Bazı zamanlar ailem engelliyim diye ayrımcılık yapıyor olabilir mi?

Merhaba,

Kimse bana gelip de sana da yaparlar denesin!

Tamam annem baban çok kötü insanlar diyemem, Ama son dönemlerde iyice canımı sıkmaya başladılar, iki yıl önce abim evlendi, onun öncesinde annemin çalıştığı hastanede iş bulması sonra abimin bir nişan atıp internet üzerinden bulduğu kişiyle evlenmesi, annemin babamın kendi adına ev alıp abimi oturtması, kira derdi yok evleri bize beş dakika uzakta sadece, sıfır borçlu evlilik yapmaları, şimdi birde erkek torunları olacak ya bir ilgi bir alaka, neymiş efendim masraf artmış biz bir an önce Alanya'dan Ankara 'ya dönsek canları balık istemiş falan filan, bende tepki gösterince suçlu oluyorum.

Birde bana diyorlar ki ben dört yıl sonra engelli olduğum için emekli olacağım neymiş efendim bana da yaparlarmış da bilmem neymiş de hiç Bir şeylerini istemiyorum, benim adıma engelli arabası alırken iyi evde %25 internet indirimli yararlanır iken iyi, bu da yetmez gibi arabayı kullanmak için mahkeme kararı olup kısıtlı duruma düşen ben oy kullanma hakkım bile yok...

Neymiş efendim ayrımcılık yokmuş hadi oradan... Bende ne bir şeye ses ediyorum ne karışıyorum... 37 yaşında emekli olacağım da evlendireceklermiş 😀😃

Gerçekten ne haliniz varsa görün dedim anneme çok da şeyim de dedim...

#GeceMuhafızı

08 Kasım, 2023 Çarşamba 00.51