Aile & Toplum Askerliğinizi nerede yaptınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Mistik sorular dırırırırım Güncellemeler+1 yıl Zulalala zulalala bonzaiiihttps://youtu. be/whWcb9gQUlA? si=tPSq_PQnjMdSszz8 Askerliğinizi nerede yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Daha yapmadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmayı düşünüyor musun knk u Barış_LonelyForever +1 yıl mecbur knk asdfsd
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl 15 ay yaptım. Acemilik 3 ay Manisa Kırk Ağaç. Usta birliği Diyarbakır'ın Silvan İlçesine Bağlı bi karakolda. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Manisa Kırkağaç 👉🏻🤢 Yorumla SayYesMaster +1 yıl Evet Manisa Kırkağaç 6. Jandarma komanda eğitim komutanlığı. 2. tabur 7. bölük. Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acemilik Manisa, ustalık Şırnak. Gabar dağına selamlar. 🤣 Kimler nerede yapmış diye baktım Şırnak göremedim hiç. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Doğduğumdan beri yapıyorum Tc' de😂 keşke erkek olup 6 ay yapsaydım😂 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ankara Mamak MEBS okulu, 4 gün önce çarşamba günü terhis oldum. 0 0 Yorumla
MYSTERİOUS_ADAM Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Acemi birliği Çanakkale'deUsta birliği şanlıurfa 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstanbul Özel Koruma Taburu. Yakın koruma bölüğü 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Acemilik Manisa usta birliği Kıbrıs 1 1 Yorumla PonçikEşek +1 yıl Bana da Manisa çıktı yeni gidecem Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. Manisa kırkagaç komando alayı 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Yapmadım yapmak istemiyorum para veririm 0 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. İstanbul Küçük Yalı da yaptım 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hakkari - Otluca. 0 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Henüz yapmadım. Canım isteyince yaparım. 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Daha yapmadım tecilli. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. bilecik 0 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3. İstihkam Tabur Komutanlığı Ankara Etimesgut. 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burdur Kıbrıs 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstanbul 😅 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yapmadim ki🙄 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. İstanbul Beykoz 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pamukkale 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. Samsun merkez 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hatay İskenderun 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Tekirdağ 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. yapmadım, muaf oldum 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Burdur 0 0 Yorumla
TheGrey__ Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl Sivas 0 1 Yorumla Thegizemss +1 yıl Usta birliğiniz nereye çıktı? Umarım görürsünüz yorumu 🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Daha yapmadım
Yapmayı düşünüyor musun knk
mecbur knk asdfsd
15 ay yaptım. Acemilik 3 ay Manisa Kırk Ağaç. Usta birliği Diyarbakır'ın Silvan İlçesine Bağlı bi karakolda.
Manisa Kırkağaç 👉🏻🤢
Evet Manisa Kırkağaç 6. Jandarma komanda eğitim komutanlığı. 2. tabur 7. bölük.
Acemilik Manisa, ustalık Şırnak. Gabar dağına selamlar. 🤣 Kimler nerede yapmış diye baktım Şırnak göremedim hiç.
Doğduğumdan beri yapıyorum Tc' de😂 keşke erkek olup 6 ay yapsaydım😂
Ankara Mamak MEBS okulu, 4 gün önce çarşamba günü terhis oldum.
Acemi birliği Çanakkale'de
Usta birliği şanlıurfa
İstanbul Özel Koruma Taburu. Yakın koruma bölüğü
Acemilik Manisa usta birliği Kıbrıs
Bana da Manisa çıktı yeni gidecem
Manisa kırkagaç komando alayı
2021 2/B Kıbrıs 😎
Onu da mı biz yapalım. 🙄
Tokat 148. piyade er egitim alayıı.
Yapmadım yapmak istemiyorum para veririm
İstanbul Küçük Yalı da yaptım
Erzurum 109. Topçuda wjfjf
Acemi Kırkağaç
Usta gallipoli
Uzay kuvvetlerinde
Daha yapmadım üniversiteye gidiyorum 😅
Bedelli ziraat bankasında yaptım
Hakkari - Otluca.
Henüz yapmadım. Canım isteyince yaparım.
Daha yapmadım tecilli.
bilecik
3. İstihkam Tabur Komutanlığı Ankara Etimesgut.
Burdur Kıbrıs
İstanbul 😅
Diyarbakır sur
Yapmadim ki🙄
İstanbul Beykoz
Astsubayım
Kars
Daha yapmadım 😄
Manisa ya gidecem yakinda
Deniz KK - Marmaris
Ankara-çorlu
Muafım.