Az önce durakta sadece soluklanmak için kadının yanına oturmak için izin istedim verdi birkaç saniye sonra da kalkıp gitti de başka bir banka oturdu. Ben de soluklandıktan sonra kalkıp kadının bulunduğu yere gidip dedim burası boşaldı geçebilirsiniz diye duymamazlıktan geldi ben de içimden aman be seninle mi uğraşacam deyip gittim. Eskiden de öyleyse bile bu kadar değildi şimdi neden böyle oldu? Kime taciz tecavüz ettim ki böyle oldu bilemedim.
Not: xper kasmak için atlayacaksanız objektif yorum yapmayacaksanız boş yapacaksanız baştan söyleyeyim yeri değil kaldırırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok önyargılı yaklaşıyorlar okurken içim parçalandı...
Öyleyse bile yapacak bir şey yok napalım milletin aklına fikrine kalmış.
Gitsin o zaman Brad Pittin yanina otursun mk boylelerinden uzak durmak lazim
Brad Pitt de bakar böyle bir kadına.😂😂
Artık herkes kötü olduğundan kimseye güven yok. Boş başka yere bak bulamazsan birinin yanına otur ben de böyle yapıyorum
Bulsam ya da fark etsem zaten kadının yanına oturmazdım. Yeni biriyle tanışıp konuşmak bile neredeyse imkansız zamanında bu abazanlara da böyle yasal yaptırımlar uygulanmalıydı bence. Bilmiyorum zaten evde kalırım bu gidişle de konuşmaya bile sıcak bakacak kız kalmadı piyasada ya. Kimin bedduasını yedim kime beddua ettim bilemedim ki?
Ayrıca herkes kötü dedin ya? Ya değilse? Bunu söylerken bile çok önyargılı hüküm vermedin mi?
Katılıyorum zamanında kötü kişilere ceza verilseydi keşke de bu hale gelmeseydik. Kötü düşünme belki Allah seni koruyor kötü kişiyle karşılaşmamak için. Yani diyorum ki kader
Genelleme denir buna. Çoğu böyle görüyor, duyuyoruz
Sence bu hata telaffi edilebilir mi? Kötü kişilere ceza verilir diyelim bu travmayı nasıl atlatacak kadınlarımız. Ben bile hemcinslerimin büyük bir çoğunluğundan iğreniyorum kötü düşünülmeyecek gibi de değil yani bazen bu ön yargıya maruz kalmam bu dünyadan nefret ettiriyor beni.
Kişisel algılama boş ver, bak zaten ne güzel izin de istemiş saygılı davranmış sın. Herkes bir hava olmuş
Ona da bırak saygılı davranayım toplu taşıma olsa yine izin istemezdim durak olduğu için izin istiyordum.
Yeni gördüm de öyle cevaplıyorum. Ya gördüğünüz duyduğunuz bir manipülasyon ise. Tamam olmuyor diyemeyiz ama teknolojiyle bile insanoğlunu bireyselleştirmeye dış dünyaya izole etmeye başladılar. Bu da ön yargı oluşması açısından manipülasyon çalışması olamaz mı?
Temkinli davranmakta yarar var yani çok az ön yargı olmalı aşırı az ama.
İşte bunu toplumumuza nasıl aşılayacağız? Misal doktor dizilerindeki oyuncuları gerçekte doktor sanıp reçete yazmasını ya da bir hastalık hakkında danışmak isteyen bir toplumdan bahsediyoruz.
İşte o da kendini geliştirmekle olur, bilemiyorum
anlıyorum seni ama bugünlerde herkesin niyeti sapkınlık
Nereden geldi bu azma niyeti ben anlamadım ki? Şanssızım resmen şanssızım hayatımda el değmemiş biriyim tamam mı? Millet yapmadığım halde bana bu muameleyi yapıyor bundan daha ağırı ne olabilir bilemedim. Bugün dolu dolu hap bitireceğim ki bari hayatıma son vereyim.