AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yaşamazlar maalesef
O zaman herkes muhasebe defteri tutsun 1 iyiliğe karşılık 1 iyilik , 1 kötülüğe karşı da 1 kötülük olsun.
Öyle bir terazi mi var Allah aşkına.
Belki kötülerin yaptıkları kötülükler yanlarına kâr kalacak nereden biliyoruz?
Inşallah yaşar. Bugün terk edildim :( 1 senedir beraberdik..
Çok üzüldüm ya anlatmak istersen nedenini dinlerim
Icimi dökmem lazım evet
Dinliyorum ozmn seni
Ya Biz taa ocağın başında konuşmaya başladık. Bunun o zamanlar abi dediği arkadaşı vardi 4 lü date yapmıştık zamanında. Sonra ne olduysa orada o abi dediği çocuk bizim aramızı bozmak için elinden geleni yaptı ne olursa olsun biz ayrılmadık. Abi dediği arkadaşı da sevgilimn ailesine beni yanlış anlatip duruyordu. Sonra biz yine de ne olursa olsun ayrilmadik devam ettik. Ben hatta o çocuktan onu kurtardım yeni işe girmesine vesile oldum çokta mutluydu yeni işinden hatta ben ona içkiyi bile biraktirmistim ikimizde artık iyidik. Sonra ne olduysa kavgalar başladı son 1 aydır anlaşamıyorduk ben sürekli anlaması için ona ayrılıktan bahsedip durdum belki de bu yüzden soğudu benden bilmiyorum ama en son artık eskisi gibi değilim icimde sana karşı bir şey kalmadı hepsini sen tükettin dedi ve bir çırpıda her şeyi sildi atti bende Allaha emanet ol deyip engel attim. Acaba pişman olur mu bilmiyorum ama ben çok sevmiştim. Hayallerim vardi onunla. 1 sene az değil sonuçta. Ve artık o yok çok değişik bir duygu 😕
Seni çok iyi anlıyorum benimde böyle bir ilişkim oldu yalan konuşmuycan senin vicdanını rahatlatmak için gerçekler acıdır geri dönermi diye soruyorsan dönmez ya hayatında başka biri girdi değişti ya da senden harbiden soğumuş soğumasının nedenide o abi dediği çoçuğun seni hep kötü anlatmiştır sevgilinin aileside hep seni kötü anlatıp ondan soğutmuştur erkekler çok farklı kafa biz kızlar gibi değil hemen gaza geliyorlar hemen karar veriyorlar 1 sene az değil o koca bir sene 5 yıl gibi gelmiştır size eminim insanın sevdiği insanı bırakınca çok zoruna gidiyordur senin kıymetini bilmemiş hep sen çabalamışsın eğer azıcık sana değer verseydi o abi dediği arkadaşı hayatından temeli çıkarırdı. şimdi seninde hatan var hep bi sorun olunca ayrılalım demek insanı sıkar ve sonda patlar. ama bu tabikide senin suçun değil onun suçu eğer azıcık 1 senenin hatrı varsa geri döner. ama sen sakın ona dönme bırak o sana dönsün hep sen çabalamışsın bırak biraz o çabalasın tek sen çabalarsam o çabalamazsa olmaz. tek taraflı ilişki olur mu sence tabikide olmaz huzur olmaz mutluluk olmaz hep bir tantana hep bir gırgır şamata birbirinizin yıpratırsınız o yüzden hayatı akışına bırak. bi insan seni istemiyorsa istemiyordur bitmiştir konu kapanmıştır sen seversin sen yine özlersin sen yine hatırlarsın birini takıntılık haline getirmeye gerek yok :)
Teşekkür ederim inşallah atlatırım
Atlatırsın merak etme geri dönerse bana yaz hahshshs bende merak ediyorum
Döneceğini düşünmüyorum biraz kot kafalı kendisi de öyle derdi
😅 öyle deme tatlım unutulmaz değiliz ama biz kızlarda iz bırakıyoruz valahi
Sanmıyorum knk ya bitti her sey :(
Kmk tamam kendini harab ettin Üzülme kaç yaşındasın sen?
21
Daha çok gençsin mutlaka daha iyisi karşına çıkıcak o seni kaybetmiş üzülme
Inşallah
Hayır böyle bir şey yok. İhtimali olarak neden olmasın tabii
Hayırrrrrr, kendinizi böyle teselli etmeye çalışmayın bosunaa
Ben yaşayan çok gördüm kesin konuşma istersen
Yok, inan bana öyle değil. Bu laflar hep halkı uyutmak için söylenen sözler. Sana halsizlik yapıldığı zaman sesini çıkartma o da aynisini yaşar zaten hesabı falan PUWNDHDKDDHĞSKSJDJD biraz beynin varsa bu oyuna gelme
Ben öyle düşünmüyorum sen yanılıyorsun herkes yaşatığını yaşar yaşatmadanda ölmez sen hiç yaşamadığın için bilip bilmeden yorum yapm ve bunun beyinle ne alakası var
Olan biteni gözünle değil beyninle görürsün. Sen buna inanarak kendini kandır, eğer öyle bir şey olsaydı dünya bu halde mı olurdu Psuskdhdkdj
Olan biteni tabikide gözünle görürsün sadece beyninle hareket edersin dostum. Ama sen öyle tam tersini düşünüyorsan bilemem birinin ahını almaya vicdanın varsa yolun açık olsun tatlım
Paujajsjaajaj bunu seninle tartışmam, istediğine inan.
Alaycı alaycı gülme çok itici görünüyorsun
😘😘
Kaç yaşındasın sen biraz olgunlaşsana
Helelellelelelelele
Özürlümüsün
Belki ama bu yinede seni mutlu etmez...
Ne ekersen onu biçersin
Evet öyle
İnşallah...
Bazen oluyor kim ne ederse kendine
Kesinlikle yaşar …
Umarim