Güncellemeler
+1 yıl
Buradan bütün saf kadınlara sesleniyorum. En ufak yeşil ışığınızda, erkeğin içinde başkası yoksa size gelecektir.
Kadın ve Erkek arkadaş olamaz. Kadın açısından bu mümkündür fakat erkek açısından ucundan kıyısından imkan vermiyorum, bunu hayatta edindiğim her tecrübeyle ve ilk sevgiliminde 2.5 senelik kankam olmasıyla anladım 😂
Kadın ve Erkek arkadaş olamaz. Kadın açısından bu mümkündür fakat erkek açısından ucundan kıyısından imkan vermiyorum, bunu hayatta edindiğim her tecrübeyle ve ilk sevgiliminde 2.5 senelik kankam olmasıyla anladım 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet güven varsa olabilirler tabi ki de
Elbette arkadaş olabiliyoruz. Saygı sevgi ile dolu bir sürü erkek arkadaşım var, onlarsız hayat daha eksik olur.
Olabilir ya bj kadar zor olmamalı sınırlar bilinse yeter.
bence olamaz arkadaş olsa bile bir kaç yıl sonra değişir
Uzun süre arkadaşlık bence sevgiliye dönüşür kalamazsin.
Ortadoğu ülkelerinde sakıncali görünüyor nedense
Çizgi net çekilirse olunur. O çizgiyi de aşmayacak irade lazım tabi orası ayrı.
Net bir şekilde söylemek gerekirse samimi olmaz çünkü aşka sekse döner
Olamaz da olur da, sevgili ve eş olurlarsa aynı anda en iyi arkadaş da olabilirler..🍀🗝️
Olabilir ama o arkadaşlığın ilerde ilişkiye dönüşme ihtimali hep olacak
Olmuyor muş onu anladık.
Yıllardır Tanıdım kardeşim dediğim Adam, aşıkmış, ve bunu fark etmediğim için suçlu duruma düşen Ben 😵💫😵💫
Zaten bir erkek menfaati olmadan bir kızla arkadaşlık etmez
Zaten yeni birine kardeşim demem, 15 senelik arkadaşımdan cöz ediyorum.
Kırıcı ve üzücü bi durum
Anlıyorum, zaten bir erkek sürekli seni yazıp soruyorsa bi his vardır anla bunu ve bundan sonra erkek arkadaş yapma
Ya nereye yapıyorsun. Güvendiğin dağlara kar yağmış. Bu benim üzerimde fazlas ile travmaya yol açtı 😅 daha ne arkadaşlığı töbe
15 sene boyunca hiç mi belli etmedi, hiç mi açık vermedi o arkadaş?
Sevgilisi falan olmuştur illa ki o zaman sana nasıl davranıyodu?
Bana göre vermedi, yani düşünüyorum düşünüyorum çok sorguladım kendimi ama vallaha ben böyle bakmadığım içinde herhalde anlayamadım. Taki sevgilimi duyana kadar, bi feryat bi figan bi suçlamalar ben şok yaşadım
Açık vermiştir illada kız güvendiği için anlamamış olabilir
Yok, bana dediği tek şey, Hiç sormadın mı ben niye biri ile takılmıyorum. ya da Sevgili edinmiyorum burdan bile anlaman lazımdı felan filan. Ya Sevgili edinmek kendi tercihi 15 yaşındaydık tanıştığımızda olmuşuz 30 yani banada bu tarz konuları açmaz diye düşündüm. Sevgilisi olsa söylerdi ama bana yaşadığı günlük insanlar varsada söylemezdi
Aslında durduk yere sana yazması bile sevdiğini belli etmesidir, bi erkek seviyorsa belli eder, arada bir iltifat eder seni düşünür. Sonda artık duramamış açmış demiş herşeyi 😅
Ya diyorum ya kardeşim gibi. Hayatımda olması artık normal di. Aileler bile tanışıyordu. Üzücü ama yapacak bişi yok
Arkadaşlıklar sevgi üzerine kurulur zaten, durduk yere gelişmez. Yazmasından bana aşık olduğunu anlamak güç
İşte hayatında olması ve bunun normal olmasıda bir işaretti ama neyse
Valla çok rahatsız ettik kusura bakma ama son soru: 30 yaşınıza kadar ikinizinde hiç sevgilisi olmadı mı, senin bundan önce sevgilin olduysa onlara nasıl tepki verdi?
Ya İnsanlar okulda arkadaş edinir ne biliyim iş yerinde arkadaş edinir ama o yaştan bu yaşa kalan arkadaşlıklarda genelde bu tarz düşüncelere girmiyorsun. İnsan başta hisseder arkadaşmı potansiyel sevgili adayımı bilmemne diyede vallaha ben baştan öyle görmediğim için ilerleyen zamanlardada hissetmedim
Neyse gerçekleri öğrendin ya artık bu hataya düşmezsin
Unut gitsin
Yok estf. Ne rahatsızlığı. Erkek arkadaşım 23 yaşında felan olmuştu, yani hakkında olumlu da konuşurdu olumsuzda konuşurdu, normal bi Arkadaşın vereceği tafsiyelerde bulunurdu. Ayrıldıktan sornada teselli durumlar olurdı yani aslında bi Arkadaşın yapması gereken şeyleri yapardı. Taki bu tanıştığım ile Ciddi düşünüyorum dediğimde bu kendide acıldı bana işte suçladı etti vs.
Benim son soruyu da cevaplar mısın ya Matmazel boşa gitmesin bari
En son yorumu zaten sana yazmıştım. @ etmedim anlaşılmadı sorry
Ciddi düşündüğün kişi senin ilk sevgilin mi olacaktı?
Yok ilk olan değil; onu anlattım zaten.
Bu en son tanıştığım İnsanla ciddi düşünüyorum dediğimde patlaklık verdi bu durum zaten.
Anladım. Hayırlısı olsun artık👍
Olabilir, olamaz diyenler kendi yapamıyor
Olabilir tabi ki neden olmasın
Hem evet hem hayır
Olabilir ama sınırlar da olsun.. yüz göz olmadan
ben olamam ama iyi taklit yaparım
Olabilir niye olmasın
Olamaz
Olabilir
Olamaz
Olabilir
Benim çok kız arkadaşım var