Güncellemeler
+1 yıl
Kemalizmi seviyorum. Kemalistim aslında yürekten 6 oka bağlıyım. Fakat chp'lilerle yani chp'ye kayıtlı olanlarla kavga ediyorum. Herifler Şeyh Sait Yılmaz Güney kutsuyorlar sırf chp'ye kayıtlılar diye ben kayıtlı değilim diye bana sen chpli değilsin diyorlar. Yaprak kürek konularda takiye yapıyorlar alakasız konularda Nutuk'tan örnek veriyorlar. Ama konunun ve onların durduğu siyasal düzlemle alakasız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen biraz daha ümit hocanın çizdiği çizgidesin. Atatürkçü milliyetçi. Zafer partisi gibi
Tamamen aynıyız, %1 lik kesimdesin, kalan %99 seni anlayamaz hiçbir parti seni temsil edemez. Ama şunu düşün senin kendi gerçeklerini kırman ne kadar zaman aldı, onlar için çok daha fazlasını alıcak çünkü bazıları bu kadar da zeki değil.
Bence sen insanlarin inancina hakaret etmeyi birak.
Çağdışı demek hakaret demek değildir. Hakaret farklı bir şeydir. Hz. Muhammedin ben... tarzında bipli şeyler yazsaydım buna hakaret diyebilirdin. Ama ben böyle bir şey yapmıyorum. Ben 3 dinin de ilahi olmadığını düşünüyorum çağ dışı olduğunu düşünüyorum diyorum. Bu hakaret değil.
Aptalca yazmışsın farkında mısın?
Kendisine dindar diyen insanların deist, ateist, agnostik insanlara söylediği hakaretlerin yanında hakaret bile sayılmaz.
Banane onlardan, git sana öyle diyene de özelden. Sen insanların inancına hakaret edip kendine saygı duyulmasını mı bekliyorsun?
Bak benim dediklerimde itibarsızlaştırma ya da o güruhtaki insanları kötüleme yok. Ama biz televizyonlarda ateistler öz kızlarıyla yatıyor diyen ruh hastalarını da gördük.
Ya abi bu sana o hakkı veriyor mu? Açık açık inançlara nefret kusuyorsun? Sen inancıma aptalca dersin başkasıda sana der. Bu seviyeyi mi seviyorsunuz illa. Bana kendini aklamak için başka örnekler verme muhattabım sensin.
Kemalizme yönelebilisin
redpill?
Kadınlardan fiktiri yemiş bir keltoşun saçmalıkları.
Aynı şeyi erkeklere söven erkek düşmanı feministler için de düşünüyorum.
Mesela bir videoda 2 kadın konuşuyordu. Gece kulübüne gitmişler çok süslendiklerini açık giyindiklerini avlanmaya çıktıklarını söylüyorlardı. Orada bir adam görmüşler gece boyu bakışmışlar sonra adam buna uzun bir instagram mesajı atmış adama beta, işe yaramaz, sünepe erkek demişti böyle kadınlara da sinir oluyorum.
hmm gercekten cozemedim. peki ekomik acian dusuncen nasil devlet ve serbest piyasa arasindaki iliski nasil olmali? Birde dini acidan deizme mi ateizme mi yakinsin?
Sen bensin işte😂😂