Erkekler dümdüz varlıklar ama yine de bir anları diğer anlarını tutmadığı için erkekçem yok anlamıyorum 🧚♀️

Erkekler dümdüz varlıklar ama yine de bir anları diğer anlarını tutmadığı için erkekçem yok anlamıyorum 🧚♀️

Kadınları anlıyorum tam anlamıyla değil tabi.
Fakat kendileri bile çoğu kez kendileriyle çeliştiği için (gerçi çoğu kez kendileri bunun farkında olsalar bile) kabul etmek işlerine gelmiyor.
Sadece anlamladıramadığım bir konu var.
Söyledikleri , arzu ettikleri hayattan çok başka bir hayat yaşama çabası içindeler ve bunu yaşayarak söyledikleri hayata kavusabilecekleri konusunda kendilerini inandırmış durumdalar.
Fakat her seferinde yanlışa düşme konusunda öncüler.
Konu ne olursa olsun hiç bir zaman sadece kadın veya erkek olarak bakmadım.
İnsan olarak tartmaya , yorumlamaya çalıştım.
Düşünüyorum da insan bile isteye sonunda hüsrana uğrayacağı kesin olan şeyi yapmakta neden ısrar eder.
Bazı şeyler o kadar net görünüyor ki.
Herşeyi yazayarak öğrenme inadından vazgeçmek durumundayız.
Çünkü boşa geçen zamanın veya yanlışın telafisi yok.
Zaman ve hayat o kadar bonkör değil.
Herkes böyle yapıyor , şöyle konuşuyor, şunu düşünüyor/söylüyor kafasından ne zaman çıkacak inan çok merak ediyorum.
Keşke ülkemin en ücra köşesinde büyüyüp , yaşıyor olsaydım da bazı gerçekleri görmek zorunda kalmamış olsaydım.
O nedenle kadını anlamak çok birsey katmıyor.
Çünkü kadının söylediğinden çok yaptığı ile hayatına girebilme ihtimaliniz oluyor ya da olmuyor.
Evet ben karşı cinsi anlayabiliyorum tabi ki de.. hatta çok iyi anlıyorum. bazen neden trip atıyorlar bazen neden değişik dengesiz davranıyorlar.. ama her kadın aynı değildir.
Erkekler kurnaz tuzak kurarlar av ararlar çok isterler yatmak maalesef çok arzularlar çünkü libidosu yüksek o yüzden şerefsizler ya gelene gidene gizli ya da ulu orta taciz etme niyetindeler başka dertleri yok
Seni taciz etmezler merak etme😆
Çok komik bunları yaşadım ki yazdım
Kadınlar Mars'tan Erkekler Venüs'ten kitabını herkesin okumasında fayda var. Senin ne söylediğin değil onun ne anladığı önemli, bunu çözünce hayat çok kolay oluyor.
Cevap
45Cevap
Psikolojinin babası Freud abimiz bile 30 yılını vermesine rağmen anlayamamış. Biz nasıl anlayalım :D
Biz kadınlar erkeklerin dilinde zor olarak geçitoruz fakat aslında şöyle, BİZ ZOR DEĞİLİZ, SİZ ANLAMIYORSUNUZ.
Çok kasmıyorum artık. Seven kadın konuşur anlatır. Hak verirsin illaki.
Bende sevmiyorsam dinlemem ☺️ basit mantık iyidir
Bende kadınları anlamıyorum ya da anlamak istemiyorum belki anlamak isteseydim anlamış olurmuydum onuda bilmiyorum çok cins varlıksınız
Erkekler düz varlıklar değillerdir, sadece gereksiz detaylara takılmazla ancak kayda değer bir detay varsa değerlendiririz mutlaka.
Anlıyorum galiba hepsi şerro, çok basit varlıklar aslında biz fazla anlam yüklüyoruz diyeceğim de taşlanmak istemiyorum.😄
Gayet net anlayabiliyorum.. Anlama açısından sorun yok kendisi kendisini anlatabilecek kadar kabiliyetliyse tabi 🤣
Kadinlar sanki bir bok ne istediklerini bile bilmiyorlar o yuzden hayat kadinlariyla takiliyorum en azindan isimi goruyorlar.
Gerçekten baktığın zaman erkekler kadınlara göre çok daha düz ve anlaşılabilir canlılar. Taktik yapma özürlü ve kadınlar gibi detaycı değiliz.
Kadınlar önce kendini anlasın sonra biz anlarız
yukaridaki resme bayildim ben de hayatimda kullanacam hahahahhawgywddo
Bir anı bir anını tutacak bir hayat yaşıyoruz ya çok haklısınız.
Siz kızları anlayan yöneten bir kişi evrenin sahibidir jsjsj
Valla kadınları anlamak hakkaten zor o yüzden bulasmiyorum
Tecrübeler sağolsun, anlıyorum artık. Ha, %30 anlıyorumdur ama %30 bana yetiyor. 😁
Uzaydan gelerek dünyayı işgal etmeye ve erkek neslini yok etmeye çalıştıklarına inanıyorum
Yani gereksiz tripleti gereksiz kıskançlıklatı say say bitmiyor
Siz fazla karmaşıksiniz neyi neden istediğinizi bilmiyorsunuz mesela
Anlıyorum, anlayamayan da işine gelmediği için anlamıyordur.
Evet anlayabiliyorum sanırım mesleki deformasyon diyebiliriz
Meslek neki
Acaba ne zman gorceksin
Anlayabiliyorum. Anlayamazsan kadın parmağında oynatır gram hanerin olmaz
Anlıyorum ancak onlar anlamıyor maalesef çünkü öküzler
Onları herkes anlar
İmkansız.
Kadınlar ne istediğini bilmiyor.
Karşı cinsin istediği şeylerin hepsi bende
Anliyorum ama isime gelmiyor
Gel annem gel pisi pisi😃
Ne anliyacagim allahin y kromozonlularini😂
Hahahha😂😂😂
Anlamaya çalışıyorum diyelim.
Karşı cinsi karşı cins bile anlamıyor ki anlayım
Anlayamıyorum kafa yapıları çok farklı
Anlıyorum ama anlam veremiyorum
Anlamiyorum maalesef. 👽
Ben dümdüz varlik degilim
Güzelleşmişsin heee sen
Hem evet hem hayır ikisinden karışık
Hiç anlayamadım çok tuhaf varlıklarsınız
En zayif olduğum nokta bu hocam
O kadar da delirmedim daha
Anlamaya çalışmıyorum
Kadınları anlamaya çalışmak zaman kaybı.
Anlamıyoruz onlarda bizi anlamiyor
Erkekleri anlarsınız be ya düz varlıklarız.
Çok anladığım söylenemez.
Kadınları anlamak cidden zor geliyor
Anlıyorum ama yanlış yoldalar dznn
anlasam sevgilim olurdu :D
Sizi anlamak mı? 🫡
Anlayamıyom
Çoğu zaman alırım
Hayır tabiki
Eh olabildiği kadar
Anlamıyom
Çok da zor değil.
Cozemedim