İki işi aynı anda yürütemiyorum. Misal ders ile günlük hayatımı aynı anda yürütemiyorum alışkanlığım olmamış bu zamana kadar. Millet işe de yetişiyor ders de çalışıyor haftasonları kız arkadaşıyla takılıyor yiyişiyor filan. Kimden yardım almalıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Günlük hayatım derken neleri mesela yapamıyorsun?
Misal ders çalışmam gerekiyorsa sadece ders çalışıyorum sosyal hayata vakit ayıramıyorum. Misal benim uzaktan yürüttüğüm (1 ay sürdü) bir ilişkim vardı (buna ilişki denir mi bilmiyorum) kız her gün sürekli arayıp durunca dedim bundan sonra sadece arkadaş olalım sonra ben onu engelledim ulaşamayınca da trip atıp engelledi beni.
Sırf bu yüzden derslerime dikkatimi veremedim. Nasıl kavuşacağız sonra?
Neden cevaplamıyorsun? Neyin havası bu? Diline mi yapışır?
Sen neyin havasını yaşıyorsun? Gece 3 te yazıp dakikasında cevap mı bekliyorsun? Yeni gördüm. Bu tavrından sonra da cevap vermem bir şeye
Tavrımda yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca gece 3 te aramıyorum wp den mesaj yazmıyorum sadece buradan yorum paylaştım. Dakikasında değil sadece müsait bir zamanında cevabını bekledim saat 10 oldu dönüş alamadım. İnsan gibi yardım istedim onun bile bana tribini attın. KS de egosunu tatmin etmek için cevap vermeyen o kadar çok kız var ki?
Demek ki herkese insan gibi tavır gösterilmemeli.
Tavrını tekrar gözden geçirmelisin. Sabah kalktığımız gibi uygulamaya girmiyoruz. Bir gün yazmasam neyse. Yine de bu sana böyle bir tavır sergileme hakkı vermez. Egomu tatmin edecek olsam neden sorununu anlamak için soru sorayım sana? Trip falan atmadım bana yaptığın muameleye karşılık verdim sadece.
Tamam tamam bunu geride bırakalım o zaman tartışmaya gerek yok. Bana yardımcı olmak ister misin?
Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Sanırım beynin birden fazla işe bölününce dikkatini yeterli toplayamıyorsun. Ya da arka planda başka işlerin beyninde yapılmadan kalması seni rahatsız ediyor olabilir. Hep mi böyleydin?
Evet tam olarak böyle.
Tam durumuma değindin sanırım aynı sıkıntıyı sen de yaşıyorsun.
Evet benzer bir durumu yaşadım. Psikiyatrist ile görüşebilirsin genelde ilaç veriyorlar ama dikkat ile ilgili bir problemin varsa odaklanmanı sağlayabilir ilaçlar
Bu zamana kadar çok kullandım ama hiçbir etkisini göremedim. Straterra concerta vs. çok kullandım ama etkisi yok hani.
Peki ya sen ne zamandır bu durumdasın hala devam ediyor mu yoksa kurtuldun mu?
Bir de bir şey daha sormak istiyorum okuyor musun?
Peki herhangi bir teşhis koydular mı?
Ben de bir iki senedir var. Pandemiden sonra başladı. Önceden çok fazla yüklendim kendime artık dikkatimi toplayamıyorum. Üniversite döneminde pandemiyle beraber fazla çalışmaktan oluştu bende. Şimdi mezunum fakat eskisi gibi çalışamıyorum
Koydular koymasalar zaten neden ilaç versinler çocukken vardı o da liseye başlayınca geçmişti bir dönem. Üniversiteye başladım bazı duygusal sebeplere bağlı olarak mı oldu bilmiyorum tekrar başladı ancak ilaçlarımı mümkün mertebe düzenli kullanmama rağmen hala daha etkisini görmedim.
Çalışıyor musun nerede çalışıyorsun? Nereden mezunsun onu da anlat.
İşte ne teşhisi koydular?
Bazı ilaçlar bir süre sonra ilk baştaki gibi etki göstermiyor.
Bilgisayar mühendisliğinden mezunum derece ile bitirdim ama psikolojik sebeplerden çalışamıyorum. Dikkatim dağınık ve ne zaman çalışmaya çalışsam kaygı atakları geçiriyorum. O yüzden çalışmıyorum
DEHB işte ehliyetimi de bu yüzden 6 ay kontrol şartıyla alabildim de psikiyatriste muayene olamadım. Umarım ehliyetim yanmamıştır.
Ben de bu güz dönemi Allah nasip ederse mezun oluyorum EEM den bilmiyorum sen şanslısın yine ya iş yelpazen çok geniş olacak bizim iş bulmamız neredeyse imkansız.
Özele kaçmaz ise şunu da sormak istiyorum konuyla biraz alakasız ama ilişki durumun nasıl?
Dehb nin altında yatan sebepler ne oluyor? Travma gibi şeyler tetikleyebiliyor mu?
Sen de şanslısın bölümün güzel. Güzel yerlerde çalışabilirsin sadece ilk başta deneyim istedikleri için işe girmek zor oluyor. Bakma bizim bölüm içinde aynı şeyler geçerli.
Bir seneden uzun uzak ilişkim var
Hadi ya😂. Benim de bir ay süren bir uzak ilişkim vardı o da bitti😞.
Altında yatan sebebi bilemiyorum.
İlişki yürütme konusunda acayip beceriksizim sanırım.
Yaşıtlarımdan ilişkisi olmayan da tek benim herhalde.
Kontrolcü bir yapın var sanırım beynin kontrol edemediği şeyleri sorun olarak görüp kurtulmak istiyor olabilir.
Yaşıtlarımızdan ilişkisi olmayan tonlarca insan var. Mutsuz bir ilişkide olmaktansa olmamak daha iyi. Umarım güzel bir şekilde anlaşabileceğin biri çıkar karşına
Yaşıtlarımızdan ilişkisi olmayan tonlarca insan var dedin ya kızlar mı erkekler mi öyle?
Ne zamandır sürüyor ilişkiniz😊?
Bilemiyorum teşhis kondu işte. Beni yine kurtaracak olan beynim sonuçta.
İş konusuna gelince deneyimi de stajla halletmen mümkün olabilir. Stajı nasıl halledeceğim bilemiyorum.
Gördüğüm kadarıyla ilişkisi olmayan kız daha çok etrafımda.
Eğer imkanın varsa psikolojik terapi yol gösterebilir
Staj yaptığın yer beğenirse iş teklifi de yapar hemen çalışmaya başlayabilirsin. Staj için belli dönemlerde önüne gelen yere başvur ya da bir tanıdığın varsa daha kolay olur
Onların da bilemiyorum ilişkisi vardır senin gibi uzaktan yürütüyordur. Gerçi ben 1 aya kalmaz ex ile de zorluk yaşayabilirim anlaşamayabilirim filan. Z kuşağı desen genetiği bozuk zaten kafa yapısı düşüncesi vs. bizden çok daha farklı anladın?
Nerede hata yapıyorum onu da bir türlü anlamış değilim.
Sabırsız ya da alttan almak istemiyor olabilirsin
Ya zaten ilişki bitti tekrar başlatabilir mıyım bu saatten sonra? Sabırsız olduğumu da düşünmüyorum.
Peki staj yaptığım yerin beni beğenmesi için ne yapmalıyım?
Sizin alanı çok bilmiyorum ama verdikleri görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışırsın. Oradakilerle iyi ilişkiler kurarsın. Çabanı ve becerilerini takdir ederlerse ilerisi olur
Özele kaçmazsa ne zamandır uzkatan yürütüyorsunuz?
2 senedir tanışıyoruz, 1 seneden fazla birlikteyiz
Neden gizlendin? Sorumda anormal bir şey yok. Enteresan.
18 yaşından beri var mıdır?