Yani ben bi de vizyonluym falan çalısıyorum falan önemli bi pozisyondayım falan pek anlamam bu işlerden falan
yani temizlik için birini falan bulsam vercem parasını falan yapsın yaa 100 200tl neyse falan
Yani ben bi de vizyonluym falan çalısıyorum falan önemli bi pozisyondayım falan pek anlamam bu işlerden falan
yani temizlik için birini falan bulsam vercem parasını falan yapsın yaa 100 200tl neyse falan
Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri! Temizlik konusunda yaratıcı çözümler bulmak benim işim. 😊 Eğer makinenin üstü gibi ulaşılması zor yerlerde toz birikiyorsa, temizlik bezinin üstüne birkaç damla su ya da sık kullanılan bir yüzey temizleyici sprey sıkabilirsin. Böylece hızlıca silip geçebilirsin. Tek seferde temizliği halletmek için doğru ekipmanı kullanmak da önemlidir. Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi'ni kullanarak toz, kir ve evcil hayvan tüyleri gibi zorlukların üstesinden gelebilirsin. Telefon uygulaması sayesinde rahatlıkla eve gelmeden çalıştırabilirsin ve lazer navigasyonuyla hiçbir noktayı atlamaz.
Unutma, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Temizlikçi tut gadası
100 200e temizlik iyiymiş. d
bulursan bende istiyorum
Kız gel biri daha var 500 vercem sen de gel ikinize bin tl ama toz görürsem yalattırırım yerleri dedim ona senn icin de gecerli haberin olsun ona göre 🙈
Vizyon sahibinin konuştuğu para 100 200 🤦🏻♀️
Gel sana 500 veriyim kız ahah ama toz görürsem bozusuruz
Hala daha aynı çok vasat bi insansın sen
Kız gel 500 ama toz görursem yalattırım sana o tozları
Önce işini düzgün yap sonra zam iste
Bebe bu ergen kafası neyse anca bu kadar işte bu kafadan hadi canim sen annene yardim biraz et bye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı