Hayatım Boyunca Herkes Beni Sattı?

Size sefil hayatımı anlatmak istiyorum. her şey daha çocukken başladı.

Kucuklugumden beri istenmeyen insandım. Hani küçük çocuklar oynarken yanlarına buda sizle oynasın denilen ve orada zoraki bulunan ilk fırsattta satılan insanlar vardır ya. O benim işte. 23 Nisan Gösterileri vardı hoparlör kırılmıştı ve herkes suçu bana attı hocalar da çocuklara inandı. Daha sonra topluca siniftakiler benden şikayetçi oldu ve beni disipline gönderdiler. 23 Nisan gösterilerinden atıldım.

Matematik olimpiyatlarına girmeye hak kazanmistim ve sevilmedigim için Hocalar beni çalıştırmadı.0 bilgi ile 40 soruda 9 doğru yapmıştım. Ortaokula başladım başka okula gittim. Burdada işler berbatti. İlk sene güzel bir şekilde arkadaş edindim ama sonra herkes beni sattı. Okulun istenmeyen cocuguydum Daha sonra liseye başladım annem veli arkadaşının evinde bir gün kalmam için ricada bulundu evinde kaldığım çocuk benim sınıftandi ve beni sevmezdi. Sonra 2 hafta gittim ve çocuk beni istemediğini annesine söylemiş. Orada kalamadim.

Lisede toparlamaya umdum ama aynı şeyler burada devam etti. Baslarda yakın olduğum arkadaşlarım bana zorbalık yaptılar neticede hepsi beni bıraktı. Okulun ezik cocuguydum.

Lise 3 te benim hayatımı mahveden Burak adında bir çocukla tanıştım annemin arkadaşının çocuğuydu. Serseriydi ve ortamı çoktu. Beni ortama soktu biraz kızlar falan derken sonra iyice hayatım mahvoldu. Okulda bir şakanin kurbanı oldum ve 3 gün uzaklaştırma aldım. Hem ceza aldım hem rezil oldum. Başka liseye geçtim biraz toparlarim diye. Orada gene benzer şeyler olsada önceki kadar ağır değildi. Öyle böyle mezun oldum.

Sonra 1 sene boşta kaldım. B. ktan bir üni kazandım. Burada yerlestigim apartta 2. hafta aparttaki herkes beni ezmeye başladı. Dalga geçiyorlardı benimle. guluyorlardi. Kimseye haber vermeden çıktım aparttan gece ağladım otluklarin orada. Sonra aynı gruptan arkadaşlarımın hepsi beni sattı.

Sadece mert ve Serkan adında iki arkadaşım vardı. Araya karantina girdi. Sonra mert ve ben 2 kişi daha buldum aynı eve çıktım. Serkan okulu bıraktı. Başta iyiydi ama daha sonra benim bulduğum kişilerle mert bir olup beni disladilar. Bulunduğum ortamda evi ben bulduğum için daha sonra bulduğum 2 çocuk evden çıktı ve mert beni suçladı. Sonraki zamanlar yalnız kaliyoduk ama Mert'in bana karşı tavırları saygısızca ve umursamazca oldu. Zaten beni sevmediğini anlamıştım ama yalnızdım. Daha sonra Samet adında biri ile tanıştım. Sametle ilişkimiz iyiyken mertle tanıştı ve daha sonra tahmin ederseniz ikisi beni bıraktı. birlikte kanka oldular. İşin garibi kızlar tarafından da sevilmiyorum ama bu ikisi ne hikmetse seviliyordu. Üstelik Samet bana daha sonra sen çok iyi birisin bu yüzden de asla sevilmiyceksin dedi. Bu bana bıçak darbesi gibi girdi. Tabi aramı açtım hepsiyle.

Güncellemeler
+1 yıl
Yeni ortama girerim umudu ile üniversitenin tanışma etkinliklerine katıldım orada birileri ile tanıştım bir parti olacakmış damsız almıyorlar diye bilet almadım ama orada tanıştığım kız. Sen al ben sokarım seni dedi.

Daha sonra tahmin edin ne oldu. Kiz bizim arkadaslarimiz var kontenjan doldu seni içeri sokamam dedi aldığım bilet yandı. Satamadimda.

Daha sonra olan olayları yazicam ama şu an aklıma gelmiyor. Buraya kadar okuduysaniz saolun
Hayatım Boyunca Herkes Beni Sattı?