..
İlgisi yok her türlü anlaşılıyor ama ben genelde iyi düşünmeye çalışıyorum karşımdakini; bu hata mı yoksa iyi mi; belki ikisi de...
senın algılaybıle kabılıyetıne göre değişir ben mesela 8-10 sene içinde anlayabılıyorum
Algılama meselesi değil, karşımdakinin bu kadar küçülebileceğine inanmak istemiyorum sadece, mesele bu.
inan bitsin bu iş
Evet bitti zaten o kısımdaki kişi/ler...
Ama devamında ne yapacağım orasını düşünmedim...
çok kolay aslında
Biliyorum.
Demleniyor😅
Demlenen nedir? :)
anlayışın. Aslında herkes ilk başta ne olduğunu gösteriyorda biz geç anlıyoruz konduramıyoruz
Doğru
En sevdiğim onaylanmak😂
Sende sıkı takipçilerimdensin galiba :)
Nasıl? ilk kez görüyorum? Bu topraklarda benim ayak izim yok
Hangi topraklar?
Doğruluk mu Cesaret mi toprakları mı? :)
Doğruluk
Bende ikisi de var ama herkese yaramıyor bu yapım... :)
Burcun ne?
Kova galiba :)
Tarih?
18 Şubat
Yaaa cen masum mucun ceni kandırıyolar mı? 😂 yalancı sen varya cok uyanıksın
Ne oldu ki? Evet kanmıyorum ama beni sevdiğini söyleyenlere inanmak istiyorum...
Sen sevdiğini söylerken samimi olabilirsin herkesi kendin ginbi bilme😇
*gibi
Haklısın :)