Ülkeye format atmak şart mı sizce?

Tekirdağ’da bir kadının balkona çıplak çıkıp dans etmesi, İstanbul’da seyir halinde arabadan kızların twerk atması, kadınların crop adı altında iç çamaşır gibi şeyle dışarıda gezmeleri, araba fuarlarında kadınların yarı çıplak dans ettirilmesi (çok saçma araba fuarında ne alaka) vs daha çok ama buraya sığmaz. Ne oluyor hemcinslerime ya! Uyarmak bile suç oldu. Özgürüz gibisine. Ben her şeyde kadınları suçlamıyorum hele de ahlak bekçiliği yapmıyorum ama bir kadın olarak hemcinslerime yakıştırmıyorum bu tür davranışları. Biz sadece bedenimizle değil fikirlerimizle, yeteneklerimizle, erkeklerden daha iyi olduğumuz bir çok konularla varız. Kadın insandır. Erkek insanoğlu. Yarın hepimiz karnımızda bir dünya taşıyacağız. Geleceğimizi oluşturacak bir dünya ama şu anda bile toplumu çökerten ekonomi, cinayet gibi konulardan sonra toplumu çökerten bir diğeri de bizleriz kabul etmeliyiz. Bize özenmeye çalışan, bu tür şeyleri yapmaya çalışan her bir çocuğun (18 yaş altı) hakkına da giriyoruz ve gelecek nesillere de tabi.

Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar açıklayayım sadece kadınlar için değil bir çok konuda ülkenin psikolojik desteğe ve değişime ihtiyacı var.
Ülkeye format atmak şart mı sizce?