Ülkedeki tüm
Vali- Emniyet müdürü- Bakan- Savcı - Hakim- Sağlık bakanı Ve İl müdürleri- Eğitim il müdürlüğü- Sosyologlar- Ekonomistleri
Toplayıp Büyük bir toplantı düzenleyerek ülkenin sonrunlarını tepeden başlayarak düzeltmek ülkenin gidişatını düzeltir mi sizce gece gece deli sorular 😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baska ulkede olur da bizde o toplantida birbirlerini hain ilan edip kameralarin karşısında en cok ben vatan aşkıyla yaniyorum diye yarisip kekini pogacasini diyip dagilicaklari icin😂pek olmaz gibi
Zorla Yaparsak olur
Meclis bunun icin var zaten farkindasin dimi😂
Meclis mi kaldı Allah aşkına Aslında başkanlık sistemi bu yönden iyi eğer iyi bir sekilde dikt ederek olursa yapılır
Iyi diktator mu olur allasen😂 o yetkileri o makami o parayi en mulayim idealist insana versen yoldan oyle bir cikar ki... yuzuklerin efendisindeki yuzuk gibi düşün
Atatürk iyi bir lider di ama bazı şeyleride iyi dikta etmiştir ama ben Atatürke diktatör demem çünkü dikta etmeseydi şu an daha berbat haldeydik
Dikta-tör kelime anlami belli... dikta eden kişi... birinin dikta ettigini dusunuyorsan ona diktator diyorsundur... savas zamani butun liderler diktatordur aslinda halka uymasi gereken emirler verir olaganustu durumlarda tabi... baris zamani diktatorlukse zulümdür... gelip de isgal altinda 9 cephede savasan ulkenin liderine neden dikta ettin diyemeyecegine gore diktator kelimesini de yakistirmazsin... bu lideri de gelip gunumuz guc meraklisi ac gozlu diktatorleriyle ayni kefeye koyamazsin...
Cepheleri ve basarılarını biliyorum ve herhangi negatif bir düşüncem yok fakat lütfen tarihi konuları daha iyi ele alalım dahi niteligindeki bir liderin yaptığı yenilikleri halka nasıl benimsettigini bilelim burada kimse Atatürk ü yargılama hakkına sahip değildir
Dahi olmasi kimseye halka zorla benimsetme hakki vermez.. kimse de yargilanmaz degil boyle dusunce ozgurlugune uymayan ifadeleri sevmiyorum... ataturkunde bence yargilanacak bir yani yok... hicbir ulke herhangi bir konuda yuzde yuz hemfikir olarak karar vermez her zaman muhalifler vardir az ya da cok... cumhuriyete ve ataturkun yaptigi devrimlere muhalif insanlarda vardi... halkin cogu saraydan ve yaptiklarindan bir haberdi tahta hala abdulhamidin oturdugunu sananlar bile vardi bugun ki iletisim araclarina sahip degildi... okuma yazma orani da malumdu... anadolu da agalarin seyhlerin muritlerin cirit attigi halkin kula kul olmayi yuzyillardir benimsedigi cografya cumhuriyete ve inkilaplara karsi olmasi da anlasilirdi... muhafazakar olan dedelerimiz yeniliklere siddetle de karsi cikti ama bugun biz torunlari iyi ki cumhuriyet diyoruz...
Dunyanin hicbir yerinde hic bir diktator padisahlik krallik varken halkin kendi kendini yonettigi cumhuriyeti zorla olsa da getirmez... diktatorluk tanimi halka zorla bir seyler yaptiran liderden daha karanlik bir tabir...
Celal şengörün Dahi lider kitabını okuyun birde İlber Ortaylı ve Celal şengörü bir izleyin
Arkadasim illa birilerini kaynak gostermen gerekmiyor... tartisiyoruz dusuncelerimizi soyluyoruz.. ilber ortayli halil inancik onerip de bilgili olamazsin
Düşünceler birilerinden faydalanarak oluşur ben şunu diyorum alanında uzman insanları örnek gösterelim ki düşüncelerimizde şekil kazansın
Hayır düzelmez çünkü hepsi birbirinden sahtekâr yalancı haraççı ancak bu ülkeyi mahirlerin dediği gibi Devrim kurtarır halk kurtarır :)
Sosyal bilimciler bir araya gelirse sorunlar çözülmez. Yeni sorunlar ortaya çıkar
Emin olun daha kötüsü olmaz o derece kötü noktadayız
Her zaman daha kötüsü vardır
Tepeden tırnağa çözmek lazım sosyalciler neden sorun sizce
Off harbi kaos.
Zaten Bu ülke ancak Kaos ortamında düzelir
Yeterince kaos yok mu sence? Etrafına bir baksana. Tüm dünya Akdeniz de. İsrail Gazze'yi içindekilerle beraber yok etmeye çalışıyor abayı yakan İsrail'e taş atıyor (Husiler) kıvılcım büyüyor. Kaosun patlama noktasındayız. Boom.
Kendi iç sorunlarımızı düzeltmekten başka çare yok sistem böyle gelip böyle gider diyenlere bakma
Anayasa değişikliği şart. Yeni ve sivil bir anayasa. 😃
Öyle bir hayat yok be 😂