Ya ben şimdi yurt dışını aramak istiyorum Kıbrıs'ı yani sevgilim orada asker de arayıp sorucam komutanlara falan bunun için 100dk yeter mi sizce bir anda kapanır mı telefon yani bana nasıl ulaşabilir diye sorucam yeter mi 100 dk?
Güncellemeler
+1 yıl
Faturalı hatla aranabiliyor mu Kıbrıs kaç yazdığı önemli değil aranabiliyorsa anlatır mısınız
Kıbrısı aramak için 100dk yurt dışı paketi sizce yeterlimi arayıp sormak için?
Evet ama kendi telefonu yokki yanında sadece tuşlu telefonu var bende santrali aricaktımm sormak için başka nasıl aricam 100dk ile sorup kapatırdım en fazla
Ama insanın merak edeni olamaz mı en azından orada mi diye sorarım yani uçaktan indi mi falan diye sorarım görüştürmeseler de olur da şey bide bişey sorucam faturalı telefondan yurt dışını arasam çalar mı sence faturaya yansısa bile sıkıntı yok arasam çalar mı faturalı hattan nasıl aricam sence
Bişey sorucam da şey faturalı hattan arayabilir miyim Kıbrıs'ı faturaya yansısa bile sorun yok parası önemli değil de aranır mi sence çalar mı yani faturalı telefondan nasıl aricam
Şey bişey sorucam da ben paket yükledim ama açmadilar geç olduğu için midir acaba sence saat kaç arası aramam gerekiyor googlede 8 ile 5 arası açık yazıyor yarın öğlede arasam açarlarmı sence ya paket yükledim
Evet sadece yurt dışına özel oda 1 saat konuşma hakkım varr bugün açmadilar heralde geç olduğu için yarın açarlar heralde santrali aradım çünkü bakmadılar yarın bakarlar heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeterli ama imkan varsa numara bulursan WhatsApp arama ile daha hızlı işini çözersin
Evet ama kendi telefonu yokki yanında sadece tuşlu telefonu var bende santrali aricaktımm sormak için başka nasıl aricam 100dk ile sorup kapatırdım en fazla
Yok yetmez. Aşkım 100 dakika kimseyi konuşturmazlar kışla da.
Nasıl konuşturmazlar yaa başka yokki nasıl aricam ben bunu o zaman yaa
İzin vermezler. Herkes istediği zaman komutanı arasa kışla çağrı merkezine döner
Ama insanın merak edeni olamaz mı en azından orada mi diye sorarım yani uçaktan indi mi falan diye sorarım görüştürmeseler de olur da şey bide bişey sorucam faturalı telefondan yurt dışını arasam çalar mı sence faturaya yansısa bile sıkıntı yok arasam çalar mı faturalı hattan nasıl aricam sence
Telefonu açıkken ara işte tuşlu telefonu yokmu?
Açarsa konuşursunuz.
Tuşlu telefonu aramicam ya onun numarası yok bende yeni takacakti hattı ama santrali aricam faturalı telefondan arayabilir miyim yurt dışını
İnternet uzeri ara yeterli bence
Bişey sorucam da şey faturalı hattan arayabilir miyim Kıbrıs'ı faturaya yansısa bile sorun yok parası önemli değil de aranır mi sence çalar mı yani faturalı telefondan nasıl aricam
Asker mi aradığın kişi?
Evet asker
Ama askeri aramicam santrali aricam
tamam işte nerde Kıbrıs'ta mı yapıyor askerliği.. ?
Ne zamandan beri orada
Üç gün oldu gideli
Kıbrista yapıyor evet
O zmn Daha Erken Bırak Yerleşsin once yerine...
Santrali ara şimdilik adını soy adını ver onu sana çağırırlar..
Çok teşekkür ederim faturalı hattan arayabilir miyim
Yani paket yüklememe gerk kalmadan faturalı hattan arasam ayni şey degilmi kaç TL yazdığı önemli değil
Ararsın Tabikide Ama Fazla Azcık Yazabilir.. 👍
Sorun yok kaç TL yazdığı yaa yeterki arim para benden gitmiyor babamdan gidiyor HWLCHWKDHD
Hahahajajajahhahahshxnmfmrkkcmf 🤭😂
Şey bişey sorucam da ben paket yükledim ama açmadilar geç olduğu için midir acaba sence saat kaç arası aramam gerekiyor googlede 8 ile 5 arası açık yazıyor yarın öğlede arasam açarlarmı sence ya paket yükledim
Paket mi iyimiş yurt dışına özel mi o paket açarlar ya yarın
Evet sadece yurt dışına özel oda 1 saat konuşma hakkım varr bugün açmadilar heralde geç olduğu için yarın açarlar heralde santrali aradım çünkü bakmadılar yarın bakarlar heralde
Bakarlar ✋👍
teşekkür ederimm bakmazlarsa basıcam Orayı artk o derece gzlwxbsodh
Sorumsuz herkes vallaha ailesi merak eden var bunları düşünmüyorlar
Dikat et vururlar seni kız
Yok yaaa beni vuramazlar dhwkdhs
Ama haklıyım açmak zorundalar telefonu biz gidiyoruz paket yüklüyoruz adamlar bakmıyor mk
Haklısın evet
Peki
Komutanları mı arayacaksın hahahahahahaha
Gülme mk şurda ciddi bişe soruyorz heralde hayatımda hiç askere gitmedm kanka kusura bakma nerden bileym ben aq