Ama doğru kişi değilse sırf kurtulmak için önümüze gelenle kimse evlenmemeli doğru kişi bulmalı ev ne kadar sıkıntılı olursa bir eşle olmasından iyidir sonuçta bir ömür boyu geçecek geçmese de daha büyük sıkıntı olur oda boşanmak
🌸🤍☺️

Şanslı insanlar doğru kişiye erkenden rastlarlarsa mutsuz oldukları aile evinden kurtuluştur. Yanlış kişi ise sabredip yine aile evinde kalmak en iyisi bence 🍀🗝️
Asla. Evlilik bir kurtuluş ya da çözüm olarak görülmemeli. Ki değil de zaten.
Bu şekilde düşünüp evlenmek için evlenmemeli.
Kişinin sevdiği biri olur, iyi anlaşıyorlardır, birbirleriyle uyumludurlar. O durumda emin olduktan ve uzun zaman geçirdikten sonra hayatlarını birleştirme kararı alabilirler.
Ama diğer türlü kurtuluş olarak görmek vs çok sıkıntı.
Yağmurdan kaçarken doluya kapılma durumu yaşanır diye düşünüyorum.
Doğru kişi ise valla öyle
Ama anlamdım şey zaten böyle biri ile evlenmemeli denmiş iyi de siz sevdiğiniz kişinin yanında olmayacak mısınız?
Dogru kişi sen üzüldügünde üzülen sen güldügünde gülen yeri gelir yavan ekmek yiyendir yeri gelir derdini paylaşandır dinlemesini bikendir
Aynen öyle hanfendi ama sizin derdiniz var gibi
Tesekur ederim en iyi cevap için
Cevap
28Cevap
Evet kesinlikle ailem beni biktirdi mal bir kardesim var sürekli siddet kavga var bizim evde kaçip kurtulmak istiyorum 😭😭
Yokmu evlilik adayin
Demesi kolay ben 26 Yim basimda yaşlı anne baba evimizi satmak ve parasini yemek isteyen çalışmayan bir erkek kardes var sürekli de sinir li biri
@Kışkırtıcı_zevkler sevdigim var ama zor 😭😭😭 çok acı çekiyorum
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak için gençlere naçizane tavsiyem bir işe girsinler mutlaka.. ilk önce ayaklarının üzerinde dursunlar.. işte zaman aile evi de.. bu kadar dar gelmez kimseye..
Evliliği kurtuluş gibi görülen bir ilişkide denge olmaz. Böylece çarpık bir ilişkiye dönüşür.
Çarpik ilişki tam olarak nasıl oluyor
Anladım, çok teşekkür ederim detaylı açıklama için. 🙏
Düzgün bir insansa olabilir ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var. İkincisi daha çok oluyor gördüğüm kadarıyla. İyice düşünmek lazım.
Bir şeylerden kurtulmak için evlenmeyin.
Düştüğünüz girdap sizi içinden çıkılmaz hallere sokabilir.
Bazı kızlar için evden kurtuluştur aile evi o kadar baskıcıdır o kadar sıkıcıdır ki koca evi daha cazip gelir insana
Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmakta var. Ama çoğu kişinin kurtuluş olarak gördüğü ve daha da battığına şahit oldu bu gözler.
Olabilir acele edip manyak birine raflardan yağmurdan kaçarken doluya rastlamış olursun iyi düşünmek gerekir
Hayır daha beter b.. ok çukuruna düsmektir
Evlilik kurtuluş değildir bence yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi bişey
Değildir. Tam olarak yağmurdan kaçarken doluya tutunmaktır
Öyle düşünenler anlaşmalı bosanabılecegı birine denk gelir umarım
Doğru kişi olup olmadigini zaman gösterir de siz daha evlenmediniz mı
Kurtuluş için evlenilmemeli yuvasız kalmak daha tehlikeli
Evden kurtulmak için evlenip mutlu olanı henüz görmedim
kurtuluş diye evlenenler kocamdan bıktım napıcam diye soru soruyo burada dikkattt :)
Evden kaçmak için değil size iyi gelecek birisi ise evlenin o evde zehir olmasın size.
Erkeklere sesleniyorum; bu kafa yapısındaki bir kadınla asla evlenmeyin
Erkekler uyarımı dikkate alın. Çünkü günün sonunda nafakayı ödeyen siz erkekler olacaksınız
Yapacağın bir tercih ayrıldığın evi bile özletilebilir
Hayır evilik doğru kişi ile bile olsa aşırı sorumluluk isteyen bir şey ve asla kurtuluş değil yağmurdan kaçarken doluya tutulmak evlilik
Nadiren olsada evet ama işin ucunda rüzgardan kaçarken fırtınaya yakalanmakta var
Doğru kişiyle evlenirsen olabilir ama sırf evden kurtulmak için cok sevmedigin birisiyle evlenirsen bence kurtulus olmayabilir.
asla asla öyle bir şey değil evlilik lütfen karar verirken çok iyi düşünün psikolojik olarak hazırsanız evlenın
Sana nasil davrandığına bagli ve seni nasil gordugune bagli
Doğru evlilik değil ise hapisane transfer sürecidir.
Karşımızdaki kişi doğru kişiyse
Bazen bazı insanlar için evet
Yasamadikca doğru demek , dogru degil
Eğer doğru kişi ise evet 😄
Evlilik evden kurtuluş için yapılmamalıdır.
Yok özgürlüğe kaçış diyelim
Hemen anlaşılmaz üstünden zaman geçmesi gerekir
Daha fazla geçmesi gerekiyor, 1 yıl çok da uzun bir süre değil
Değildir bu arada ayakkabı çok kötü
Fırtınadan kaçarken doluya tutulmada
Bence kurtuluş ama evlendigin kişiye bağlı
Eğer doğruysa evet değilse hayır
Sen Artik Bi Evlensen Kurtulsak Senden😅
degildir
Neyden kaçarsan ona çekilirsin
Hayır
Yok canım öyle bi soru yanlış bence