Kadın ve erkek olmanın felsefesini yapacak olan var mı?

Ben bu konuyu seviyorum kim kimden üstün ya da felsefik açıdan bir üstünlük var mıdır ya da zeka açısından. Ya da tek gerçek duygusal olmak mıdır yoksa tek gerçek zeki olmak mıdır erkekler kendini mı kandırıyor, yoksa tek gerçek eşit olmak mıdır? Yoksa erkekleri kabul etmek zorunda mıyız yoksa zorunda mı kaldık. Felsefik açıdan hormonları yüzünden tek yani daha fazla duygusal olabilecek ve bu yüzden hayatlarını güzelleştiren asıl şey duygusal yaşamak olduğu için kadınlar bu evrende veya dünyada yaşayan yalnız bir varlık mıdır ( erkekler onları anlamadıgı için), yoksa ortada gerçekten mükemmel bir uyum mu var? Yoksa ciddi bir uyumsuzlk mu var aslında ama insanlar üremek için bunu görmezden mi geliyor? Yoksa gerçekten tek gerçek zeka mı duygusal olmamak mı erkek olmak mı kadınlar duygusal çöp mü? Yoksa erkekler asla insan olamamış kadınları anlamayan değişik bir tür mü? Eğer kadınları gerçekten anlamıyorlar ise bildiklerini okumaya devam ediyorlar ise binlerce yıldır bu onların insan olmadığını mı gösterir tek amaçları güç gösterisi olan varlıklar saf ve saydam duygusal bir ilişki kurmadan nasıl insan olmayı başarabilir? İnsan olmadıkları için mi böyle? Kendilerini insan sanıyor olabilirler mi? Yani hormonları saldırgan olmaaı ve duyguları çok az olması sebebiyle hem kadınları hem kendilerini mi kandırıyorlar? Yoksa kadınlar bu hayatın tadını gerçekten alabilen tek cins mi? kadınlar erkeklerin güç isteğini kabul etmek zorunda mı? Kandırılmayı bile göze almak zorunda mı bu mu uyum? Uyum dediğimiz şey saldırgan insan olmayan bir varlıklar kadınların iletişim kurmaya çalışması olabilir mi? Yoksa erkekler kendisi bile neyi neden yaptıgını bilmeyen hormon makineleri mi zekaları ile bu hormonları baskılara kılıf mı uyduruyorlar? Ben kadın olarak bir erkeğin güçlü olmasına izin vererek bana yalan bilgiler vermesini asla kabul etmiyorm. Onun kendini tatmin etmesi hormonlarından kaynaklı diye kadınlar sonsuz kandırılmaya mahkum olmamalıdır. Yani kötülüğü ben erkeklik olarak görüyorum tabiki insan oldukları için ve biraz duyguları olduğu için iyileri de var. Ama asla saf ve saydam şekilde bir kadınla veya erkekle iletişim içinde olabileceklerini düşünmüyorum. çünkü üstünlük yarışı her iki cinsi de etkiliyor onların. Ama ben kız olarak kız arkadaşımdan daha ezik olsayım umrumda olmazdı onun da umrunda olmazdı. Erkekler için böyle değil ama ben bu yüzden insan olmadıklarını düşünmüyorum azıcık duyguları var o da herkesi kndırmaya yarıyor ama biz baya bir duygu ile kimseyi kandırmıyoruz aynı kadınların 9 nefsi erkeğin bir nefsi olması ama kadınların kendine daha çok sahip çıkması gibi. Yani bizde hem duygu hem zeka var duygularımız da baya çok ve üstünlük yarısı olan kızlar da var evet ama onlar kadın olmanın mikemmelliğini anlamayıp erkekler gibi hem kendini kandırsn hem başkasını kandıran hem de erkek gibi olduğu için kandırılmış olan bir varlıga dönüşüyor lar. Halbuki biz okadar miükemmelz ki ben erkeklerin insan olduğunu bile düşünmüyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklere kanıyor kızlar ve neslimiz çoğalmaya devam ediyor. Böyle iğrenç bir dünyada neyin uyumundan neyin eşitliğinden bahsediyorsunuz? Hem bizi hem kendilerini bile kandırdıkları için tarihte kadınlar insan mıdır gibi bir tartışma bile var. Ama asıl soru erkekler insan mıdır. Çünkü kendini kandıran ve çevresini de hormonları yüzünden kandıran asla saf bir ilişki içinde olamayan erkekler yine kandırmış ki kadınlara suç bulmuşlar.
Kadınlar kapsamlı düşünen tehlikeli varlıklar diyorlar..
Güncellemeler
+1 yıl
olabilir en azından duyguları dibine kadar yaşayan bir İNSANIZ ama siz zaten kandırmak için doğmuşsunuz iyi bir tür değilsiniz.
Bu yüzden kandırılmaya mahkumsunuz. Biz kandırmak için doğmadık. Bu yüzden saf ilişkiler ancak kız-kız ilişkilerinde çıkar. Erkek - erkek veya erkek -kadın ilişkileri maalesef benm gözmde mecburi üremek için olan bir durum ve erkeklerin yine birbiri ile olan savaşından ibaret. Kadınların erkekler gibi olmasına suç atamazsınız çünkü kötülük erkeklikten gelir.
Kadın ve erkek olmanın felsefesini yapacak olan var mı?
Cevapla