Kocamı nasıl pişman ederim?

Kocamla bosanmadik ama ayriyiz baba evindeyim 5 aylik oglum var. kocamin ihanetleri yuzunden ondan bosanmak istediyimi soyledim oda ne yaparsan yap dedi. eskiden bu durumlar cok oldu ama o yalvaracak yerde ben ona yalvarip baristim (korkutdu beni baska biriyle evleniyorum ya gelirsin ya biter diye kaybetmemek icin) simdi 1,5 aydir ne aradim ne sordum yazmadim bile (eskiden hep ben arardim dus yakamdan seni istemiyorum derdi bana) 4-5 defa kendi yazdi evlencem baska birini sevicem seni unutdum sadece oglum icin yaziyorum falan. hep yazarken kavga ediyoruz o hep kusunce boyle barismisti benle kavga ederek bir birimizle konusuyorduk sonda barismis oluyoduk. simdide oyle yapmak istiyor. onu pisman edip yalvartmak icin ne yapa bilirim ona sevmediyimi soylesem bile cok seviyorum.

biz evliyken ben hep ona cok asik oldugumu belli ediyordum deli gibi kiskandigimi biliyordu sanki erkek ben qiz oydu hep ben romantik sozler sarilmalar opmeler falan ben oyle yaptikca naz yapiyodu. benmi cok şimartdim onu.

pisman etmem icin bana yardim edin lutfen
Kocamı nasıl pişman ederim?