Modern çağın getirdiği sorunlardan biri yalnızlık olarak görülmekte. Dünya genelinde yapılan araştırmalar insanların giderek yalnızlaştığını gösteriyor. Peki neden İnsanlar giderek yalnızlaşıyor? #Bele06
Merhaba🙂 Çok güzel bir soru sormuşsun gerçekten oldukça anlamlı. İnsanların yanlızlaşmasının sebebi bana göre tahammülsüzlük ve hoşgörü azlığı. Tüketim çağındayız ve sadece maddesel şeyler değil manevi değeri olan şeyleri de tüketiyoruz. Bakıyorum insanlarda olduğundan fazla kibir hasıl hasıl başladı. Komşu komşunun sesini , arkadaş arkadaşın derdini çekemez oldu. Herkes daha iyisine layığım kafasında giderken insanlar harcandı bu hayatta. Onunla görüşme , bununla selamlaşma derken yanlız kaldı. Bu seferde yanlızlığı sosyal medyada arar oldular
Seçilmiş yalnızlığı bende yıllar önce seçtim abim insanlara olan saygımı korumak için insanlardan uzak duruyorum diyor ya dostoyevski, aynen öyle herkesin bir çıkar peşinde koştuğu bu alemde yalnız olmak yalnız kalmak hep daha iyi hayatımın en iyi şeylerinden biriside bu.😊
En İyi Cevaplar