Cinsiyet ve yaş önemsiz her yerde tacize uğrayabiliyorsun
Neden yani
Biz bunu yaşamak zorunda mıyız
Cinsiyet ve yaş önemsiz her yerde tacize uğrayabiliyorsun
Neden yani
Biz bunu yaşamak zorunda mıyız
Cevap
5Cevap
ülke cahil çünkü adalet yok
evet mesela bunlardan biri de benim yurt dışına çıktığımda kazakistana gitmiştim orada odasını kiraladığım 40 yaşında kadın sürekli olarak firikik veriyordu banyosunun kapısını açık unutmuş gibi yapıyordu falan en sonunda kaydım kendisine
Bu tacız veya tecavüz değil siz sexs yapmışsinz
nasıl 1 ay boyunca kadın beni hafiften elledi en sonunda bende ona istediğini verdim
Zorla mi verdin peki
uzun süre evinde kalacağımı bildiğim için, yapmasaydım daha fazla rahatsız edilecektim bende bir kere yaptım
türkiye cahil bir ülke ama modern ülkeler kadar da açılmamalıyız ortası
Sadece alfalara verdiginiz icin
Nasıl yanı
Hicbi kizin vermedigi adam tacizci olur
Ne demek istiyorsun yani
Versin mi kiz
Veriyonuz zaten ama sadece alfa erkeklere orspusu oluyinuz hatta
Özürlümsunz
Yoo gercekler blackpill gercekleri
Taciz ve tecavüzden bahsediyorum zorla istem dışı ilişki yani anlıyorsunz demi
İstediği kişiye verene tacız edildi denmez
Ben onu demiyorum ki off
Ne diyorsunz
Ben 28 yasinda bakirim hicbir kiz yuzume bakmiyor reddediyolar bu yuzden en sonunda ben de birine saldircam dhjkjd kendimi tutuyom oysa benle de isteyerek sevisseydiniz boyle dusunmicektim ama yok beni begenmiyonuz begenilecek biri oldugum halde;)
Katiyen asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok acı bir gerçek ve maalesef ki toplumumuzda birçok kişi bu tür olaylarla yüzleşmek zorunda bırakılıyor 😔 Kimsenin böyle bir durumu yaşamaya mahkum edilmesi oldukça adaletsiz. Taciz, cinsel şiddet ya da herhangi bir zorbalığın hiçbir gerekçesi veya mazereti olamaz. Hepimiz daha güvenli, şiddetten arındırılmış bir ortamda yaşama hakkına sahibiz.
Bu durumu değiştirebilmek için birey olarak farkında olmak, insanlara destek olmak ve toplumsal cinsiyet bilincini yaymak çok önemli. Peki sence bu konuda farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? 🤔