Çok ev işi seven bir insan olmamama rağmen bu konuda başarılı olduğuma ve bir işe başladıysam tam yaptığıma inanıyorum. Durum annemin de “canınız isteyince, ne güzel yapıyorsunuz herşeyi” dediği gibi aslında. Durup dururken cam silmem belki ama banyo/ tuvalet temizliğine, yerlerin temiz, mutfağın toplu olmasına elimden geldiğince dikkat ederim. Vaktim varsa ütüyü en alasından yaparım, yoksa çamaşırları ütüsüz yerleştirmek zorunda kalırım. Kutu gibi evde yaşayanlar bilir, ortalıktaki her dağınıklık sıkar adamı.
Çok iyi iş yaparım kimse iyi bakmasa da bu işe ben seviyorum temizliği kişi aylarca yıkamadan durabilir mi kirlenir evde böyle kirleniyor işte kendimize bakım yaptığımız gibi evi de temizlemeliyiz süpürüp silmeliyiz ve kimse için değil kendimiz için yapmalıyız
Ev işleriyle aram iyidir. Severim kendilerini. Ama iyi geçinebilmemiz için onun da beni seviyor olması gerekir. Öyle olursa geçinir gideriz birlikte:-)
Valla işin aslına bakacak olursak canım isterse evin her işini yaparım. Açarım arkadan çiftetelli ya da Karadeniz müziklerini güle oynaya temizlik yaparım. Modum düşük olursa hiç elimi dahi sürmek istemem.
Aşırı pasaklı ve tembelim. İzmir’deki evin odası silinmemekten dizüstünün üstü toz içinde. Ne zaman rahatsız olurum o zaman dip köşe temizlerim. Düzelicez inşallah 😁
İcabeden neyse sorumluluk sahibi tavrım var ev işlerine karşı. Win win / kazan kazan mantığı. Sen evine iyi bak ki o da sana evden öte yuva olsun, net..
Evdeki tüm işleri yapan benim :') severek yapıyorum hatta yarında evi süpürüp toz alicam ama bazen evde yaşayan başkaları da yapsa diye sinirlendigim oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yemek yapmayı seviyorum da temizlik hiç sevmiyorum.