Kocamı nasıl pişman ederim?

5 yıllık evliyiz tek sorunumuz eşimin annesi ve ablası şu an annesi çekti kendini çok şükür eskisi gibi uğraşmıyo benimle bende zaten samimiyet kurmuyorum. Ama büyük sorunumuz ablası kadın yapıştıkca yapışıyor benim inadıma tavlıyor enayiyi Bi güzel doldurup gönderiyor. Neden bu kadar cephe aldın kendine demeyin anlatsam saatler sürer şu kadarını söyliyim 9 aylık hamileliğim bunlar yüzünden zehir oldu bana doğumuma 1 ay kala bana sinir krizi geçirtop hastanelik ettiler beni bosanma aşamasına geldik 3 ay ayrı yaşadık dava açıldı falan. Neyse iki gün önce yine bu yılan ablası yüzünden tartıştık nefretediyorum evine gidip konuşması bile batıyor bana tahammül edemiyorum. Eşim bana saldırdı ben ona saçımı yoldu bende onun yüzünü oralara kadar vardı is. Boşanmak istediğimi söyledim defol git dedim ev benim ama gitmedi hala da koyuyorum ama gitmiyor neden? Orası ayrı tabi ama madem gitmiyo bunun pişman olması lazım bana bidaha o kadın için böyle davranırsa ben doldum artık hicbisey görünmüyor gözüme kızım bile böyle giderse bitsin kafasındayım sırf kızım için son kez alttan alcam ama bunu ona net Bi şekilde nasıl hissettirir?
Kocamı nasıl pişman ederim?