ABD de ve Fransa da tecavüz, taciz neden çok fazla?

öncelikle şunu not düşeyim bazıları sadece türkiye yi biliyor bilinki kötünün kötüsü her zaman vardır
kendini iyi hissetmek isteyenler böyle kendini kandırmaya devam etsin çünkü at gözlüklü 🤓 ler ile anlaşmak zor
Ben fransa da 2 yılı aşkın yaşadım yaşadım yasal tecavüz o kadar yaygındı ki kolejde olduğum zamanlardı ve o zamanlar kızların çoğu reşit değilken kendisinden çok daha büyük kişilerle ilişkiye girdiğinden bahsediyorlardi yasal tecavüz yani statutory rape fransa da cok yaygın ama bildirilmediği için raporlarda değil yapılan anket çalışmalarinda gerçek sayısı ortaya çıkıyor , ABD de kaldık 3 ay annemin amcasında, şunu söyleyim 6 tane arkadaşım oldu çünkü amcam chicago nın baya güneyinde olan morgan park civarındaydı ve sadece orada takilıyorduk tanıştığım arkadaşların 4 ü de "çocukluğunda" tacize uğradığnı söyledi (çocukluk dediğim en büyüğü 13 yaşındaymış )
hadi bana inanmıyorsanız ya da ikna olmadınız bunu istatistiklerde de görebilirsiniz Fransa da cinsel suç oranları Türkiyede kinin yaklaşık 4 katı civarı !!
Güncellemeler
+1 yıl
www.google.com/.../haberler-dunya-48029455
Cinsel istismara uğrayan çocuk görüntülerinin neredeyse yarısı Hollanda mahreçli internet sitelerinden yayınlanıyor.
Internet Watch Foundation (IWF, Internet Denetleme Vakfı) adlı kuruluşun verilerine göre, 2018'de 105 bini aşkın internet sitesi yasadışı çocuk istismarı görüntüleri içeriyordu. Bunların yüzde 47'si Hollanda merkezliydi. i.ibb.co/.../...8d-762a-4265-8c1e-0789f72fcc24.png
ABD de ve Fransa da tecavüz, taciz neden çok fazla?