Aile & Toplum İlk kimden günaydın mesajı beklersin? Melikcann Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Sevdiğim Arkadaşın Kardeşin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İlk kimden günaydın mesajı beklersin? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Kimseden çünkü günaydın yazan kimse yok 0 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Beklemem onlar söylemese sanki gün bana aymayacak hayret bişi 0 3 Yorumla Melikcann +1 yıl Niye öyle diyorsun ku Yorumla Angell20 +1 yıl Bence çok mantıklı düşünüyorum Yorumla Melikcann +1 yıl Senin kararın Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Kimseden beklemiyorum ama sevgilim olsa ondan beklerdim. 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arkadaşım sadece 1 1 Yorumla Melikcann +1 yıl Ne güzel Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Sevgilimden. 1 3 Yorumla Melikcann +1 yıl Enişte yazmistit Yorumla Neveragain6 +1 yıl Yazdı. Yorumla Melikcann +1 yıl Oo iyi valla Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kim atmak isterse o atsın sıralamam yok 1 3 Yorumla Melikcann +1 yıl Kız erkek farketmez he Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Aynen oyle Yorumla Melikcann +1 yıl İyimiss Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kimseden beklemiyorum 1 4 Yorumla Melikcann +1 yıl Neden Yorumla befoderler +1 yıl Gerek yok bilmiyorum Yorumla Melikcann +1 yıl En guzeli Yorumla Melikcann +1 yıl Nerde oturuyorsun Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Günaydın mesajı mı atılıyormuş yani 1 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Kimseden beklemiyorum da almıyorum da 1 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kardeşim & Yumurta kafalı arkadaşımdan 1 0 Yorumla
HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 78% +1 yıl Zorunlu kalmadıkça atmasınar derim. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Arkadaşım dan 😄 1 1 Yorumla Melikcann +1 yıl İyimis Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sevdiğim 1 1 Yorumla Melikcann +1 yıl Güzel Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Kimseden beklemem 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Sevdiğimden beklerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevdiğimden 1 4 Yorumla Melikcann +1 yıl yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aldı Yorumla Melikcann +1 yıl Mesaja baksana Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseden 😄 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özel biri yok… 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgili 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. Kimseden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kimseden çünkü günaydın yazan kimse yok
Beklemem onlar söylemese sanki gün bana aymayacak hayret bişi
Niye öyle diyorsun ku
Bence çok mantıklı düşünüyorum
Senin kararın
Kimseden beklemiyorum ama sevgilim olsa ondan beklerdim.
Arkadaşım sadece
Ne güzel
Sevgilimden.
Enişte yazmistit
Yazdı.
Oo iyi valla
Kim atmak isterse o atsın sıralamam yok
Kız erkek farketmez he
Aynen oyle
İyimiss
Kimseden beklemiyorum
Neden