Görücü gorustugum kisilere dürüst oluyorum? Olmamam mi daha iyi?

Mesela yemek yapmayacagimi söylüyorum. Yemek yapmayi sevmedigimi, bunu isterse kendisinin ustlenebilecegini istemezse ikimizde nasil olsa calisiyoruz. Ucreti dahilinde bu yemek işini halledebiliriz. Ben Şu an da ev yemekleri yapan bir yerle anlasmam var. Ucreti dahilinde her gun yemek isini hallediyorum.

Hem daha tasarruflu, ocakta dogalgaz gitmiyor, elektrik fazla harcanmiyor. Yani evlilikte de bu boyle olur muhtemelen. Yani bazen girer beraber yapariz istersen ama çoğunlukla özellikle çalıştığımız dönemler bu sekilde halletmeyi uygun buluyorum diye anlatiyorum.

Temizlikte destegini mutlaka beklerim. Iş bolumu yaparak ilerleriz vs diyorum. Iste maddiyat konusunda tek maas gibi geçinelim derim. Ya senin kazancin ya da benim kazancim cogunlukla birikime gitsin. Cocuk olunca tabi yine baba olarak sorumlulugunu beklerim vs vs diye konusuyorum.

Yani hayat kurmak istedigim erkege benden ne bekleyip ne beklememesi gerektigini anlatıyorum. Ve aslinda erkegin yapması gerekenleri soyluyorum. Yani turk erkegi var karsimda yani aslinda bunlarin konu bile olmamasi lazim ama beni maasli hizmetci gibi gorsun ve bu mantikla evlilik yapsin istemiyorum.

Tabi sonra daha aranmiyorum. Bir sonraki buluşmayı hic yapmayan oluyor. Tekrar bulusmak isteyenlerde emin olamiyorlar ciddi mi vs diye galiba. Gozleri korkuyor galiba. Yani benden yemek bekleme, sen bu konuda iyiysen sen yaparsin yeriz, sende yapamazsan boyle, bu sekilde halledebiliriz diyorum. Sen evi süpürürsun ben silerim diyorum bir sey dedigimde yok yani beklentilerimi anlatiyorum ve en bastan konusmayi uygun buluyorum.

yani boyle gozleri korkuyorsa calisan kadinla niye bulusma isteyip, evlenmek istiyorlar onu da anlamiyorum. Bunlar gozunu korkutuyorsa git ev hanimi dolu kiz var onlarla tanış, kaynas benimle ne işin var o zaman diyesim geliyor. Bunlari soylemem hata mi? Maskeye bürünüp o imzayi attiktan sonra mi bunlari boyle boyle beklentim var diye soylemem gerekiyor?

Görücü gorustugum kisilere dürüst oluyorum? Olmamam mi daha iyi?