Twitter'da biri vardı anonim hesap sadece adı yazıyor o da gerçek mi değil mi bilmiyorum. Ben de anonimdim ben buna biraz hakaret ettim ama olayın öncesi de var ama uzun sürer anlatmayacağım hakaretlerim sansürlüydü yani o... evladı yazmak yerine oe diye kısalttım boş ver yazdım bir de aynen böyle sadece biraz tehditvari konuştum o sıkıntı yaratır mı bilmiyorum dedim ki kendi isteğinle bu siteden gitmezsen ben seni n attığın tweetleri insanlara ifşalarım linç ederim ağlarsın kendi isteğinle gitmek zorunda kalırsın hesaba giremez hale gelirsin falan dedim. Bir sonuç çıkar mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dava için küfürleri düzgün yazmak gerekiyor diye biliyorum
Değil mi ya? bir de skt. r yazdım böyle bu sıkıntı yaratır mı acaba onun dışında seni Twitter'dan göndericem vs. tarzı şeyler yazmak tehdit olarak algılanır mı ifadeye falan çağırırlar mı valla içimi rahatlatın biraz lütfen ya cimere verdiğini ve şikayetinin şu an beklemeye alındığını öğrendiğimden beri uyku girmedi gözüme
Şikayetçi olan olursa bulurlar anonim olmak bişey değiştirmiyor
Ya işin ilginç tarafı arkadaşı beni cimere verdi kendisi değil arkadaşına demiş bu bana hakaret etti falan diye o da cimere vermiş ve çok garip ki bütün mesajları silmiş kime küfür ettiğim falan da anlaşılmıyor
Bilmiyorum artık bazen malum şahıs yazıp devamına eleştiri getirsen bile cb'na hakaretten dava açılıyor. İlla isim vermeye falan gerek yok ya da çok açık küfüre gerek olmuyor mahkeme kısaltmaları küfür olarak kabul edebilir
Cbye hakaret falan çok sıkıntılı onlarda direkt sonuç çıkıyor tutuklanmasan bile bir ifadeye çağırıyorlar ben sadece anonim bir hesaba hakaret ettim özelden değil ama yorumlarda. Sonra bu bana cevap verdiği tüm yorumları sildi kendi adını falan da değiştirdi kimle konuştuğum hiç belli olmuyor çünkü kendisinin sıkıntılı tweetleri var ben başkalarına ifşalarım deyince korktu. Fakat sonra muhtemelen beni cimere verdikleri için eski adına geri döndü kanıt olsun falan diye. Oe sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum skt. r yazdım bu şekilde soruya yazmayı unuttum küfür olduğu belli oluyor maalesef belki bu sıkıntı çıkarır. Bir de seni Twitter'dan ağlayarak göndericem oradaki insanlara eski tweetlerini atıp linç ettiricem demek tehdit olarak algılanır mı bilmiyorum bir anlık sinirle yaptım valla normalde çok dikkat ederdim kaç senedir Twitter'dayım kimdeye küfür etmedim. Hayatımda karakolun önünden geçmişliğim yok sicilim temiz yaşım genç ifade vermeye dahi çağrılmak istemiyorum umarım dikkate almazlar dünden beri çok kötüyüm gram uyuyamadım.
İfadeye çağrılmazsın çağırırlarsa da ben değilim dersin
Umarım çağırmazlar cimer şikayeti beklemeye alınmış sanırım inceliyorlar şu an. Sonuçta küfürlerin çoğu sansürlü tehditim Twitter'dan göndermek ve oradaki insanlara attığı tweetleri ifşalamak başka da bir şey yok sonuçta gidipte özel fotoğraf ifşa etmekle tehdit etmedim ya da seni öldürürüm falan demedim bir Twitter kavgası denebilir fazla ciddiye aldı gibi bir de arkadaşına falan söylemesi onun beni cimere vermesi de saçma git kendin ver vereceksen ben sanki ona zarar vermekle tehdit etmişim gibi davranılıyor. Bu kadar abartması biraz reşit olmama ihtimalini düşündürdü açıkçası.
Rahatsızlık verdiğim için üzgünüm bu son sorum daha yazmayacağım sana ifadeye çağrılırsam eğer ifademi alıp bırakırlar mı yoksa bir yaptırım bir ceza olur mu idari para cezası gibi falan ve sicilime işlenir mi bu durum ben üniversitede okuyorum sıkıntı çıkmasını istemem de
Bişey olmaz rahat ol ifade alırlar gönderirler benim ilgim alakam yok dersin olay mahkemeye uzarsa bile daha önceden bi suçun yoksa ceza almazsın senin yaptığın isptatlanırsa para cezası verirler en fazla
Hiç bir şey çıkmaz, düşunmene bile gerek yok.
Ya soruya yazmayı unutmuşum ama boş ver yazmıştım aynı bu şekilde ortaya i koymadan onun dışında dediğim gibi hakaretlerim anlaşılmıyor bile bu da bir sıkıntı yaratmaz değil mi yani bir sonuç çıkmaz
sektir**
Bakar mısınnn
Buyrun
İçim hiç rahat etmiyor da anlatabileceğim başka birileride yok sadece burasü var en azından size yukarıda verdiğim cevaba yapabilecek bir yorumunuz var mı yani ne diyorsunuz sizce diğer küfürümden ve tehditvari konuşmalarımdan bir sonuç çıkar mı ifadeye çağrılır mıyım beyefendi
bir şey olmaz
Umarım bakacağız.
gerçek hesap olmadığı sürece annesiyle ilgili fantezi bile kurabilirsin sorun değil
Dediğim gibi sadece isim yazıyor ama isminde ona ait olup olmadığını bilmiyorum. Zaten anonim olmaması içim fotoğraf paylaşması gerekiyor diye biliyorum ismi gerçek olsa bile işe yaramaz sanırım profil fotoğrafı falan hep fake. İçime suğ serptin sağ ol çünkü ben de bir anonim hesap diğer anonim hesaba hakaret edince bir şey olmuyor diye biliyordum ama bazıları oluyor falan deyince emin olamadım.
su*
atıyorum ahmet yazıyor milyonlarca ahmet var ya da ahmet dinç olsun adı soyadı binlerce vardır bu isim soyisimde bu o hesabı gerçek hesap yapmaz.
Anladım teşekkürler.
rica ederim ne demek kendine iyi bak kafana da takma