Bence evet çünkü okulda kimi gördüysem hepsinin yüzü duvar gibiydi erkekler dış görünüşe bakıyor kızın yüzü nur gibi erkekte gözünü alamıyor kızdan bazıları var esmer ama yüzünde hiçbir şey yok ERKEKLER DIŞ GÖRÜNÜŞE BAKIYORLAR BENİ GÖREN HEMEN ABLA DİYOR SİNİR OLUYORUM NİYE DİYORLAR
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKişiden kişiye değişir tabiki. Dış görünüş önemli bir faktör. Ben üniversitedeyken yemekhanede bir kızı görüyordum her gün. 1-2 hafta gözlemledim. Kızın hal ve hareketleri iyiydi. Oturup kalkmasını bilen biriydi. Güzeldi de. Ancak karakterinin nasıl olduğunu bilmiyordum. Karakterini de öğrenmek için yanına gidip tanışmıştım. Güzel ve dışarıya iyi bir izlenim bırakmayan bir kız olsaydı muhtemelen merak edip yanına giderek tanışmazdım.
Şöyle bir durum da var. Sınıftan kız bir arkadaşımın başka bölümden arkadaşı vardı. O da bizim yanımıza gelip muhabbet ediyordu. Düzgün karakterli ve iyi bir insandı. Tip olarak da ortalamaydı. Kızdan yavaş yavaş hoşlanmaya başlamıştım ki o dönemde sevgili yaptı. Ben de kendi yoluma baktım.
Özetle tip, merak uyandırmak açısından önemli bir faktör. Ancak her şey demek değildir.16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim düşünceniz için, bakayım bir 😊
- +1 yıl
Yanıtladım evet
- +1 yıl
Teşekkür ederimm
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDış güzelliğe bakarlar ya da kadın olsun yeter derler onlar için pek de bir şey fark etmiyor.. ama kişiye göre değişi kimisi de kadının karakterine kalbine ve aşka bakar.. ben mesela kafa dengi olmasına bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışa haddinden fazla önem veren 15-20 yıl sonra buruşuk yüz istemez hatta estetik açıdan daha iyi olana koşar.
Çünkü inanmazsınız belki ama narsistik belirtilerden biridir bu. Toplumda git gide yayılıyor hatta saç rengini bile değiştirsene kilo versene vs deyip istediği imajda görmek isteyen kişi çok var
Kimse kimseyi olduğu gibi görmüyor elinde ettikten sonra değiştirmeye çalışıyor kendi bencil isteklerinin ilk aşamasıdır bu.51 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar da güzel açıklamışsınız ya👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar ve erkekler hepsi önce dış görünüşe bakar, sadece üniversite değil her ortamda dış görünüşe bakarlar. Yani kimse dışı ilgisini çekmeyen birinin kişiliğini merak etmez. Üzgünüm ama gerçek bu..
25 Yorumla- +1 yıl
Bana bi şey sorduklarında afedersin ama benden 7-8 yaş büyük bi erkek dahi bana abla diyor asıl ben ona abi demem gerekirken demesi beni çok üzücü
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 olur öyle ya demekki yaşına göre olgun görüyorsun zaten şimdiki nesil hormonlu benim 15 yaşına erkek kuzenim var çok NBA basketbolcusu gibi 190 boyunda iri yarı bir şey 😄 Yakın kız arkasımın kızkardeşi var oda 14 yaşında 180 boy kızın af edersin at gibi 28-29 gibi duruyor...
- +1 yıl
Çok üzücü ama 22 yaşındayım daha
Cevap sahibi+1 yılTamam işte 25 falan gösteriyor olmalısın ama bu sana özel bir durum değil yani insanların çoğu yaşından büyük gösteriyor veya küçük
- +1 yıl
Ağlamak istiyorum her gören benden büyük erkekler hepsi de abla dedi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜniv de çoğu kız cok güzel güzelden tabirim hepsi aynı bok ama yarış eder gibi makyajlar gızel açık kıyafetler bakımlı tırnaklar eller kokular.. e boyle seçenek bol olunca erkekler öyle ac gibi olmuyor yoklukta olan erkek cirkin bakımsız kıza yanaşır erkekler beğenmediği kızla arkadas bile olmaz
30 Yorumla
+1 yılBunu deneyimlerim hatta 3 gün önce başka bir sorumun içinde buna değindim
Cidden öyleler
Ama o şekilde düşünmeyen insanlar da var
Onlarla birlikte olman dileğiyle00 Yorumla
+1 yılErkekler; çoğunlukla görünüşle ilgilenir.
ADAMLAR; görüntüsünü beğenir sonra karakterini analiz edip her şeyiyle ilgilenir.
Erkek değil ADAM bul. Aradaki farkı çok iyi anlarsın bacım...00 Yorumla
+1 yılAbicim sen erkekleri boş ver okulunu bitirmene bak ve kpss'yi iyi çalış yoksa uzun bir pişmanlık yaşarsın ömrün boyunca.
10 Yorumla
+1 yılHayır, öyle olanı da vardır muhakkak. Mesela ben asla güzel olmayan kadınla takılmazdım fakat arkadaşlarım hep “nefes alsın yeter“ diyen tiplerdendi.
00 YorumlaCinsiyet fark etmeksizin herkes dis gorunuse ilk basta bakar
12 Yorumla- +1 yıl
Bugün iyice baktım iki sevgiliye çocuk resmen kızın içine gircek kız da çok güzel
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dış görünüş önemli değil. Yaşından olgun gösteriyor olabilirsin
126 Yorumla- +1 yıl
Açığım Allâh göz vermiş hiç eksiğim yok şükür ama bi şey sorduklarında abla diyorlar
- +1 yıl
Makyaj bilerek yapmıyom beni beğenen böyle beğensin diye istesem aşık ederim birini kendime ama bilerek etmiyorum
- +1 yıl
Manipüle ediyorum sadece
- +1 yıl
Hayır seni kastedmedim
- +1 yıl
Birini gözüme kimi kestirdiysem işte tam bu aradığum insan ben dersem seçerim ve o zaman aşık ederim o kişiyi
- +1 yıl
Yok herkesi değil seçtiğim kişi olacak ayrıca sana bir şey söylicem ben lisedeyken okulun en yakışıklı 2 erkeği kendime aşık ettim ben sadece birine aşık olmuştum oda bana aşıktı...
- +1 yıl
İnstagram da felan takıntılı olan çok erkkk var astsubay öğretmen kendimi övmek gibi amacım yok asla amacım zenginlik değil saf bir sevgi
- +1 yıl
Kafama takılan şu bi erkek kıza niye abla der 22 yaşımdayım tüm erkekler
- +1 yıl
Dalga geçiyosun gibi geldi bana neyse
- +1 yıl
Derdimi boşa anlatıyom
- +1 yıl
Bilirim ben
- +1 yıl
Hislerim yalan söylemez
- +1 yıl
Söyledin zaten
+1 yılHer kes bakar.
Bir söz vardır, dış görünüş önemli olmasaydı hamam böceğinide uğur böceği gibi severdik.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHersey dış görünüş yanıltır karakterli kadın bulmak meselr şu zamdnda kızların çoğu para ya da gücü olsn erkege düşüyor gösteriş meraklısı çoğu
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu ya tipe ya vücuda bakıyor. Eğer ikiside yoksa, seni seven kişi gerçekten çok sevmiştir bence
07 Yorumla- +1 yıl
Büyük gözüküyorsun sanırım abla dediklerine göre
- +1 yıl
Erkeklerin dikkatini çekecek şekilde giyinmezsen sana gelen erkekler seni gerçekten sen olduğun için sevmek için gelecektir ksskzmsmszk
- +1 yıl
Açık ve dar kıyafetler erkeklerin ilgisini çok çekiyor. Bir süre bol giyinmeyi dene, bakalım ne değişecek kekxmskskss
- +1 yıl
Tamam o zaman savuştur 😅
Unide çok genelleme yapmak da istemiyorm ama çoğu erkek s*x düşünüyor dış görünüş fizik bunlara bakıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Sağolsun çoğu kız hangimiz kendimizi erkeklere daha iyi sunarız peşinde, sözde okuyorlar 🤣.
+1 yılÜniversiteyle alakası yok. Dış görünüşe bakan bakıyor, illa ki üniversitede okumak gerekmiyor dış görünüme önem vermek için.
00 Yorumla
+1 yılBen dış görünüşe bakmam yeter ki erkekten kadına dönüşmüş olmasın orjinal doğma büyüme kadın olsun yeterli
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede değil sadece,,, hayatta her zaman dış görünüş ve para kazanır.) Aksini iddaa eden canım.
01 Yorumla- +1 yıl
(Canım) kısmı... s. a. l. a. k. t. ı. r... olucak
+1 yılBence de bakıyorlar ama gerçekçi olalım ki kadınlar da bakıyor bence
10 YorumlaYa bunlara odaklanmak yerıne derslerıne baksan daha ıyı degılmı
10 YorumlaDışını beğenmeyen içini merak etmez meyve gibi düşün?
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak dış görünüşe önem veriyorlar günümüzdeki herkes. Ve bu acı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler dis gorunuse bakiyor kizlar ic gorunuse mi bakiyor kizlar neyse erkeklerde oyle
10 Yorumla
+1 yılErkekler beşikten mexara görünüşe bakar ruhlar aleminde yaşamıyorux dimi
00 Yorumla
+1 yılEn azından doğalız, kızlar gibi paraya bakmıyoruz 😀
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEeevet ve erkekler her zaman dış görünüşe bakar kendinizi kandırmayın.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu sadece üni için geçerli değil erkekler genel olarak heryerde dış görünüşe önem verir
00 Yorumla
+1 yılUfffff nasıl bakar hem de... Popo.. İşte bütün mesele bu..😌
00 Yorumla
+1 yılYüzde 5 lik bir kısmı bence tipe bakmıyor çünkü erkek yakışıklı kız güzel olmayan görüyorum bazen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılBütün erkekler öyle dış görünüşe bakarlar ama etrafında güzel yoksa yokluktan çirkini bile ederler
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Yoo ön yargılı olmamak gerek karaktere bakanda vardır.
Bu seçime bağlı.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki dış görünüşün kötü :) ya da auran düşük. çekici değilsin svsv
04 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla ağirbaşlıyım
- +1 yıl
Haddinden fazlaa
- +1 yıl
Tamam işte fazlasıyla itici bir olay
- +1 yıl
Niyeki
+1 yılErkekler her yaşta dis görünüşe daha çok önem verir
03 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru
- +1 yıl
Aynen mesela ben milf olgun güzel kadınlardan hoşlanıyorum genç kızlar içinde geçerli sadece milf olgun değil tabi 👍
+1 yılErkek Genel olarak dış görünüşe önem verir bu yüzden
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede değilki heryerde dış görünüşe bakiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler dis gorunuse bakmalidir cunku her kadin bakar ve cogu erkek yalnizdir her kiza maalesef bakan oluyor abazanliktan dolayi
10 YorumlaEkipmanlara bakıyorlar güzelliği önemsemiyorlar. Ekip sağlamsa yürüyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
Evet en önemli Şi küçük Memiş 😊
+1 yılBunun üniyle ne alakası var. Herkes heryerde ilk etapta dış görünüşe bakar.
00 YorumlaBence üniversitesi ile alakası yok her devrede aynılar güzelsen mükemmelsin ortaysanda eğlenceli ama ablamiz derler
00 YorumlaOkuduğun bölüm iyi değildir dış görünüş bir faktör ama en önemlisi (dişilik enerjisi) değil boş ver tatlı kız seni seven bu halinlede sever
00 YorumlaBencede dış görünüşe bakıyorlar ama bölgeye göre değişir. İzmirdekiler evet ama belki bi ihtimal okumak isteyenler dış görünüşe çok bakmaz
03 Yorumla- +1 yıl
İzmirdekiler asıl dış görünüşe fazla bakmıyor çünkü umurlarında değil bu durum. Genelde İzmir 'de ilişkiler mantık ilişkisi üzerine kurulu para varsa okey geçinebilirler mi okey.
İzmir'de zaten boşanmalar sık artıyor ayrıca İzmir'de yerli kalmadı doğu batı karışık bundan dolayı da kendine has kültürü yok. - +1 yıl
Doğru evet
Ben şahsen obez olmamasina dikkat ediyorum beyaz tenli olmasina dikkat ediyoeum yuz de 5/10 falan olsa yeterli
00 Yorumla
+1 yılevet. erkekler dış görünüşe bakar. özellikle kısa süreli ilişkilerde. kadınlar da aynısını yapıyor
10 Yorumla%99 u dış görünüşe giyimine tarzına fiziksel haline bakar.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu herkes cümleside çıktı gidiyo bi nereye gidiyorsa basit diğilsen gelipte ne uğraşıcak tip yoksa daha iyisini daha kolay yoldan bulabiliyorken hiçbi erkeğin aşk peşinde koşacağını düşünmüyorum üniversitede şahsen
- +1 yıl
@paldıratıcı Sonra da genelleme yapmayın. Ok bütün erkekler sadece s*x peşinde gezen basit varlıklardır. Ciddi ilişki düşünen falan da yalan alayı aynı b*k. Oldu mu?
Tabikide evet genelde yaklaşım cinsel iceriklidir 😁😁
00 Yorumla
+1 yılEvet. Bazı ders notlarına bakanlar var tabbii. Ama onlar daha kötü
00 Yorumla
+1 yılBazen sadece bacaklarımıza da baktıkları oluyor 🥰
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ne kadar boş bir nesil yetişiyor ya
31 YorumlaKarakterli olan erkek dış görünüşe bakmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Bak şuna inan erkeklerin yüzde99 u dış görünüşe bakiyor
- +1 yıl
Haha emin ol bakmıyosan şaşarım hepiniz de bakıyonuz
Niye abla diyorlar sana
19 Yorumla- +1 yıl
Sebebini bilsem
- +1 yıl
Makyaj yapmıyom beğenen makyajsız beğensin diye
- +1 yıl
Hafif Çiller yüzümde belirsiz fazla değil buğday tenliyim 7 sene öncesi lisedeyken okulun en yakışıklı çocuğunu kendime aşık ettim cidden aşık oldu
- +1 yıl
Hikayenin sonu bende saklı
- +1 yıl
O bende kalsın diyelim...
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Her iki cinste dış görünüşe bakar
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin hepsi bana abla diyor ne eksiğim olabilir ki
Sadece ünkversite degil her zaman öyle
01 Yorumla- +1 yıl
Aynenn
+1 yılTabi ki ilk önce dış görünüşe bakılır
06 Yorumla- +1 yıl
Yargılıyorsunuz
- +1 yıl
Hayır ne alaka ya dış görünüşe bakılmıyorsa neden kimse bize bakmıyor enazından sevdiğimiz biri
- +1 yıl
Yüzü güzel olmayan birini kimse tanımaya da yeltenmez nadir olur öyle şeyler
- +1 yıl
Dış görünüşe bakan her zaman yanılır aaa bu yakışıklı deyip kandırılan çok gördüm
- +1 yıl
Her şey tip para değil huzur aşk önemli
- +1 yıl
Bugüne kadar çok sevdim sadece tipi için değil ama hiçbir zaman sevdiğim kadar sevilmedim o yüzden aşka inancım yok ki tipimde o kadar kötü değil kalptende seviyorum ama olmayınca olmuyor
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer yerde erkekler dış görünüşe bakar
01 Yorumla- +1 yıl
Hayat çok kötü
+1 yılHerkes herkesin dış görünüşüne bakar
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir
Erkeği kızı yok bunun...10 Yorumlaahaah tanıdıkça severler seni
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana öyle geliyor , tipsiz olup güzel kızlarla gezen de var , çirkin olup yakışıklilarla gezen varr
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılher zaman ve her yerde erkekler dış görünüşe bakar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin yanında çirkin kızlarda çok var
245 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBune ne diyeceksin peki
- +1 yıl
Yüzleri beyaz
- +1 yıl
Ben buğday tenliyim 🥲
Cevap sahibi+1 yılOnunla ne alakası var erkekler bakmaz ona
- +1 yıl
Sebebi var da ne işte
Cevap sahibi+1 yılSeni görmeden tanımadan onu nasıl bilebilirim ajaj
- +1 yıl
Diğer kızlar var makyaj yapıyor kireç gibi
Cevap sahibi+1 yılAma ten rengiyle alakası yok onu bil
- +1 yıl
Ben yapmadım
Cevap sahibi+1 yılSende başka bir şey var demek ki
- +1 yıl
Ne gibi
Cevap sahibi+1 yılİşte seni görmeden tam bir şey diyemem birçok şey olabilir. 8 yaş büyük birinin sana abla demesi uni ortamında saçma bir durum
- +1 yıl
Kıyafetlerim dar değil
- +1 yıl
Pantolon tişört giyiyorum
- +1 yıl
Crop giymeyi hiç düşünmedim asla da giymiycem
Cevap sahibi+1 yılYok normal giyiniyorsun zaten kıyafetle çok alakası olmaz babannin kıyafetini giymiyorsan
Cevap sahibi+1 yılTipinden dolayı mi diye şüphelendim zaten ama bu çirkinlik ile de çok alakalı değil farklı bir durum
- +1 yıl
Ne olabilir işte
Cevap sahibi+1 yılOnun için seni görmem lazım 😂 yoksa nasıl anlayacam müneccim değilim ya
- +1 yıl
Hafif Çiller var
- +1 yıl
Karşıdan asla belli değil iyice yakınlaşırsan öyle belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılHayır Çille alakası yok çil yaşlılık buruşukluk ile alakası yok
- +1 yıl
Bi şey soracak oluyorlar abla diye hitap ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılKaç kişi öyle yaptı?
- +1 yıl
5-6 daha gören öyle abla abla bıktım
Cevap sahibi+1 yılDemek ki tipinle alakalı bir durum var bu kadar basit
- +1 yıl
Teşekkür ederim yaa çok güzel cevap
Cevap sahibi+1 yılRica
- +1 yıl
Ya Allâh aşkına benden ne kötü kızlar var büyük hemde onlara demiyorlar gelmiş sen bana tip diyon
Cevap sahibi+1 yılNe dememi bekliyorsun? Başka neden dolayı olabilir? Dış görünüşe göre insanlara hitap etmiyor muyuz?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca benim kast ettiğim tipsizlik güzellik meselesi değil sen onu anlamadın daha
- +1 yıl
Gerçekten şunu çok iyi biliyorum bak sana cidden söylüyorum ERKEKLERİN HEPSİ DE YÜZDE YÜZ TİPE BAKMIYORSA TÜKÜR
Cevap sahibi+1 yılEvet bu erkeğin yaratılışında olan bir şey erkek hep güzelliğe bakar kadın ise güce
Cevap sahibi+1 yıl😴😴😴
- +1 yıl
Ben güce bakıyorum karşıdan iyice incelirim akıllı mı güçlü gibi mı diyr
Cevap sahibi+1 yılİşte bizde güzelliğe bakıyoruz 😂
Cevap sahibi+1 yılBu evrimsel bir şey, taa ilk çağlarda kadınlar erkekde güce derken uzun boylu kaslı oluşuna iyi bir avcı oluşuna bakardı şimdi ise güç kavramı değişti bazıları Zengin erkeği güçlü bulur, bazıları statüsü yüksek erkeği, bazıları zeki erkeği, bazıları uzun boylu erkeği ama sonuç olarak güce bakarlar
- +1 yıl
Ama yüz ile yargılamak en büyük hata
Cevap sahibi+1 yılEvrimsel bir durum
- +1 yıl
Ayakta durabilecek kadar güçlü zenginlik değil
- +1 yıl
Bak sana yemin ediyorum zengin biriyle konuşmak gibi bi amacım yok saf bir sevgi masum
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılHer kadın farklı diyorum işte sende zekayı güçlü bulabilirsin
- +1 yıl
Zeki olmalı başka kızlara asla bakmıycak bakarsa defterimden 2 sn de silerim
Cevap sahibi+1 yılZooor
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Evet tipin güzelse peşinden kosuyolar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. evet erkeklerin neredeyse hepsi oyle
00 YorumlaOnlari bilmem ben evet.
00 Yorumla
+1 yılEVET piskolojik sorunları yok ise?
01 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem