Güncellemeler
+1 yıl
Yeni ortama girerim umudu ile üniversitenin tanışma etkinliklerine katıldım orada birileri ile tanıştım bir parti olacakmış damsız almıyorlar diye bilet almadım ama orada tanıştığım kız. Sen al ben sokarım seni dedi.
Daha sonra tahmin edin ne oldu. Kiz bizim arkadaslarimiz var kontenjan doldu seni içeri sokamam dedi aldığım bilet yandı. Satamadimda.
Daha sonra olan olayları yazicam ama şu an aklıma gelmiyor. Buraya kadar okuduysaniz saolun
Daha sonra tahmin edin ne oldu. Kiz bizim arkadaslarimiz var kontenjan doldu seni içeri sokamam dedi aldığım bilet yandı. Satamadimda.
Daha sonra olan olayları yazicam ama şu an aklıma gelmiyor. Buraya kadar okuduysaniz saolun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Peki neden böyle oldu? beden hep dislandin? bı nedeni var mı?
Bilsem
Kanka fazla kafana takma bir gün herkesin anasını çiçmeye baslarsın sen rahat ol bro
Beni teselli etmene gerek yok bro saol. Ben kabullendim herşeyi
Sende herkesle muhabbet kurma belli çevre oluştur açılır gidersin
Kız konularına fazla kafayı takma
Evet çok haklı. Kendi kabuğuna cekil. Bu insanlarla muhattap bile olma. Her insanada kolay kolay güvenme Kendi halinde takılmaya bak. İlla birileri seni kabullenecek arkadaş olacak diye bir şey yok Kendin kendini kabullen Ve kendi jayatina bak. Kimseyede ihtiyacın yok zaten Varsın kız arkadaşın olmasın kimse seni sevmesin takma kafana Ömrünün sonuna kadar böyle gitmez Sadece şu an cevrwndekiler kötü. onlar iyi olsa seni bu kadar dislamazdilar Asil sorun onlarda. Dediğim gibi kendi hayatına bak. Bir gün illaki karşına iyi birileri çıkar Onlar yanlış sen değilsin
Helal olsun çok güzel özetlemişin
@aysuaava Dediğini anlıyorum. Ben kendi kabuguma çekildim yaklaşık 2 sene kimseyle muhattap olmadım.
Sonrasında birkaç kişiyle karşılaştım bana çok iyi davrandılar onları arkadaşım sandım.
Sonra ne oldu onlarda bana aynısını yaptı ortada bıraktılar beni
Kardeşim bir işe gir çalış para Kazan kendine özgüvenin gelir
Sevdiğin neyse onu yap ona yönel
Birisi sana iyi davrandı diye bu onu ihi biri yapmiyor ama. Her gördüğüne hemen inanmazsan ve her kesten her şeyi beklersen olaylar seni bu kada üzmez En yakın arkadaşın bile olsa her zaman çokk fazla inanma ve güvenme
@aysuaava Peki tamamda ne yapayım.
Senin dediğin teoride mantıklı gibi gözükse de pratikte hiçbir anlamı yok.
Sorun güven mevzusu değil.
Hatta sorun psikolojik değil sosyolojik.
Garip bir şekilde toplum sanki beni itmiş gibi.
Toplumun içinde oldugum her isimde haksızlığa uğruyorum.
Yarın birgün haksız bir yere suclanmaktan korkuyorum hiçbir kaygım olmamasına rağmen.
Senin dediğine göre evden hiç cikmamam hatta ormanda falan yaşamam lazım.
Dostum kendini degiştirmelisin
Ben sana git ormanda yasa demiyorum Anlattıklarımdan onu nasıl anladın? Ben sana kimseye ihtiyacın olmasın diyorum Kimsenin verdiği mutluluğa arkadaşlığa ihtiyacın olmasın diyorum.
Spora git bro
Ben sana kimseye 100%guvenme diyorum. İnsanlardan beklentilerini düşük tut. Kendinden beklentilerini yüksek tut."Ormanda yaşama "
Sen kendin bazı şeyleri değiştireceksin korkularının üzerine git kız konuları Aşk falan filan hikaye dostum bunlar bir şeyden başla hayatın bir kapısından gir sonunu düşünme zamanla her şey olur
Yani diyorsunuz ki paranoyak olmalıyım. Her zaman her anda tetikte olmalıyım bütün ilişkilerim sahte olmalı asla zayıf dusmemeliyim. Her zaman en kötüsünü dusunmeliyim
Anlıyorum demek istediğini ve haklı olduğunu düşünüyorum
Peki ben bununla nasıl yasiycam.
Suda bir gerçek ki sosyal medya bir bela.
Artık en mahrem şeylerin bile internette
her şey elimizin altında ve bu insanoğluna yapılan en büyük tehdit.
Şu ana kadar birinin bana yapmadığım birşeyi iftira olarak söyleyip beni polislik etmemesi mucize.
Hala korkuyorum.
Öyle insanlar gördüm ki kendilerini çakal sanıyorlar.
Onlardan korkmadığımı gostermek istedim bir kez olsun iyiliğin kazanacağını göstermek istedim.
Ve ne oldu dersin en çok güvenmem gereken polisler beni değil onların tarafını tuttu.
Açık konusucam artık kendimi koruyamiyacagim bir açığım ortaya çıkacak diye korkuyorum.
Soran sana paranoyak ol diyen gok Yanlış anlamada bir numarasın Ama senin şu an olduğun durum normal değil Paranoyak gibi bı şeysin zaten Birisi beni suçlar felan diye dusunuyorsun.. Buda normal değil bı hastalık yani. Her zaman kötüsünü düşün diyen hok sana. Ama insan her kese yüzde yüz guvenmemeli. Sana yararı olur dihe fikir bildiriyorum. Sen tersinden anlıyorsun. Ay ormandami yasa dedin paronayakmi olayım ne bileyim ne. En iyisi psikologa git sen
Dostum bu hayatta kimseye fazla güvenme şahsen ben kendim Anama babama bile güvenmiyorum
Sen kendinle mutlu olmayı bil dışarıya çok takılma Dışarıda gördügün her şey Anlık bir ilizyon sen kötü olma Mesafeli yaklaş
Birisi sana iyi geliyorsa sende ona karşı iyi ol birisi kotu geliyorsa sende kotü ol Sadece kafaya çok takma