22 yaşımdayım. Hiç sevgilim olmadı. Tıp okuyorum. Evlenip normal bir ailem olmasını istiyorum, bol bol coluklu çocuklu. Ama bu nesile bakıyorum ve bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Sadece ben mi böyle düşünüyorum? Herkes gönül eğlendirmek mi istiyor😓
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın bütün paradigmasının yıkılmaya doğru gittiği, kaosa gebe bir dönemde aklı ''bol bol çoluklu çocuklu aile''
Bir de diyor ki millet gönül eğlendiriyor, sanki kötü bir şeymiş gibi bu
Herkes senin gibi bihaber değil sadece durumdan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geçen sene eylülde göreve başlayan bir doktorum, tercihen de kimseyle sevgililik vs yaşamadım, önceliklerim farklıydı.
Kendimi yalnız da hissetmiyorum, geliştirmeye çalışıyorum.
Tıp okumak muazzam bir meşgale zaten, bence olmaması daha iyi.06 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana biraz ders çalışma taktiği verir misin şu an 3. Sınıfım ve farma baya bir zorluyor sosyal bir hayatım da olsun istiyorum neler önerirsin banaa
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
+1 yıl22 yaş civarında gönül eğlendirilir zaten.
Şu saçma sapan toplum, din, gelenek baskılarından kurtulun, gülün eğlenin zamanınızın tadına varın. Dünyaya sadece bir sefer geliyoruz, gerisi yalan.03 Yorumla- +1 yıl
Şeref, namus, tek eşlilik vs kavramlarının felsefesini, sosyolojisini, tarihsel gelişimlerini hatta iktisadi gerekçelerini tartışırdım ama görüyorum ki yaşınız buna uygun değil. Neyse, siz bildiğiniz yoldan devam edin.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tıp okuyan bir kadın idealist olmalı o yaşlar geçince zor bir daha evlilik elbette olur önce eğitimine odaklan. Herkesin kazanacağı bir bölüm değil..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılyalnız değilsin onu bil. gönül eğlendirmenin peşinde olmayan, ciddi işlerle uğraşan, kendisini geliştirmeyi önemseyen ahlaklı gençler de var fakat her değerli şey gibi azlar.
hayallerinin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep şimdilik yok fakat bazı şeylere biraz fazla pembe gözlüklerle bakıyormuşsun gibi geldi bana.
evlilik ve çocuk yetiştirmek kesinlikle kolay şeyler değil. evet, hayallerin var. çok da sevimli hayallerin var ama oralara gelene kadar bir sürü zorluğu aşman gerekecek. kendini zorluklara da hazırla, daha realist bir çerçevede düşün. hem bir sürü çocuk doğurup hem de doktorluk gibi büyük ölçüde zor bir mesleği icra edebilecek misin?10 Yorumla
+1 yılDünyanın sonuna gelmişiz. Ne güzel hayallerin var öyle. Şahanesin. Umudunu asla yitirmeyen insanlara gıpta ediyorum. Umarım hayatta karşına senin istediğin gibi biri çıkar.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, inşallah 🥺
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düzgün evlilik çok önemli. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
bazıları gerçekten yorumlarda saçmalamış tabiki kariyer yapabilirsin zamanla hayatında birini alabilirsin nasıl mutluysan öyle yap senin hayatın sonuçta düzenli planlı yaşadığın sürece sıkıntı olmaz illa olacak veya olmayacak diye bi kural yok umarım mutlu olursun seçimlerinlee :)) başarılar dilerim
10 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin. Bu nesil hiçbir zaman iyi hissetmeyecek. Güneşli günleri görmek bize nasip olmadı ne yazık ki...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Herkes gönül eglendirmek istiyor
Tebrik ediyorum seni
Kendin gibi birini bulursun umarim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Senin gibiler dedigini yapiyor. Okulunu oku karsina cikacak o kisi mutlaka
10 YorumlaHerkes samimi şekilde sevilmiyor boşa kendini üzme hayırlısı olur.
10 Yorumla
+1 yıl25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, hiçbir şey için geç değil.
10 Yorumla
+1 yılSanırım herkes gönül eğlendirmek istiyor ve eğlendiriyorda bir güzel. Yanarım yanarım geçen yıllarıma yanarım.
07 Yorumla
Soran+1 yılEyvah eyvah sanki deneyim konuşuyor:(
- +1 yıl
Deneyim derken hangi deney anlamadım ama eyvah eyvah
Soran+1 yılYani bir şeylere üzülmüşsün gibi yazdın da ondan dedim ama öyle değil sanırım tecrübe olarak kastetmiştim
- +1 yıl
Valla ortalık elli altı. Ama şöyle açıklık getirelim gönlümü eğlendirmeden geçirdiğim her anıma çok üzülüyorum.
Soran+1 yılOrtalık elli altı ne :(
- +1 yıl
Gürültülü, karışık, hengame, kargaşa anlamında kullanılan eski bir deyim.
Soran+1 yılAnladım doğru valla
+1 yıl21 yaşındayım yani erken evlenmektense doğru düzgün birini bulup geç evlenmeyi tercih ederim üzülme değmez hayat 😊
10 YorumlaBende 22 yaşındayım aynı duyguları yaşıyoruz kanzi
02 Yorumla
Soran+1 yılKankiiim
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu da yalnız değilsin.
Bu arada görsel deki film sahnesini merak edenler için.
Son durak 2 ilk 20 dakika olması lazım00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDerken içindeki sesin söyledigi " yaptığın sanal seksler nereye gitti "
013 Yorumla
Soran+1 yılKanka kendin için düşünebilirsin ama lütfen benim için düşünme
- +1 yıl
Ben senin iç sesinim
Soran+1 yılYapma iftira ediyorsun elime erkek eli değmemiş, belki karşına böyle biri çıkmadı ama üzülüyorum benim için böyle düşünmene
- +1 yıl
Eline değmesini boş ver
Netten takıldıklarin?
Soran+1 yılKimseyle takilmadim kankim
- +1 yıl
İnandırıcı gelmedi
Soran+1 yıl36 yaşında bir insanı inandırmaya ugrasamiycam :(
- +1 yıl
Sen büyük ihtimalle tipsizsin o yüzden olmadı kimse
Soran+1 yılReis çok kişiyi reddettim ve bu işler pek tiple de olmuyor :)
- +1 yıl
Bu ne la erkek gibi tavırlar
Az kadın ol cilve yap ya
Soran+1 yılSana neden yapayım 😂
- +1 yıl
Çünkü ben de bakirim
+1 yıltıp okuyorsan evde kalmazsın, bak ben mühendislik okudum bu gidişle bok evlenirim
03 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle bir gerçek de var erkekler de çok pasif bizim gibi düşünen erkekler asla harekete geçmiyorlar bu gidişle söylemek istemiyorum ama sonum oye olabilir:(((
- +1 yıl
doğru diyon, senin gibi düşünen erkekler pasif kalıyor, bişi yapamıyor ve bulamıyor
Soran+1 yılBir de genelde millet lisede ya da birinci sınıfta yapıyor bende ikisi de yok kskdmsm
+1 yılNormal bir durum aldstmaların arttığı bir dönemde kimse kimseye kolay kolay güvenmiyor
00 Yorumla
+1 yılFb ilişkiler, günü birlik takılmalar vs vs bir çok kişi gönül eğlendirme derdinde.
00 YorumlaTek değilsin maalesef çıkarcı, duygusuz insanların çok olduğu bir dönem içinde yaşıyoruz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılevet. 22 yaşında ne evlevlilik hayli.. birde bol çocuklu.. 33 yaşımda ben bile kaçıyorum çocuktan
02 Yorumla- +1 yıl
Ben 30 a kadar evlenmem ya , daha gencim
- +1 yıl
Evlilik zor iş abi
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doktor hayatı zordur sosyal ve duygusal olarak. Sakın ol devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl20 yıl önce karşıma çıksaydın. hemen evlenelim derdim. senin karakterinde insan yok. sadece kadın değil. Allah hayırlı kısmetle karşılaştırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğimizin doktoru da standart evli mutlu çocuklu kafasında
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bu beyin ile ilkokul bile okuyamazsın tıp okuyormuş bide inandık bizde işiniz gücünüz duyar tamam en farklı sizsiniz en doğru sizsiniz
011 Yorumla
Soran+1 yılötede kıskan
Cevap sahibi+1 yılKanıtlasana tıp okuduğunu
- +1 yıl
Sana bir şey kanıtlamak zorunda oldugunu nerden çıkardın , sen savcı mısın da insanları sorguya çekiyorsun. Herkes yerini ve haddini bilsin. Ve had de meslekle de olmaz , sen çok akıllı ve kendine güvenen birisin ya , sırf kızcağıza bu mesajı yazmak için kendini gizlemişsin. Bunlar hep eziklik psikolojisi. Aslında böyle düşünmeyip ne güzel helal olsun kıza desen , kendinde ki hataları da aramaya başlayacaksın ama herkesi kendin gibi sandığın için etrafına böyle öfke kusuyorsun. Yazık sana... Sen zeki birisi ya da akıllı birisi olduğunu düşünebilirsin. Özgüvenin yüksektir normal şeyler ama başkasını ezip üstten bakmaya çalışmak ahmakça egodur ki sende o ego da yersiz gibi. :D
Cevap sahibi+1 yıl@Muratt4597 insanları küçümseyen de kendisi ezen de kendisi ben bu nesilden değilim kendimi yalnız hissediyorum demeside tamamen egosundan ve insanlardan övgü alma çabasından ortaya bir şey atıyorsa da gayette kanıtlamak zorunda siz böyle ya yapınca size düşüyor mu bari
- +1 yıl
Ne bana düşüyor mu? :D ben bir hangi kızla konuşmak istersem o kızı elde edecek zekada ve fizikte birisiyim. Biri bana düşsün diye buralarda çabalamama gerek yok yani anlayacağın. He bir de senin arkadaşı gereksiz kıskandığını düşündüm. Üstten konuşan insanlardan hiç haz etmem ve de hala sana bir şey kanıtlamak zorunda değil , bana da ya da bir başkasına da. Kendinizi çok büyük görüyorsunuz. burada konuşup 5 dk sonra unutulacak insansın , bende ya da burada ki diğer yazan arkadaşlarda öyle. He bu arada insanlardan övgü alma çabası içinde oldugunu nerden çıkardın. Kendi kafanda yoruyorsun bunları , herkes aynı değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Muratt4597 paragraf paragraf yazı yazıyor işsiz ya seni kim ne yapsın @mcı seni
- +1 yıl
Jsjshh. Öyle olsaydım emin ol gizlerdim kendimi , tıpkı senin yaptığın gibi. Git ötede kendi kendine konuş. Yakında onu da yaparsın sen :D
Cevap sahibi+1 yıl@Muratt4597 kemik atmadan yorumuma gelip havlayan sensin yalnız siz kendinizi gizlemezsiniz çünkü bir umut yazan olur belki 😂
- +1 yıl
Eski erkek arkadaşlarına beni benzettin sanırım ama ben onlar değilim. Canını çok yaktılar galiba ki böyle saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun :D. Neyse artık uzatmayalım.
Cevap sahibi+1 yıl@Muratt4597 eski erkek arkadaşım olmadı hayatımda 1 kere aşık oldum ve 6 yıldır onunla birlikteyim. İyi günler
- +1 yıl
Doğrudur , mutluluklar. Ama yazma tarzın hoş olmadığı için nedense bende sana tepki göstermek istemiştim. Herkes aynı değil ve de emin ol ben de burada birini düşürmek için de bu yazıyı yazmadım. Sadece seni haksız gördüm. Boşu boşuna gerilmenin anlamıda yok. Ben senin yazdığın her şeyi unuttum ama usluba dikkat et lutfen de burada tepki cekme. Niyetin iyidir belki de ama öyle gözükmediğin için tepki göstermiştim. Beni de ilgilendirmezdi bu konu ama sende kanıtlasana diyemezsin , çünķü kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil. İyi günler
+1 yılVallahi bende senin gibi birisini arıyorum ama bulamıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede Seninle aynı düşünen çok kişi var ve hepsi yalnız emin ol
00 Yorumla İstediğin şey normal doğru insanı bulursan oda zor 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen araya aşk meşk almadan okulunu bitir önce.. ders çalışma arasında sorumu soruyon?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu kdksms
Cevap sahibi+1 yılaşkı meşki geç. derslerin aşkın olsun.. okulun, bölümün önemli. aman diyim
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun bir kndime geliyorum galiba 😅
Cevap sahibi+1 yıl👍🧿
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk cümleyi okuyunca yazıyı ben yazdım sandım😂. Ben de 22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ben de bu nesilden nefret ediyorum. Kimseye güvenemiyorum. Güvensem de ne olacağını biliyorum sonu hüsran.
212 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılAhshahsa dert ortağım ya benim :') millet fb falan diyor ben daha kimsenin elini tutmadım kskkcsks vallahi ben bu nesilden değilim :'))
- +1 yıl
Ben içe kapanık çekinggen birisi olduğum için bu durumdayım maalesef bide asosyalim
Soran+1 yıl@Selininizzzz002006 ben gayet sosyalim de ilişkileri görünce ya da yaşanan şeyleri duyunca her şeyden soğuyorum:(
Cevap sahibi+1 yılFb'yi ilk zamanlar fenerbahçe sanıyordum öğrendiğimde aydınlanmış hissetmiştim kendimi😂Vallahi ben de kimsenin elini tutmadım zaten temas hiç sevmem uzak olsunlar
- +1 yıl
Fb ne demek bu arada söyleyin merak ettim nddndn
Cevap sahibi+1 yılFu*k buddy
Soran+1 yıl@Selininizzzz002006 yalnızca cinsel ilişki yaşayan insanlar, aralarında onu dışında başka hiçbir şey yok
Cevap sahibi+1 yılErkekler aldatır ben etrafımda neler gördüm her seferinde de şok oldum. Lan diyorum bu çok seviyor yapmaz bi bakıyorum yapmış. Hele siz evlileri görün yemin ederim çoğu aldatıyor ben neler gördüm. Bi günde soğumadık erkeklerden😂
Soran+1 yılOyyy Allahım napcaz biz yaaa
Cevap sahibi+1 yılHahahahahahahah çok tatlısın boş ver evlenme ben de evlenmicem böyle devam
Soran+1 yılŞöyle bir şey var annemle biz kızlar çok yakınız, aynı arkadaş dost gibiyiz hep hayalim de kendi kızlarımla böyle olmak, en birkaç tane de oğlum olsun kizkardeslerini korusunlar ve cocguk yetiştirmek bence dünyanın en güzel seylerinden biriii
Gizli Üye(18-24)+1 yılTıp okuyan bir kızla ciddi düşünmez çoğu çünkü statü olarak çok çok yukardasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkma canını dr hanım :) Kısmet, belli olmaz bu işler. Karamsar olma lütfen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de benzer şeyler istiyorum. İstersen konuşabiliriz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilsin bu arada
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Çoluk çocuk haricinde sana katılıyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim tek sen değilsin
10 Yorumla
+1 yılher şey gönlünüzce olsun
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım ama yapacak bir şey yok böyle devam
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef hepimiz gönül eglendiriyoruz kadınlar erkekler hepimiz
00 Yorumla
+1 yılHayır ya herkes gönül eğlendirme peşinde değildir.. Diye umuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Yalnız kalmak en iyisi
00 Yorumla
+1 yılYani bir şey var oda hayaller ve hayatlar..
00 Yorumlahayır değilsin aramıza hoş geldin
00 YorumlaDevir kötü Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılSeni alan yaşadı
00 Yorumla
+1 yılYo bir sürü var sen gibi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. Aynen senin gibi düşünen azdır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Önce bir okulu bitir sen
00 YorumlaDopru kişileri zaamanı gelince bulursun acele etme
00 Yorumla
+1 yılDoktorlar cahil biriyle evlenirmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu beyinle nasıl tıp kazandın
16 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yaaa ne saçmalıyorsun yineeee
Cevap sahibi+1 yılYineee mi tıp kazandın madem bitir sabret yaşın küçük illaki gınlune göre bıri çıkar karsına
Soran+1 yılHayır evlenmek istememin neresi yanlış, sevgili flört desem evet yaşı diyeceksen yazma bir şeyler lütfen ya burası orası değil
Cevap sahibi+1 yılTamam şampiyon sen haklısın
- +1 yıl
millet kaşar olmuş sen doğru yoldaşın umudunu kaybetme
- +1 yıl
Aynen birine vermek büyük ilim göstergesidir s*x'i hayatın kilidi sanan birisinden beklenen cümle ler
Yalnız değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirde sanırım gerçekten de ben varım
00 Yorumla
+1 yılBenim içinde aynı durum sözkonusu
15 Yorumla
Soran+1 yılAhh ahhh napcaz biz ya çok garip bir nesle denk geldik :')
- +1 yıl
Xper atamıyoz knk ndndk
Soran+1 yılEvet ya cjsjnsns
Soran+1 yılBurdan yaz istersen gizli yap kendini
Soran+1 yılTamamdır knkam bekliyom
Sabah bununla alakalı soru bile sordum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:')
+1 yılKime sakluyorsun kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılEşime
- +1 yıl
Bakiresin yani
+1 yılBende senin gibiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye okulda senin gibisi yok ki :')
- +1 yıl
Evet yok. ve hep tekim
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kız ben valla
02 Yorumla
Soran+1 yılİkiziiim
- +1 yıl
Gel gel 😒😒
+1 yılBen öyleyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilsin
00 Yorumla Haklisin galiba evlilik çok ağır geliyor gençlere
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri