Sevgilim Bolu'lu. Üniversiteyi ve çalışma hayatini hep aileden uzakta gecirmiş yemek yapmayi, temizlik, bulaşık , ütü herseyi biliyor. Şuanda da yalniz yaşiyor. Evlilik düşünüyoruz.
Ben haftalik temizlikçi tutmayı düşünüyorum onu ben de öderim önemli değil. Yemek ve bulaşık işini nasıl kocama kitlerim? Hep o yapsin ama nasil ikna edicem?
Yatakta mutlu edersem, bir de masaj yaparsam, yemek bulaşık işini ona yıkabilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O yatakta mutlu etme vaadiyle sevgililikte kandırırsın ancak iş evliliğe gelince kim kime kitliyor görürsün:d
Vermem ki, ne kadar ekmek o kadar köfte
Evi b. k götürünce gelen giden kime kabahat bulur?
Temizlikçi tutarim haftada 1
Akşamdan bulaşık yığıldı ertesi gün anne baban geldi?
Ben izin vermeden gelen olmaz
O zaman zaten sorun yok evi b. k götürür temizlikçi gelene kadar öyle yaşarsınız
Kocam yola gelir mi?
Gelmez. Evlenene kadar hallederiz aşkım der sonra sana kitler.
Bence çok yanlış bir düşünce desin kızım sebebi ise ev işleri her zaman bayanın işidir bence yapma yaptığın dakika agzinizin tadı bozulur
Ikimiz de çalışıyoruz
Ne olursa olsun bazı görevler her daim bayanın dir mesela bir yolculukta neden hep erkek sürer arabayı onun gibi düşün
Yoo yolculukta nöbetleşe sürulür. Birinin uykusu gelirse dikkati dağilirsa diğeri direksiyona geçer
İyide şimdi bayanların ancak 💯 de 10 nün şoförlüğü varki
O da senin düşuncesizliğin. Bilmiyosa öğreteceksin karina. Gün gelir senin ya da evladinin acil hastaneye yetismesi gerekebilir.
Bir arkadaşin kocasi öğretmiyordu karisina, adam bir gün fenalaştı. Kadin kapidaki arabayi kullanamiyo, ambulans gelemiyo gecikmis, adam felc kaldi iyi mi? Erken gidebilse kurtulacakmis. Adam da çok pisman oldu ama olan oldu
İyide ogrenemeyecek kapasitede panik olan bir çok bayan varki ayrıca öğrense dahi bayanın sürdüğü arabaya asla binmem ben ayrıca başkasının kullandığı arabaya dahi binmiyirum
Kalaslik var yani serde
Ne alaka kalaslik olsun ayrıca kendi can güvenliğini ön plandadır
O yatakta sana, sende mutfakta ona mı kilitleyeceksin?
uyaniga bak ya
Sen napıcaksın?
Vucudumu güzellestiricem, dinlenicem ve mutlu olucam.
Güzel, bakimli, dinlenmiş, mutlu kadin erkeği mutlu eder
Sadece bu mu?
Zaten hergün işe gidiyorum memurum
Kocan çalışmayacak mı?
Napim yahu bakimli olmak kolay mi?
Bakımlı olmayı ekstra bir şey mi sanıyorsun? Zaten olması gereken şey.
Sizin banyonuz 10 dk, bizim 1 saat.
Bizim lazer epilasyon, ağda, kaş, saç boyası, keratin saç bakimi, fön, cilt bakimi, tirnak bakimi manikür , pedikür, bunlar hep vakit aliyor
Bunları bana değil, eşin neden ev işlerine el atmıyorsun dediğinde ona söylersin.
Ben senin icin bu kadar emek veriyom srn de benim icin yemek yap diycem