Anneler yeniden birini sevip sevilemezmi anne olduklari icin kendi yaşamlarından vazmi geçmeli. Duygusal boşluğu hice mi saymali arada düşünüyorum bunu ama kendimce mantıklı olan cevabı bulamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilakis , hem sevmeyi hemde tutkuyla sevilmeyi daha çok hakederler. Güzelliklerinde olumsuzluklarında anlamını en iyi şekilde idrak etmişlerdir ve onların bir duyguya bir ifadeye anlam yüklemesi daha yoğundur , oturmuştur. Değişik karmaşık düşünceler bir yana , ne nasıl olması gerekiyorsa o şekilde olacaktır netliğini yaşarlarken tüm bunları ve daha fazlasını karşısındaki kişinin düşüncelerine uygun biri olması durumunda ona da en iyi şekilde yaşatırlar. Bilen biri için muazzamdırlar. Böylesi kadınlar zaten bu düşünceleri bilmeyen biriyle zaman kaybetmesinler çünkü tekrar tekrar hüsrana uğrarlar.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet yorumunuz icin tesekkurler. Dediginiz gibi neyin nne olduğuu bilmrk seçicilik yaratiyor bu evrede belkide boylesi daha iyi
- +1 yıl
@__NedenBen__ rica ederim. Evet öyle, bu seçicilik belki zaman kaybettiriyor gibi görülebiliyor, insana bir sürü acaba yükleyebiliyor, insan bunlardan kurtulmak ve gözü kara olmak isteyebiliyor lakin , doğal olarak yerleşen bu faktorlerden kurtulmak kolay olmuyor. İnsan bunalsada, bu durum kötü mü dersen. İnsanın üzüldüğü çok yer ve çok zaman oluyor ama, doğruyu , mutluluğu, iyiliği beklemek , sıkıntılarla geçen zamandan daha iyidir. Anlık bir maceradaki mutluluktur veya uzun süren bir mutlu serüven. Boşta geçiyor dediği günleri unutturuverir insana.
- +1 yıl
Insallah umarım dogru zamanda dogru insanlarla karsilasmak dileğiyle hepimiz icinde. Bazen sahte kalabaliktansa yalnizlik huzur verici gercektende
- +1 yıl
Dediğiniz gibi insallah doğru yer ve zamanda doğru kişilerle karşılaşabilirsiniz hayatta. Kesinlikle , yanlış insan veya insanların bunalım gecirten kalabalığın içinde olmaktansa, yalnızlık güzel ya da az insanla olmak güzel. İnsan yalnız kalmaktan değil, asil duruşundan ödün verme ihtimalinden tedirgin olmalı ki, kendine saygısını, kendi haysiyet ve onuruna sahip çıkan bir insan yalnız kalmaz çünkü yalnız bırakılmaz her daim birileri bu kişiyle iletişim halinde olmak ister. Bahsettiğim, burnu havadalık değil, sade, insana ve önce insan olarak kendine değer veren insan duruşuna sahip kişi.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocukları olan bir kadın sevilir, sever. Lâkin çocuklar 20'li yaşlara gelene dek sevmekten sevilmekten feragât etmeli diye düşünüyorum.
1. si erkek çocuğunda olsa kız çocuğun sa olsa kimseye güvenemezsin. Kimse sana ayranım ekşi demez, bu yüzden çocuğunu belli bir yaşa dek korumak, kollamak, güvende tutmak zorundasın. Taciz tecavüz olayları çok var.
2. si çoğu erkek çocuklarınla aynı evde olmayı istemez. Belki öpüşecek, koklaşacaksınız ve adam rahatsız olabilir. Kendi çocuğu sorun etmez insanlar ama bir başkasının çocuğunu sorun eder.
3. sü çocuklarından ötürü birçok sorun çıkacak. Şimdi olmasa bile, ilerde muhakkak çıkacak.
Bana göre doğru bir anne olmak, tekrar evlenen seven sevilen kadın olmaktan daha değerli. Eğer yine de şansımı denemek istiyorum dersen, sana verebileceğim tek tavsiye sakın hiç evlenmemiş, çocuğu olmayan bir adamla tanışma. Seninle aynı yönden bakan, aynı hisleri tatmış biriyle anlaşmak çok daha kolay olur. Öbür türlü ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur.10 Yorumla
+1 yılBenim annemde dul bir kadındı babam yaşarken babasız büyüdüm baba kavramı sevgisi görmedim elbette her kadın ister evli ister boşanmış olsun sevmek sevilmek ister duyguları hissetmek duygulara sahip olmakta yanlış bir şey yok. Hissettiğin her duygu doğrudur ki öyle hissediyosun. Bu durum bir çok etmeni içinde barındırır öncelikle boşanmış bir aile yapısına sahip çocuk olmak çok zorludur. İkincisi çocuğun eksik kaldığı ebeveyniyle ilişkisi burada önemli yer tutar. Ben öz babamdan hayır görmediğim için annemi gerçekten sevecek değer verecek bana da iyi davranacak birisiyle annem hep evlensin istedim. Eğer bir evlat bencil değilse annesinin yalnız kalmasını istemez. Bir anne mutluyken çocuğuda mutludur unutmayın
20 Yorumla
Kadın ve erkek sevmek sevilmek için yaratılmıştır varlıklardır. Sevmeyi kalbimizden söküp atarsak insanlığımızın bir parçasını atmış oluruz. Yaratan bizi en üstün varlık olarak yarattığı için kalbimize sevgiyi ve merhameti bahşetmiştir. Anne olmak bu duygudan vazgeçmek anlamına gelmez asla;
12 Yorumla- +1 yıl
Evet gelmez haklısınız. Sadece sevmekte zorlaniyorum aslinda seciciligim artti
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
64Cevap
+1 yıl

Hayat insana sunulmuş bir armağandır diyor Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları
Bu hayat sizin ve tekrarı yok
O ne der bu ne der derseniz hayatı yasami iskalarsiniz hepsi bu
Sevebilir sevilebilirsiniz bu çok doğal13 Yorumla- +1 yıl
Çok harika anlamlı bir yazi teşekkürler emegin icin
- +1 yıl
Rica ederim naçizane olarak kalplere yüreklere dokunmaya çalışan bir insanım hepsi bu bunu basarabilmissem çorba da bir nebze tuzum olmuşsa ne mutlu bana
- +1 yıl
Zaman herseyin ilacidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılRisk büyük olumlu bakmıyorum Evlilik yürütemeyen birisine karşı güvenilir bakmam diğer sorunda Oteride problemi örnekleri olduğundan söylüyorum. Oğlum veya Kızım bak bu sakıncalı yapma istersen desen Sanane lan sen kimsin tepkisi alabilirsin ve O kadın doğal olarak çocuklarından yana sana tavır alır. Erkek damızlık inek konumuna itilir. Sıcak bakmıyoruz bu yüzden kolay kolay boşanmamak gerek hele böyle bir devirde Bide art niyetli adamda çok ortalıkta bunlarda 2. el muammelesi yapabilir Kadın içinde riskli bir durum. Siz siz olun gerçekten ciddi sorunlar yokken eften püften bahaneden sebeplerden boşanmayın Ayrıca yaşın neden olduğu dezavantajlı durumda vardır Kadınlar için.
10 YorumlaSevilir tabiki ama bu ülkede şöyle bisey var dul diye evlenip boşanmış diye yanılgı var sevilmez ama yayılır gözüyle bakan erkek çok ne yazıkki bunun için doğru kişiyi bulmak lazım mümkün olur tabiki herkes sevilmeyi hak ediyor çocuklu ya da çocuksuz doğru kişi önemli olan
10 Yorumla
+1 yılKüçük çocuk varsa babasına karşı bile tetikte olmak lazım. Çocuklu kadınlarla bunun için evlenen erkek sayısı hiç de az değil ve güzel sözlerle göz boyamayı çok iyi bilirler bu yüzden çocuklar yuvadan uçana kadar biriyle aynı evde yaşamaları bana doğru gelmiyor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Dürüst olmak gerekirse bu ülkede boşanmış kadına karşı bakış açısı genel olarak sıkıntılı, hele de çocuğu varsa ciddi düşünme olayı neredeyse yok denecek kadar az diyebiliriz. Tamamen cinsel ihtiyaç noktasına göre hareket ediliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bunu tahmin edebiliyorum ve bunu görüp bildikce iyice uzaklaşıyorum sevgiden veya duygusal iliskilerden
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden sevilmesin eşinden ayrılmış çocuklu bir insanda elbet sever sevilir yeniden yeterki iyi ve dürüst bir insanla karşılaşsin
22 Yorumla- +1 yıl
Evet en önemli nokta o dogru insan çıksın
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Elbet te sevebilir sevilebilir, kendi hayatından vazgeçmesi gerekmez, ama seçici olmalısın, belki kırgınlıkların oldu belki üzüldün, hayal etmediğin şeyler yaşadın, bilemem ama seçici olmanda fayda var diyebilirim, herkes bir değil çünkü, ne diyordu can Yücel,
Geçmişe bakıpta küsme sevdalara,
Gevura kızıpta oruç bozulmaz,
Sök at kafandan acabaları,
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.. :)012 Yorumla- +1 yıl
Evet seçici olmamda cok fayda var bu sayede zaman kaybi yaşamıyorum hic degilse. Bir iki konusmada kimin ne oldugunu anlayabilmek harika :))
- +1 yıl
O zaman uzun uzun denemek lazim emin olana kadar icimize sinmiyorsada olmayiversin deyip vazgeçmek en güzeli:))
- +1 yıl
2 çocuğum var 13 yaşında büyük olan
- +1 yıl
Evet 20 yasinda evlendim
- +1 yıl
Ama yazabildin yinede:))
- +1 yıl
Yaşın doğru mu
- +1 yıl
Sanki daha büyüksün:)
Hayır tabiki kendi hayatın bi yana çocukların bi yana. çocukların bile olsa kendi hayatından ödün vermemen gerekir. aynı durum bende de var. ama çocuğumla ilgilenmem başka, kendi hayatımla ilgilenmem başka
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası bir erkek özellikle bekar ve evlenmediyse çocuklu bir kadınla evlenmez. Hem çocuklar kendisinin değil hem de ileride bir gün çocuğa kızdığı zaman annenin o senin çocuğun değil ne hakla kızarsın gibisinden söylemi olma olasılığı %99. Ayrıca bir önceki kocasından neden boşanmış vs sürekli kafayı kurcalar, belki de geçimsiz biri diye düşündürür.
00 Yorumla Yalnızlık Allah'a mahsustur hepimizin insan olarak ihtiyaçlari var bu bencillik değil bilâkis anne çocuklarını da düşünerek bir birliktelik yapacağı için kriterlerini buna göre belirler yani sizi ikilemde bırakan sebepler neler bilmiyorum ama bu en doğal hakkınızdir.. Sevmek ve sevilmek en çok da annelere yakışır
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Evet, sevebilir de sevilebilir de kimse böyle olmasini istemezdi hatta daha güzel sever dahada güzel sevilir nedenmi cünki oturmuştur bilge sahibidir kolay kolay yanlis yapmaz. sen sevilecek bir kadinsin takma kafan bu kadar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnne olunca hayatı bırakmış olmuyorsun. Kaçırma hayatı kovala bence
14 Yorumla- +1 yıl
Evet bırakmış olmuyorum tabiki ama biraz ikili ilişkilerde kadının çocukları olması sorun yaratıyor gibime geldi bunu hissettim
- +1 yıl
Çocuğu sorun edene yol ver gitsin. Biri gider biri gelir. Seni olduğum gibi sevmeli sana değer veren kişi
- +1 yıl
Yoo aslinda çocuğumu sorun edende yok ben sorun ediyorum :)) iliski boyutuna gecemeden vazgeciyorum aman boş ver ne gerek var deyip ya da Sanirim ben gercekten sevmedim henüz.
- +1 yıl
Gerçekten sana iyi gelen bir sevgi tatmış olsaydın bırakmazdın bence de. Akışına bırak. Zaman ilaç olacaktır inan bana 🙂
+1 yılHerkes her yaşta, her koşulda sevip sevilebilir. Çocukları var diye hayatı çocuklarından ibaret demek değil. Bir annenin de şahsi yaşantısı olmalı. Hayatı sadece çocuklarından ibaret olmamalı.
20 Yorumla
+1 yılElbette sevebilir ancak iş evlenmeye geldiğinde oldukça temkinli ve dikkatli olmalı ayrıca hayatındaki kişiyi evine dahi alırken dikkatli olmalı insanlar kötü
20 Yorumla
+1 yılYrraksiz kalinca olecek misin? Ne demek anneler yeniden sevemez mi sen evlendigin adama nasil guvenecen kucuk cocukla? Gerci yasi bile yok ister 10 yasinda olsun ister 20 yasinda olsun senjn onceligin cocuklarin olucak git ever cocuklarini kimle napiyosan yap yok anam diyorsaniz dogurmayin mk.
00 YorumlaAbla meslek sahibi falan değilsen kaliteli bir insanla ilişkin olmayacaksa yapma bence. Avukat savcı hemşire doktor falan değilsen. ya da çevrendeki insan öyle değilse cahilse hiç uğraşma. Halam evlendi Boşandı. doktordu 1 tane kızı vardı. Aynı kendi yaşında yakışıklı hiç evlenmemiş bir adamla evlendi adam gerçekten kendi kızından ayirmiyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBir kişi hayatında ne yaşarsa yaşasın mutlaka sever ve sevilir. Buna her durum geçerlidir. Yeter ki karşında ki kişi anlayışlı olsun ve seni olduğun gibi kabul etsin
10 Yorumla Bu algıları ve zihniyetleri bırakın artık. Gayet de sever ve sevilir. Hiç kimse sevgiden mahrum bırakılmamalı.
20 Yorumla
+1 yılÇocuğun varsa evlisin demektir ayrıldıysan soruyu ona göre sormalısın evliyken seversen muhtemelen akşam haberlerine çıkarsın adına da kadın cinayeti derler fakat ayrıldıysan ya da eşin vefat ettiyse en doğal hakkın tabii ki Çocuklarını da ezdirmeden
10 YorumlaHayır sevilir de sever de. Çocuk sahibi olmak dünyanın en normal şeyi. Hatta çocukları seven birini sevmek
10 Yorumla
+1 yılHer yaşta herkes sevilip sevmeli.
Çocuğunun olup olmaması değiştirmez bu durumu. Sevgi insanlar için ihtiyaçtır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel ve en yoğun sevilecekleri haller
Babanının önce çocuklara sonra da eşine sevgiyi akıtacağı yıllar10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher türlü kadın sever de sevilir de. böyle sınırlar koymayın kendinize
15 Yorumla- +1 yıl
Bu sınırları aslında ben koymuyorumda toplum koyuyor Sanirim ve hissettiriliyor
Cevap sahibi+1 yıltoplumun baskısına boyun eğersen sadece ezilirsin ve mutsuz olursun, sen vicdanının sana gösterdiyolda seçimlerini kendin yap
Cevap sahibi+1 yıl25krş fazla verirsende büyük seçim oluyor bilgine:) patatesi aynı miktarda daha üyük kartona, kolayı da daha sulu veriyoruz bilgne:)
- +1 yıl
En büyük seçimimi seçim yapmamakla veriyorum sanirim duz bir hayat yaşıyorum ev iş ev iş stabil :)
Cevap sahibi+1 yılbu da bir seçim:)
Hayatta duzelmicek hiç bir sorun yoktur otur efendi insan gibi konuş önce sor kendine ben nerde hata yaptım veya o nerde yaptı bir iliskide iki tarafın sözü bir olursa kimse önünde duramaz onların bak hayatta senden beteri var herkesin ışığı yanıyor ama içinde neler oluyor kimse bilemez
01 Yorumla- +1 yıl
Duzelmesi gereken nedir ki
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne alakası var en az cocukların kadar seninde mutlu olman lazım ,
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse kimseye güvenmemeli. Çocukları da yabancıların elinde rezil etmemeli.
10 Yorumla Sevip sevilebilir. Toplumda bazı kesim ise artık annesin çocukları düşün deyip senin evlenmeni istemezler. Ama seninde kendine göre bir hayatın var
12 Yorumla- +1 yıl
Evetvar ama insan biryerden sonra etkileniyor laflardan. Ve kimi nasil severim nasil guveniyorum bilmiyorum o hissimi kayb3tmis gibiyim
Sever ama çocukları için iyi dusunsun karşısına çıkan erkeğe dikkat etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilir tabiki ama doğru kişiyi bulması daha zor olur. Bu durumu güçsüzlük olarak gören çok erkek var. Kendine doğru kişiyi seçmesi lazım hem çocuğa babalık yapabilen hem de kendisine sevgi verebilen.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu olan anneler tabii ki yeniden sevebilir.. Aşık olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Velakin çocuğunuz olduğundan ve kendinizin tekrar aynı yerde yara Almamak için çok temkinli olmanız gerekir günümüz insanlarının menfaati hissiyatlardan önce geliyor.
+1 yılElbette sevebilir ama öncelikleri hep farklı olacaktır
10 YorumlaTürk. Kadını. Şam. Şeytanıçocuk. Yaptınız. Kendini. Ettim. Den. Sigorta. Yapmış. Sayar. Onun. İçin. Kuşu. Kafese. Koymuş. Sorun. Hallolmuş. Gözüyle. Bakar. Artık. Para. Koparma. Devri. Başlamış. Demektirçocuk içi. Çocuğa. Lağzı. Ovul. Uçtu. Çocuk. KÇtı. Hep. Koparma. Erkekte. Zavallım. Hatta. Hafta. Kelleşmeye. Başlat. Bu. Yuvayı. Ayakta. Tutmak. İçin. Ağzınla. Kuş. Tutmaya. Çalışır. Ama. Birde. Bakmış. popo. Yama. Büyümüş. Allah. Bütün. Erkeklere. Yardım. Etsin 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🙏🙏🙏🙏🙏🧿🧿
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, sevebilir de sevilebilir de ama erkeklere karşı çok dikkatli olması lazım. Maalesef ki çocuğun istismarı ya sevgiliden ya da eşten geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediğim şey erkekler için de geçerli.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusal boslugu vardi neden hamile kaldin sahip cikmayacaksin sevgi ilgi vermeyeceksin neden cocuk sahibi oldun adam gibi analik yapmayacaksan sorumluluk almayacaksan sahip cikmayacaksan neden dogurdun bencilsin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazi mmlrda soruyu begenmis
Sevilir neden sevilmesin onunda kalbi yokmu gün doğmadan neler doğar degilmi
16 Yorumla- +1 yıl
Olabilir ama henuz kendimde o kararliligi hissedemiyorum belkide doğru kişiyi henuz görmediğimden
- +1 yıl
Insallah bu devirde zor olsada umut :))
- +1 yıl
Yok öyle bir istegim yok aslına bakarsan sadece arada yalnız olduğumu hissedince bi aklima esti sordum ama sorsan karşına biri çıksa istermisin diye kesin bahaneler yaratirim. yine
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Sevmek ve sevilmek seninde hakkın tabiykide çocuklar var diye öyle bir durum olamaz senin konumunda çok insan var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayın Karahanlının dediği gibi mühim olan dengeler aşko. Eğer yaşıdığın yerde bu seni zora sokacaksa gizli yaşayacaksın. Çocukların için yarın bir gün sıkıntı olacaksa gizli yaşayacaksın. Ama bu tip sıkıntıların yoksa nasıl istersen öyle yaşa. Ama yaşamaktan asla vazgeçme. Çünkü sen sadece bir anne değilsin bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılNeden sevemesin neden sevilmesin? Anne olunca insanlıktan mı çıkıyor kadınlar? Yalnız köylü kurnazlarına çok dikkat etmeleri gerekir.
00 Yorumla
+1 yılMüslüm babanın dediği “sevmeden sevilmeden bu hayat yaşanmaz ki “
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey olur mu tabiki sevip sevilmek herkesin hakkı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sevmesin sevilmesinki onunda hakkı var mutlu olmaya
20 Yorumla
+1 yılSevmek ve sevilmek insani duygular. Çocuklu veya çocuksuz olması önemli değil. İnsani
00 Yorumla
+1 yılÇocukların ve kendin icin daha iyisi olacaksa daha mutlu olacaksınız ve aile dagilmayacaksa seversin de sevilirsin de
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevilmesin. Dah cok sevilir
13 Yorumla- +1 yıl
Anne olmak sadece cocuklari icin bazi seylerden vazgecmek demektir ama yaninda onu seven, ona destek olacak biri olmali mutlaka
- +1 yıl
Olabilir bende isterim ama birsey hissedemiyorum kimseye
- +1 yıl
Beklentin sefkatli insanlardan yanadir buyuk ihtimal
- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yanlış seçim yaptığı için ikinci de daha da seçici olacaktır. Bu da süreci uzatır
02 Yorumla- +1 yıl
Hemde aşırı seçici aslinda sen asıl problemime değindin. Aslında herseyin bilincinde ve farkinda olmak artik cocuklar bir yana
- +1 yıl
Şimdi üç dört beş kere düşünürsün kimse aynı mutsuz senaryoyu bi daha oynamak istemez
+1 yılTabii ki sevilip seve bilir ama ne biliyim bir kızım varsa hiç bir zaman evlenmem
10 Yorumla
+1 yılSevip sevilebilir anne olmak engel değilki kalp duymadığı sürece sever sevilir
11 Yorumla- +1 yıl
Durmadigi sürece olacaktı ben bu klavyenin neyse sakinim 🤭
+1 yılNeden sevmesin sevilmesin onlarında sevmeye sevilmeye hakkı var elbette
00 Yorumla
+1 yılSorun edilmeyecekse sevilir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılSevilebilir ve sevebilir. Gayet normal doğal bir durum bu.
00 Yorumla
+1 yılkadın sever ama erkek cinsel amaçlı yaklaşır
10 Yorumla
+1 yılHem sever hem de sevilir.
10 Yorumla
+1 yılBir anne olarak , onceligim oglum💙
10 Yorumla
+1 yılsevemez anne olmayacaktı o zaman
10 Yorumla
+1 yılTabi ki sevilip, sevilmek en doğal hakkınız
10 Yorumla
+1 yılNeden sevilmesin neden sevmesin
10 Yorumla
+1 yılLütfen, çocuğuyla kadın nasıl sevilmez, rastlamak şanstır
00 Yorumla
+1 yılYok bir de dünyada yaşamasınlar, neyi kafasını yaşıyorsunuz?
01 Yorumla- +1 yıl
Pp mi niye çaldın lan pembeli
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir anneyse kocanı seviceksin yok sevmem diyorsan ömrünü çocugunu severek geçireceksin
01 Yorumla
+1 yılSevmeye sevilmeye engel yoktur
14 Yorumla- +1 yıl
Evet şans Sanirim sadeece
- +1 yıl
Evet şans ve iki tarafın anlasabilmesi
- +1 yıl
Aç bir viski iç benim gibi
- +1 yıl
Biz ayrıldık ve ikimizde başkalarını sevdik
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)