A) haklilar ya neden karılar bu adamcagiza biraz yuz vermiyorlar
B) erkek adam karı diye aglar mi lan
C) aglayana meme yok boyle bir sey degil
D) potansiyel kadin dusmani seri katil
E) onun ben derdini...😂
A) haklilar ya neden karılar bu adamcagiza biraz yuz vermiyorlar
B) erkek adam karı diye aglar mi lan
C) aglayana meme yok boyle bir sey degil
D) potansiyel kadin dusmani seri katil
E) onun ben derdini...😂
Çok saçma bi sitem olduğunu düşünüyorum. Ama şöyle de bi gerçek var son yıllarda çıtanın bku çıkmış durumda öyle bir ilgi yağıyor ki sosyal medyadan kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. 100 kişi yazdıysa belki 2-3 tanesi gerçek seçenek neyse 😂
Yazmayiniz beyefendi 😂 afgan misiniz hayatinizda ilk kez mi bir kadin goruyorsunuz... benim fotografim bile yok pembe hesabim diye gunde kac takip istegi geliyor da simarmiyoruz... su sartlar altinda bir kadin simarirsa da kimse de yapma diyemez yani
Tamam işte ondan bahsediyorum abazanlar önüne geleni mesaj yağmuruna tutuyor sonra iki tarafında algıları bozuluyor. Kadın erkeğe yazar erkek kadına yazar bunda bir problem yok bir erkeğin önüne gelen her kadına yazması, o kadının da kendini bulunmaz hint kumaşı sanması ilişki dinamiklerini bozuyor. Örnek veriyorum kız da biliyor o yazanlar içinde aaa bu erkek de bana bakıyor ben süperim dediği erkeğin aslında kendi dengi olmadığını ama talep gördüğünü sanıyor erkeğin iç sesi kapar gözümü iki saat takılırım misali iş ciddiyete geldiği zaman ileri aşamada o seviyede bir erkeğin kendine aslında ciddi anlamda bakmadığını görüp hayal kırıklığı yaşıyor onun dengi erkek de yıllarca kendi dengine ulaşamadığıyla kalıyor. Toplum dinamikleri böyle şu anda kendimden veya hehengi bir şahıstan bahsetmiyorum
Cevap
6Cevap
Bence boşa kürek çekiyorlar sdfsdf
Ya hangi kadin tamam aglama ya ben senle sevgili olurum der ki 😂
Kadınlar öz güvensiz erkek sevmezler ama bunlar kendilerine acıyacaklarını sanıyor :D
tipik istediğim olmuyorsa problem sistemdedir bendedeğilciler işte
Hani su istedigi alinmayinca marketi yikan veletler gibi mi
bir bakıma öyle
kadın erkeğe ilgi göstermek zorunda değil erkekte kadına ilgi göstermek zorunda değil
Herkes evinde rahat rahat otursun diyorsun😂
aynen
istedikleri ilgi değil, seks. kadın bakış açısından erkeği değerlendirmişsin. kadın ilgi ister, erkek seks
Her iki cinsteki bu tip kişiler dikkat çekme çabasından başka bişey için yapmazlar bunu
A şıkkını görmeden sesli söyledim 😂😂
Hahahha😂
Erkek cinsiyetini yaşatan kadın arzusudur olmayınca da kudurur. Gayler istisna olsalar da onlarınki erkeklere karşı olan arzudur. Onlar da radikal davranıyorlar.
Kadınların bunu anlayabileceğini sanmıyorum. Abazalıkla alakasız bir şey bu
Çok anormal olduklarını.
Alıngan ve özgüvensiz kişilikler
B+c...
Biraz da e gibi sanki😂
Erkeğe hakkaten yakışmıyor aglayip sizlanmak.
Ağlayıp dursunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?