Yıllardır bunu diyorlar aslında gayet tatlı bir kızım kimseye zararım yok elit mekanın kenarında çekirdek kola da yaparım (yaptım da çokta zevkliydi jfkfkv) hiç öyle gocunmam nfmfmg haa bir arada çok acı bir anı ama anlatayım geçen yıl berbattı (sürekli saçma kişiler tarafından zorbalığa uğradım çok tanımadığım kızlar, oğlanlar bile gelip omuz atıp göz devriyorlardı annemin kalbi falan durdu amann asla gelmesin o günler bitti yine hatırladım o günleri öğk) tiyatro olacaktı ben hiç rol mol istemedim hoca beni gösterip sen başrolsün padişahın kızısın dedi tamam dedim arkadan benden nefret eden durduk yere pisliklikler yapan iki kız var işte arkadan bir çocuk başrol kim diyince kızlar şu uyuz ses tonlarıdan olur ya ağzını gere gere uzata uzata tam çakmalık (şuymuşş galibaaa dedi ) sonra ertesi ders kızlar hocam bizim roller ne falan dedi birşeyler oldu bir baktım benim rolü (ç) almışlar hocaya dedim hocada az değil sağolsun haa sana da mı rol vermişti canım ee olmadı sen paşanın kendini beğenmiş, egoist, kendinden başka kimseyi düşünmeyen, entelektüel kızı ol dedi (bari ballandırma herkesin içinde) abii kalbimin o kırılma sesi dışarı vurdu yani neyse üstüne sürekli benle uğraşan bomboş bir tip var tam bir serseri onunla partner yaptılar bunu öyle anlatayım dedim kızlarla bir ara konuşurken bana hep bir ağızdan ben seni egoist havalı bir tip sanmıştım değilmişsin vs dediler ay çok var böyle abii ne zıkkım yedim de bunu reva görüyorsunuz bana bende etten kemikten bir kulum be
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle annen için geçmiş olsun. Durumu daha da iyidir umarım. Sağlığın sıhhati yerindedir inşallah. Yaşadığın olaylar algıyla alakalı. Toplumumuz değer yargıları değişiyor. Ön yargıları değişiyor. Daha cahillik üreten bir toplum geliyor. Istedikleri bu. O yüzden senin yaşadıklarını bir çok insan yaşıyor. Farklı olaylar da. Ama sorun aynı. Kendini kötü hissediyorsun. Ne yapmak gerek diyorsan, kendini tanı, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Hoca sana onu dediğin de yapıştır. Ananızda bu rölde oynamış, idare ederim artık hocam deyip bekle. Bırak kudursunlar..
Aynen öyle diyeyim nfjfkflfh geçti artık ama içimde çok ukte kaldı ben bu arada hep tiyatro salonunda falan kırılıyor kalbim 2. sınıftada öğretmen ağlamıştı beni konferans salonunda, 4. sınıfta pamuk prenses olduğumda sa lak prens yanağımdan öpünce prensi seven sınıfı popüler kızı beni zorbalamıştı bayağı bir ndkgkgkg birde üniversitede tiyatro topluluğuna katılacağım diyorum ben akıllanmam
Bu arada sağol ✨
Annene dikkat et. Zaman gelip geçici, o baş tacı.
Nfjfkflfh ta 2. Sınıfta başlamış her şey, sa lak prensi öpmüşsün ne bekliyorsun ki, gelip seni mi kurtaracak ndkgkgkg adı üstünde sa lak ve sen gerçekten tiyatroyu seviyorsun, neden akıllanman gerek ki bunda bir yanlış görmedim. Dünya sahnen olsun, perde kapanırken güller havada uçuşsun. Yanlış yerdesin sadece. Değerini bilen insanlarla iletişim kur gerisi sana zorbalık yapacaktır. Dünya bunu üstüne kurulu
Ben öpmedim prens öptü çok utandım sa lak sınıf arkadaşlarım da tezahürat yaptı o ayrı jfkckclvkfk 5 yaşında yaşadığım drama bak
Vay ne duygu patlaması olmuş. Bir öpücük alıyorsun herkes ayakta, heryerden sesler geliyor. Kızardın mı sen, tatlı şey jfkclvkfk
Ben de arkadaşlarla pastanede buluşup pohaça börek yemek için gitmiştim. Kapıdan içeri girdim. Booom bir şeye çarpıp kalçamın üstüne düştüm çarşının ortasında ndkgkgkg içerideki arkadaşlarım müşteriler çalışanlar sokaktaki görenler ben de gülmüştüm. Cama iki elimle dokunarak kapıyı aradım diğer taraftaymış benim de dramlarıma bak
Allahım bende aynısı yaa günde dağları devirmeden, 5-10 bardak kırıp, bireylere bir şey fırtlatmadan duramıyorum ben bahtsızım yaa yemin ederim doğumum bile olay ya dünyanı en anlamsız saçma şeylerin yaşadım galiba kuyuya düşüyordum, merdivenlerden yuvarlanıp acillik oldum, toplum içinde aptal gibi kocaman cama çarptım, güneşli günde buz bulup düştüm, ortaokulda müdür kürsüde kıçıyla deviriyordu
Jfkclvkfk sana tahta bardak hediye edicem. Canın sıkıldıkça çal yere 🤣
Cama çarpmak hem ap tal gibi düşüyorsun asıl mevzu kafan ağrıyor bir de 🤪 müdürü devirirken atlasaydın öğrencilerin üstüne bahtsızlığını taçlandırırdın
Longboard kayıyorum gece olunca sular açılıyor, çimler sulanıyor. Bisiklet yoluda ıslak olmuş. Oradan geçerken ne kayarım buradan demeye kalmadan kıçınım üstünde kayarak gittim. Düştüğümde ne kadar karizmaydım bir de ayaktayken nasılım sen düşün 😂
Kıçım ıslandı o soğukta. Bir de geri dönüp kıçımın üstünde tekrar tekrar kaydım. Çok eğlenceliydi 😍
Pek tatlı birine benzemiosun sinsi bir tipin var
Tipimi gördün mü yaa alla halla burada da mı ya
Kim beddua etti Alalım ya
Tipimi nereden gördün yaa Allahım ya
Yaşadığım dramaları anlattım be bari oradan bir çıkarım yap vicdansız direkt yargısız infaz zaten hep aynı heepp