Arkadaş ben ideolojik olarak yaşam tarzı olarak tam olarak nerede oluyorum?

Şimdi ben ideolojik olarak akplilerle de chplilerle de mhplilerle de hpdlilerle de devamlı kavga halindeyim. Yaşam tarzı olarak da muhafazakarlarla da kavgalıyım muhafazakar olmayanlarla da kavgalıyım. Bu sebeple ben kendimi tam olarak hiçbir yaşam tarzı anlayışına, siyasi partiye sığdıramıyorum.

İdeolojik olarak Atatürkçüyüm diyorum ama Twitter'da CHP'lilerin açtığı odalarda chplilerle kavga ediyorum. Bana akpli diyorlar. Akpli deme sebepleri ise KK'nin isitfa etmesini istemem, siyasal İslamcılarla anlaşması, Selahattin Demirtaş'a selam çakması. Kaçak sığınmacı konusunu hiç gündeme getirmemeleri sebebiyle kavga ediyorum. Akplilerle kavgalıyım çünkü ülkeye bir sürü yabancıları sokturlar. Onlara bizim vatandaşlık haklarımızdan faydalandırıyorlar. Vatandaşlık satıyorlar. Paranın değeri düştü. Ülkedeki her şeyi sattılar ve satıyorlar. Sınır güvenliği yok. Atatürk'ü milli bayramlardan vs silmeye çalışıyorlar cemaat ve tarikatlar falan kavga ediyorum. Mhplilerle kavgalıyım bunları bildiği halde sessiz kalıyor hiçbir şey yapmıyor ama Milliyetçiyim diye ortalıkta gezmeye devam ediyor. HDP'lilerle de pkk konusunda kavga ediyorum.

Yaşam tercihleri olarak da cinselliğe dayalı ilişkileri doğru bulmuyorum. Evlilik öncesi seksi doğru bulmuyorum. Kadınların buna izin vermesini, erkeklerin ise her boku yiyip yiyip işleri gelince de kadınlara namus dersi vermesini çok iğrenç buluyorum ama kadınların da erkeklerle bu kadar basit yatmasını ise bayağılık olarak görüyorum. Ama erkeklerin bu konuda konuşmaya zerre hakkının olmadığını düşünüyorum. Dindar değilim. İslamın Sümer din geleneğinden geldiğini diğer iki dinin de böyle olduğunu ve aptalca çağ dışı olduğunu düşünüyorum 3 dinde de böyle. 3 dinde de kadın ve erkek arasında çifte standart var diye düşünüyorum. Kadınları aşağılıyor diye düşünüyorum.

Giyim konusunda çarşafa peçeye karşıyım ve kadınların din uğruna kapanmasını aptalca buluyorum. Çünkü herkesi kendisinin yarattığını iddia eden Tanrı erkeği serbest bırakmışken bütün din kuralları kadınlar üzerinden işliyor. Böyle düşünürken de kadınların çok aşırı açık giyindiğini adeta iç çamaşıryla sütyenle sokağa çıkmasına karşıyım. Bunu teşhir olarak görüyorum. Bilerek aşırı kısa giyinip frikik verdiklerini düşünüyorum.

Ben artık kendimi hiçbir mahalleye tam olarak ait hissedemiyorum bu toplumda.

Güncellemeler
+1 yıl
Kemalizmi seviyorum. Kemalistim aslında yürekten 6 oka bağlıyım. Fakat chp'lilerle yani chp'ye kayıtlı olanlarla kavga ediyorum. Herifler Şeyh Sait Yılmaz Güney kutsuyorlar sırf chp'ye kayıtlılar diye ben kayıtlı değilim diye bana sen chpli değilsin diyorlar. Yaprak kürek konularda takiye yapıyorlar alakasız konularda Nutuk'tan örnek veriyorlar. Ama konunun ve onların durduğu siyasal düzlemle alakasız.
Arkadaş ben ideolojik olarak yaşam tarzı olarak tam olarak nerede oluyorum?