Aile & Toplum Erzurumda neden çok fazla tecavüz oluyor? Verna Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erzurumda neden çok fazla tecavüz oluyor?Erzurum Tecavüz haberleri gırla. Erzurumda neden çok fazla tecavüz oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yalan söyleme Erzurum'da tecavüz olmaz olsa da nadirdir 1 17 Yorumla Verna +1 yıl Google a yaz bi. Gör. Yorumla Verna +1 yıl Çok fazla. Çok. Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Erzurumlu olarak sana katılıyorum :) Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Google'a hangi ili yazarsan yaz bütün tecavüz haberleri önüne çıkar zaten erzurumu vurgulamani anlayamadım Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yani Ankara 'da tecavüz yaz bir suru haber çıkar zaten ya da Antalya'da tecavüz yaz hepsi çıkar bu şekilde kiyaslayamazsin Yorumla Verna +1 yıl Erzurumda daha fazla. O yüzden vurguladım. Yorumla Verna +1 yıl Çok aşırı fazla Erzurumda Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Teşekkür ederim ben de Erzurumluyum aslen 😅 ama arkadaşın dedigini saçma buldum Yorumla Verna +1 yıl Ankara dediğin yerin nüfusu kaç kat fazla Erzurumdan. Yorumla Verna +1 yıl Erzurumda bu kadar çok tecavüz olması dikkatimi çekti. Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ya farketmez Malatya yazsan da aynısı çıkıyor tüm haberler önüne düşüyor Yorumla Verna +1 yıl Çıkmıyor. Erzurum uçmuş. Çok fazla. Yorumla Verna +1 yıl Erzurumda çok fazla yani Yorumla Verna +1 yıl Erzurumda daha fazla Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Çıkıyor ben yazdım Malatya da tecavüz yaz bir suru haber var buna bakarak kıyaslama Yorumla Verna +1 yıl Erzurumda çok çok fazla. Erzuruma bak bi de. Yorumla Verna +1 yıl Çıkmıyor demedim ki. Erzurum uçmuş tecavüzde. Yorumla
GatoMujer Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl İstanbul olmasın o ne itlik varsa orada oluyor zaten 0 2 Yorumla Verna +1 yıl Erzurum. Çok fazla tecavüz. Çok çok çok. Yorumla GatoMujer +1 yıl ulan bütün itleri hapishanede beslersek olacağı bu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dikkat et ssnads yaparlar dadaşlar 0 1 Yorumla Verna +1 yıl O ne demek Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Libidosu yüksek memleket olmalı. 0 0 Yorumla
Manifestt Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Her yerde oluyor 0 1 Yorumla Verna +1 yıl Erzurumda çok fazla. Yorumla
Livaneli4108 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Öylemiymiş 0 1 Yorumla Verna +1 yıl Hem de ne böyle. Çok fazla. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalan söyleme Erzurum'da tecavüz olmaz olsa da nadirdir
Google a yaz bi. Gör.
Çok fazla. Çok.
Erzurumlu olarak sana katılıyorum :)
Google'a hangi ili yazarsan yaz bütün tecavüz haberleri önüne çıkar zaten erzurumu vurgulamani anlayamadım
Yani Ankara 'da tecavüz yaz bir suru haber çıkar zaten ya da Antalya'da tecavüz yaz hepsi çıkar bu şekilde kiyaslayamazsin
Erzurumda daha fazla. O yüzden vurguladım.
Çok aşırı fazla Erzurumda
Teşekkür ederim ben de Erzurumluyum aslen 😅 ama arkadaşın dedigini saçma buldum
Ankara dediğin yerin nüfusu kaç kat fazla Erzurumdan.
Erzurumda bu kadar çok tecavüz olması dikkatimi çekti.
Ya farketmez Malatya yazsan da aynısı çıkıyor tüm haberler önüne düşüyor
Çıkmıyor. Erzurum uçmuş. Çok fazla.
Erzurumda çok fazla yani
Erzurumda daha fazla
Çıkıyor ben yazdım Malatya da tecavüz yaz bir suru haber var buna bakarak kıyaslama
Erzurumda çok çok fazla. Erzuruma bak bi de.
Çıkmıyor demedim ki. Erzurum uçmuş tecavüzde.
İstanbul olmasın o ne itlik varsa orada oluyor zaten
Erzurum. Çok fazla tecavüz. Çok çok çok.
ulan bütün itleri hapishanede beslersek olacağı bu
Ortalama yükselti fazla
Dikkat et ssnads yaparlar dadaşlar
O ne demek
Libidosu yüksek memleket olmalı.
Her yerde oluyor
Erzurumda çok fazla.
Öylemiymiş
Hem de ne böyle. Çok fazla.