Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklere kanıyor kızlar ve neslimiz çoğalmaya devam ediyor. Böyle iğrenç bir dünyada neyin uyumundan neyin eşitliğinden bahsediyorsunuz? Hem bizi hem kendilerini bile kandırdıkları için tarihte kadınlar insan mıdır gibi bir tartışma bile var. Ama asıl soru erkekler insan mıdır. Çünkü kendini kandıran ve çevresini de hormonları yüzünden kandıran asla saf bir ilişki içinde olamayan erkekler yine kandırmış ki kadınlara suç bulmuşlar.
Kadınlar kapsamlı düşünen tehlikeli varlıklar diyorlar..
Kadınlar kapsamlı düşünen tehlikeli varlıklar diyorlar..
Güncellemeler
+1 yıl
olabilir en azından duyguları dibine kadar yaşayan bir İNSANIZ ama siz zaten kandırmak için doğmuşsunuz iyi bir tür değilsiniz.
Bu yüzden kandırılmaya mahkumsunuz. Biz kandırmak için doğmadık. Bu yüzden saf ilişkiler ancak kız-kız ilişkilerinde çıkar. Erkek - erkek veya erkek -kadın ilişkileri maalesef benm gözmde mecburi üremek için olan bir durum ve erkeklerin yine birbiri ile olan savaşından ibaret. Kadınların erkekler gibi olmasına suç atamazsınız çünkü kötülük erkeklikten gelir.
Bu yüzden kandırılmaya mahkumsunuz. Biz kandırmak için doğmadık. Bu yüzden saf ilişkiler ancak kız-kız ilişkilerinde çıkar. Erkek - erkek veya erkek -kadın ilişkileri maalesef benm gözmde mecburi üremek için olan bir durum ve erkeklerin yine birbiri ile olan savaşından ibaret. Kadınların erkekler gibi olmasına suç atamazsınız çünkü kötülük erkeklikten gelir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkek ile kadın yarışması olsa çok dalda olacak ama kadınların bi tık iyi olduğu dallarda değil. Erkekler ezici üstünlük kazanır bu bir gerçek
Fiziksel güçten bahsetmişsin ancak o olur evet ama yaşiyor musunuz meçhul
. Testesteron sonuçta tüm kötülükleri yaptıran odur. Biz azıcık testesteron ile yine de kendimize sonsuz sahip çıkıyoruz ama siz azıcık duygu ile kendinizi insan sanıyorsunuz. Bize engel bu testesteron durumu gerçektrn ama azıcık testesteronumuz olması erkekleri anlamak içindir diye düşünüyorum. Sizin azııck duygunuz niye peki? Kendinizi insan sanmanız için. Çünkü benm için tek gerçek saflık saydamlık dürüstlük ve asla kandırmamak yani iyilik. İyilk iyilik.
Bence boş yapiyor sun. Erkekleri bukadar gömdün madem Sana küçük bir örnek vereyim. Ailelerde kavgalar anlaşmazlıklar fitne fesatlar hep kadınlardan çıkıyor. Düğün olur düğün de kız erkek tarafı arasında anlaşmazlık çıkar aslında kız erkek tarafı kadınları arasında çıkar bu fitne fesat ama kimse bunu gündeme getirmez erkekler de dahil edilir. Bir erkek evlenir eşi ile kız kardeşi eşi ile annesi eşi ile abisinin eşi ilk günden kanlı bıçaklı düşman olarak bakarlar birbirine. Ve kardeşi kardeşe düşman eden siz kadınlar SINIZ. Hiç gördün mü bacanağı kayınço su kayınpederi ile anlaşamayan bir erkek. Tabiki istisnalar olabilir ama kadınlar ile kıyaslarsak bizler meleğiz sizin yanınızda. Allah kadının şerrinden korusun Amin. Bu sadece senin yorumuna istinaden bir örnekti. Sana birçok konuda üstün olduğumuzu anlatırım. Vaktim de var bilgim tecrübem de
İnsan oldukları için öyle iyilik de değişir biliyorm ama ben kötülük testesteron kaynaklı diye düşünüyorum ya çünkü haksızlık yapmak üstünlük kurma çabasından gelir. onlar sahip çıkamayanlar. Boş yapıyosun diyerek de haksızlık yapıyorsun çünkü kendime göre kusursuz bi mantıgım var gelip de sonucu çıkan bir denkleme boş bi denklem bu diyemezsin. Denklemin doğrusu yanlışı olmaz sonuç çıkıyor ise. tek bir gerçek olsa da kabul etsek bunun kanıtlandığı devirde yaşasaydım keşke. Ama herkesin ayrı fikri var. Ben kadın olsam bile tek gerçek olsaydı erkekler güçlüdür derdim. Merak ettiğim konular bunlar tşkler.
Sen erkekler kendini insan sanıyor dedin bu normal ama ben boş yapıyorsun dedim bu haksızlık öyle mi 🙂. Gerçekten Allah kadının şerrinden korusun Amin.
Doğru olan tek bir cümle bile yok tebrik ederim
"erkek -kadın ilişkileri maalesef benm gözmde mecburi üremek için olan bir durum" sadece bu konuda katılıyorum
Doğru olan neymiş erkeklerin üstün olduğu mu Halbuki bunu soru şeklinde de sormuştum, demek ki doğru cümle varmış sana göre. Boş yapma yani. Erkeklerin yerine bile biz düşünüyoruz 😀😀 açıklama yapmayacaksan boş da yapma çünkü benm yaşam felsefem sizin üstnlüğünüzü kabul etmez ama cidden kanıtlayacak biri olursa kabul ederim o güç de sende yok çünkü ben gibi karşı cinsin avantajlarını bile görmeyen biri kendi cinsini mi anlatacak peh. Öf akıllı kimse yok mu burada ya delircem
Evet mecburi üremek içinse biri birinden daha kötü demektir. Hangisi kötü onu soruyorum
Boş yapma gizli fitne fesatınz yeter sizi şey tan elçisi ilan etmeye. Her dalda erkekler sizden üstün
Ben olayinizi anlamadim erkeklerle kadınların savaştığını kim söylüyor feminist sayfalarda çok gezindiniz galiba. Erkekler hem daha güçlü hem de analitik düşünme becerisi kadınlardan daha üstün. Neden kadınları rakip olarak görsünler ki? Erkekler kadını elde etmek için kendi aralarında savaşır hiç mi hayvan belgeseli izlemediniz, feminist sayfaları takip etmeyi bırakın sizi kötü etkiliyor
Duygusallık konusunda da erkeklerden gerisiniz. Tarih boyunca aşk şiirleri hangi cinsiyetin elinden çıkmış hatırlayın
Rakip olarak gören kadınlar zaten. Eekekler işini yapar geçer ama kadın iki tuğlayı üst üste koysa erkekler yapar da biz yapamaz mıyız derler eziklik psikolojisi var kadınlar da.
Erkekler daha üstün ve zeki