Onlar orada can çekişirken, ortam adeta maşher yeriyken siz nasıl rahatsınız? Yediğiniz içtiğiniz nasıl boğazınızdan geçiyor, nasıl rahat uyuyorsunuz?
Tabi, sizlik bir durum yok. Sıcacık ev, temiz ortam... Oh, tabi...
Onlar orada can çekişirken, ortam adeta maşher yeriyken siz nasıl rahatsınız? Yediğiniz içtiğiniz nasıl boğazınızdan geçiyor, nasıl rahat uyuyorsunuz?
Tabi, sizlik bir durum yok. Sıcacık ev, temiz ortam... Oh, tabi...
Çünkü insanlarımız iki yüzlü anca sosyal medya üzerinden Filistin'e destek veriyorlar. Sanki sosyal medyada verdikleri destekler savaşı durduracakmış gibi. Bir şey olduğunda da hemen işte 'filistinliler de Türkiye'ye hiç yardım yaptılar mı' vs şeyler söyleyip saçmalamaya başlıyorlar. Bunların tek derdi Müslümanlık. Kendileri de müslüman ama Müslüman olan kişilere karşı hep ön yargılılar hep bir düşmanlar. Yabancı ülkedeki Müslüman olmayan kişiler bile filistinliler için ağlarken bizim insanlarımız anca kendilerini düşünsünler. Bugün Türkiye'de savaş olsa diğer ülkeler Türkiye'ye yardım etmese veya sadece sosyal medya üzerinden yardım etmekle yetinseler bu ülkenin insanları o ülkenin insanlarına düşman olur
Amacım polemik yaratmak değil ama biz Filistin için bir zorunluluk içerisinde değiliz.
Son cümlende size düşman olurlar o ülkenin insanları diyorsun o ülkenin insanları zaten Türkiye ye düşman. Ermeni soykırımında ermenilerin yanında yer aldı İsrail bizim yanımızda yer aldı
Filistin kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanımıyor Ermeni Azerbaycan savaşında Ermenilerin yanında yer alıyor ve en önemlisi 1915 yılında Arap ayaklanmasinda Şerif Hüseyin önderliğinde Filistin, Ürdün, Lübnan ve Suudi Arabistan Osmanlı askerlerine pusu kurup İngilizler ile 14 bin askerimizi katletti.
Sen şimdi bu filistini mi savunuyorsun? Ölen çocuklara bende üzülüyorum bende savaşa karşıyım da bu kadar duyar kasmanin anlamı yok. 3 günlük yas tamamen rezalet ötesi. Bizim ülkede deprem oldu hangi Arap ülkesi yas ilan etti?
depremden bahsediyorsun ilk yardima 1999 yılında oldu gibi İsrail geldi ve kaç can kurtardı. İsrail'i savundum yok onunda Allah belasını versin.
Ya benim yorumumu atlayıp uzun uzun saçma sapan şeyler yazmayın kardeşim okumuyorum ya.
Ortada bir savaş var e siz onlar iyi ki ölüyor onlar ölsün bize ne diyorsunuz. onların Geçmişte yıllar öncesinde neler yaptığı hiçbirimizi ilgilendirmez. Sizin o bahsettiğiniz yıllar yıllar önceki olaylardaki insanlar öldü kardeşim öldü bunları unutun artık o eleştirdiğiniz Filistinlilerin hiçbiri şu anda hayatta değil şu anda ölen insanların hepsi masum insanlar.
Senin ülkende deprem olduğunda minicik bedenler enkazdan çıkarıldığında onlar neredeydi. Hangi İslam ülkesi sana yardıma geldi. Önce kendi yaralarını sar sonra başkasına ağla
Burada deprem olurken o filistin'deki küçücük çocuklar bile Türkiye için para toplayıp göndermişti.
Kardeşim o zaman aç evini depremzedeleri al evine bakalım sen onlara yardım etmiş ol. Ayrıca çoğu gerçek haberlerde gösterilmez. A Habermişti b habermiş saçmalıklarını bırakın
Duyar kasmaya çalıştığım falan yok asıl duyar kasmaya çalışan sensin. Ortada bir savaş varken ve masum insanlar ölüyorken Türkiye'de yaşanan depremi savaşla bir tutman aşırı üzücü bir durum.
Pardon hangi olaydan bahsediyorsun?
Savaş durup dururken çıkmadı. İki tarafın da istekleri var. İkisi de birbirinin çıkarlarına ters. Biri istediğini alana kadar devam eder bu. Ayrıca bize duyar kasmak yerine geçmişte aldıkları hatalı kararlarla bugünü hazırlayan aç gözlü Filistinli yetişkinlere laf söyle. Savaşı çıkaran biz değiliz. Filistin topraklarını satan biz değiliz. İsrail’i vuran biz değiliz. Doğu Türkistan’a yapılan zulmü meşru gören biz değiliz. Tüm kötü sonu kendileri hazırlıyorlar. Kadınıymış, erkeğiymiş, yaşlısıymış falan zerre umrumda değil. Üzüldüğüm tek şey reşit olmamış çocuklar. Çünkü onlar bu olanların hiçbirinden sorumlu değiller. Kararları onlar almadı. Gerisi ölse de umrumda değil artık. Yetti bu insaniyet hikayeleri. Benim soydaşlarımın toprakları yıllardır Çin Devleti tarafından işgal edilmiş. Türk çocukları öldürülüyor. Araplar kadar konuşulmadı. Yazık
Onlar kendi istekleri ile Suriye'ye gidip savaşıyorlar ve savaşırken şehit olmayı da göze alıyorlar. Bunlardan gayet de haberim var. Benim eniştem de asker.
Cevap
8Cevap
Ozaman git savaşa.. Bide gizli kullanıcıdan soruyu sormuşsun
benim öyle bi kardeşim yok
Sen o kadar düşünceliysen KS de nasıl dolanıyosun
Bunu abine , babana söyle onlar önden gitsin
Kardeş mi? Ne kardeşi? Filistinliler benim kardeşim değil.
@Nazende__ uyduruk tarih derkennnnn? Kimden duydun uyduruk oldunu üstadın mısır 🌽🌽🌽🌽 kadir oğlundan mi?
@Nazende__ Neree uyduruk? kaynak gösterir misin a haber ve üstadının yazılarından başka
@MrKuzey hala evinin anahtarını saklayan birisi satmış olabilir mi bu 1
2 şuanki filistinlilerin hali çocuktan büyüye o dik duruşları ölümü göze alarak direnlemeleri en büyük kanıt
Ayrıca medyalar siyonistlerin el7nde ya istedikleri gibi çevirip anlatırlar olayı ama gerçek şu ki avrupada yahudiler hepten dışlanırdı insan yerine kpnulmazdı, yahudiler filistine önce sefil zavallı halde geldiler üzerinde bize acıyın plakalarıyla, her filistinli bi yahudi aileyi evinde besledi insan olsalar ekmek yediği sofraya ihanet etmezlerdi işte bu yüzden dünyanın gözünden bi daha düştüler
@Nazende__ Ablacım ne anlatıyorsun sen ya? sen tarihte ansiklopedi kitaplarında, osmanlı tarihçesinde, vikibede olan bir şeye uyduruk diyorsun
Peki sen ne yapıyorsun :D bu soruyu filistinden mi sordun? gkgkhjkj
Takmayın bunları aga gereksiz prim yapıyorlar insan olsa önce gizli kullanıcı olarak sormazdı
Bunların kan rengi belli zaten brom taktım yok :D
Yeşil uzaylı kanı var bunlarda
Burger menü söyledim ben. Tabi ki üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor
filistinde o garibanlarla beraber savasiyor musun? amma kastın cok duyarliysan buyur sinirlar acik zaten
Bizde ölsek kurtulsak keşke
mevzuyu kavramışsın arkadaşım:)
G3bersinler osmanlıyı satarken düşüneceklerdi
Yalnız sana şunu belirteyim Osmanlı dönemindeki tüm insanlar yıllar yıllar önce çoktan öldü. Şimdiki bu ölen insanların onlarla ne alakası var onlar mı seni veya atalarını sattı?
Sonuçta onların geni hâla duruyor aynı karaktersiz namussuz tipler sen hiç turkiyedeki depremde yas tutan arap ülkesi gördün mü
Bilmiyorum ama depremde bile kendi ülkesindeki insanları düşünmeyip depremzelerle o ölen insanlarla dalga geçen aciz Türk insanlarını gördüm.
Depremzedelerin mallarını çalan, onlar için toplanan yardımlara el koyan aciz düşüncesiz Türk insanlarını gördüm fazlasıyla. Başkasını eleştirirken kendi ülkenizdeki insanları da görmemezlikten gelmeyin lütfen
Onların coğu zaten rospu cocugu
O calan dediklerinde yine araptı coğu ne türkü orada yaşayan türk yok gibi bir şey
Türk olduğunu nereden biliyorsun sen hic hataya gittin mi de konusuyorsun %80 arap
Neden yorumumu siliyorsun acaba? Kendini burada masum gösterebilmek için yorumumu silmişsin ama tekrardan yazayım. Benim babam ve amcalarım deprem bölgesine kamyon kamyon yardım götürdüler. Yerlerde sadece yabancı Suriyeli kişilerin depremzede eşyalarını çaldıkları gösteriliyor ama aslında Türkler onlardan daha fazla çalıyordu. Babamlar o bölgede kamyonları durdurup içinden eşyaları alan kaç tane Türk'e denk gelmiş bundan sizin ve cahil insanların haberi yok
Lan aptal rospu evladı türkce konusan herkes türk mü oluyor nereden biliyorsun türk olduğnu kokenine baksan coğu araptır illa sövdureceksin kendine hakiki türk asla hırsızlık yapmaz
Hakiki türk asla hırsızlık yapmaz mı? Bugün haberlerde gördüğümüz hırsızlık taciz tecavüz olaylarını Türkler yapmıyor mu? Türk insanı eskisi gibi asil onurlu gururlu değil artık uyumayın.
Bugün değil her gün*
Ulan sen nereden biliyorsun türk olduklarını soy agacını mı gördün beyinsiz seni
Haberlerde görmüyor musun hiç canımsın
Hiç mi haber izlemiyorsun asosyal evladı ya
Ya aptal beynini s1ktiğim haberlerde calan kisinin adını bile vermiyolar sen nereden biliyorsun soy ağacını aptal evladı ergenus seni
Her gün haberlerde Türklerin rezilliklerini görmüyor muyuz? Haberleri geçtim hadi sokağa çıktığımızda bile Türk erkekleri gözleriyle bizi yiyorlar resmen her türlü tacizi gösteriyorlar bize. Ulan yabancı kadınlar bile Türk erkeklerinin sapıklıklarından şikayetçi sen buradan ne anlatıyorsun bana?
Türk erkeklerinin abaza olması gayet normal evlenemiyolar cinsellik yaşayamıyolar tabii ki abaza olacaklar amerika mi burası değil sen qmın acık gezersen bakmaları gayet normal
Ama kürtlerin yaptıklarini bize yıkamazsın
Bir insanın abaza olmasını bile normal karşılıyorsan bence git bir tedavi ol sen.
Kürt Türk ikisi de aynı bk artık.
30 sene ilişki yaşamayan insanın abaza olmaması beklememek senin gibi aptal ergenuslar anlamaz büyüde gel
Dahada beter olun banane size gram acımıyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?