Güncellemeler
+1 yıl
3 kişi almamın sebebi her kart herkese aynı şeyleri söylemez bakarken o kişiyi niyet ediyoruz çünkü. Bu hafta yine soru acıcam takipte kalın 🤣 aslında soruma gelmesini istediğim birileri vardı merak ettiğim ama neyse artık 😏
İlk üç kişinin tarotuna bakılır utanan varsa yazsın 🤣
Kartını seç 1 -2 -3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kartımı sen seç benim şansım kötü çünkü 🤣 eğer sen hangisi iyi biliyorsan da ben seçerim o zaman
2 yi açtım sana. Etrafinda uçuşan kelebekler var. Auran düşük pasif bı enerji yayıyosun hoşlantı var ama gerçek sevgi yok görünüyo. Sanki önceden birini sevmişte güvensizliktan kalkanlarını kapamışsın
Teşekkür ederim
İlk üç kişi demişsin ben geciktim bana Özel olarak baksan torpil geçsen azcık olmaz mı :)
Kartları arkadaş aldı kartlar gelince sana özel bakıcam söz 😄
Tamam sözü aldım bak :)
Söz söz😄
tarot yalan
boş iş
O zaman güle güle
Muharrem İnce kılıçtaroğluna
hoş geldin güle güle demişti :)))
yeni bir dolllandırılma yolu m ubu
Ne dolandırmasi be
Bak bakalim be 2 dedim
Kartım 3 numara olsun
2 . bakalım kimmiş seven
Var kart seçmeden diyeyim ama 2 seçiyorum
Tüh ilk üçe giremedim 😀😃🙂🙃
3 olsun
Kart kalmadı.
Daha kimseye bakmadım sayı söyle😄
Üçe kadarsa üç:)
Sanki ağlarla bı yere bağlı gibisin. Bu bi engel mi yoksa senin kalkanlarınla kendini dışarı kapaman mı anlamadım. Aranızda duvar örülmüş bi kadın var seni seviyo görünüyo o da dışarı kapatmış gibi kendini
O kadını bul getir bana:)
O kadarı beni aşar 🤣
Umutlarımı tükettin.
1 olsun
Sen birini sevmişsin sana ama bu kişi kanatlarını kapamış ya sevmemiş ya da sevginden haberi yok. Ruh halin karışık görünüyo baya psikolojini zorlamış gibi ama şimdi görünürde biri yok. auran düşük negatif enerji saldığın için etrafa pozitif enerji sana gelmiyo
Doğru ya üf
Auranı güçlendir aç kanatlarını. bedava bakmıyo kimse buna kıymetimi bil🤣
Çok teşekkür ederim aşkım 🤗 ben bi aursmı nasıl güçlendirirmişim ona bakayım
1 olsun
2 numara.
Evet isterim
2 seçtim
2 olsun 😂
3 ü seçiyorum
2 yi seçtim