Kıbrıs tatiline gideceğim ama çevremin haberi olmayacak.
Telefonumu yurt dışı kullanımına açarsam Türkiye'den beni arayan kişileri meşgule atıp sonra dönersem.
Beni ararken veya telefon çalarken herhangi bir şekilde yurt dışında olduğum anlaşılır mı?
Bir bilginiz varsa yönlendirebilir misiniz
Telefonumu yurt dışı kullanımına açarsam Türkiye'den beni arayan kişileri meşgule atıp sonra dönersem.
Beni ararken veya telefon çalarken herhangi bir şekilde yurt dışında olduğum anlaşılır mı?
Bir bilginiz varsa yönlendirebilir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bunu kafana çok takmana gerek yok çünkü telefonu yurt dışı kullanımına açınca seni arayan kişiye “bu kişi yurt dışında” diye bir uyarı gitmiyor.
Şimdi normal şekilde çalar, meşgule atarsan da karşı taraf sadece meşgul tonu duyar, konum bilgisi paylaşılmaz.
Bu arada telefon kapalı ya da çekmiyorsa “ulaşılamıyor” anonsu gelir ama bu anons yurt dışına özel olmaz.
Yine de WhatsApp, FaceTime ya da konum servislerin açıksa internetten bağlı olduğunu anlayabilirler, o yüzden veri dolaşımını kapatmak mantıklı olabilir 📱🌍
Kısacası rahat ol, standart aramada tatilin ifşa olmaz 😄
Kimisi aramanın ses tonu değişiyor kimisi arayan kişinin yurt dışı araması yoksa bilgilendirme gidiyor diyor.
Bunlar şehir efsanesi gibi 😄 Arama tonu operatöre göre değişmez, özel bildirim gitmez 📱🌍 Rahat ol.
Git korkma diyorsun o zaman